Tietoa Remppatorin yhteistyökumppaneista

Av Essi Niskanen

Sist oppdatert: 13. mai 07:26

Vastuu Group

Vastuu Group Logo Musta 002

Vastuu Group tuottaa tietopalveluita, joiden avulla luodaan luottamusta sekä yritysten väliseen että yritysten ja yksityishenkilöiden väliseen yhteistyöhön. Yritys rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa luotettavan datan avulla. Vastuu Groupin tunnetuimpia palveluita ovat tilaajavastuulain velvoitteet digitalisoiva Luotettava Kumppani,työturvallisuuslain mukainen henkilötunniste Valttikortti, sähköinen allekirjoitustyökalu SignSpace sekä datavirtoja yhdistävä Platform of Trust. Yrityksen pääomistajia ovat kiinteistö- ja rakennusalan järjestöt.

Lisätietoa Vastuu Groupista saat täältä.

Rakennustieto

Rakennustieto

Rakennustieto Oy on Rakennustietosäätiö RTS sr:n omistama osakeyhtiö, joka toimii kiinteistö- ja rakentamisalan tietopalveluiden ja julkaisujen kustantajana. Edistämme hyvää rakennustapaa toimimalla talonrakentamisen, talotekniikan, kiinteistönpidon sekä infra-alan tiedon tuottajana ja välittäjänä suunnittelusta ylläpitoon asti.

Rakennustiedosta löytyvät ajankohtaiset rakennusalan säännökset, ohjeet ja tuotetiedot sekä vastaukset rakentamisen teknisiin ongelmiin. Rakennustieto tiedottaa alan muuttuvista määräyksistä ja ajankohtaisista asioista. Tietotuotanto on ajantasaista ja alan tietotarpeista tehdään jatkuvaa selvitystyötä.

Lue lisää Rakennustiedosta täältä.

Sopimuslomake Net

Sopimuslomeke net logo 002

Rakennustieto tuottaa rakennusalan yhteiseen sopimuskäytäntöön perustuvia sopimusasiakirjoja rakennus- ja kiinteistönpitoalan ammattilaisten ja omatoimirakentajien tarpeisiin. Helppokäyttöisessä verkkopalvelussa, osoitteessa www.sopimuslomake.net, voit täyttää lomakkeita sekä tulostaa niihin liittyviä sopimusehtoja, tehtäväluetteloita ja asiakirjamalleja. RT-sopimusasiakirjat laaditaan yhteistyössä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten kanssa.