Tietoa Remppatorin yhteistyökumppaneista

Kirjoittaja Essi Niskanen

Viimeksi päivitetty: 2. aug 2022 07:46

Vastuu Group

Vastuu Group Logo Musta 002

Vastuu Group tuottaa tietopalveluita, joiden avulla luodaan luottamusta sekä yritysten väliseen että yritysten ja yksityishenkilöiden väliseen yhteistyöhön. Yritys rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa luotettavan datan avulla. Vastuu Groupin tunnetuimpia palveluita ovat tilaajavastuulain velvoitteet digitalisoiva Luotettava Kumppani,työturvallisuuslain mukainen henkilötunniste Valttikortti, sähköinen allekirjoitustyökalu SignSpace sekä datavirtoja yhdistävä Platform of Trust. Yrityksen pääomistajia ovat kiinteistö- ja rakennusalan järjestöt.

Lisätietoa Vastuu Groupista saat täältä.

Rakennustieto

Rakennustieto-logo

Rakennustieto Oy tuottaa tieto-, tuotetieto- ja ympäristöpalveluita rakentamisen, infran, talotekniikan ja kiinteistönpidon tarpeisiin. Palvelut sisältävät ajantasaiset ja luotettavat kiinteistö- ja rakennusalan säännökset, ohjeet, yleiset laatuvaatimukset (RYL), tuotetiedot sekä ympäristöpalvelut laadukkaan rakentamisen tueksi. Rakennustieto Oy:n omistaa Rakennustietosäätiö RTS sr, jonka toimikunnissa ovat edustettuina kiinteistö- ja rakentamisalan paras asiantuntemus sekä alan eri osapuolien näkemykset. Toimikuntien työn tuloksena syntyvät Rakennustiedon palvelutuotteiden sisällöt. Toimikuntatyö takaa puolueettoman ja laadukkaan tiedon.

Lue Rakennustiedosta lisää täältä.

Sopimuslomake Net

Sopimuslomeke net logo 002

Rakennustieto tuottaa rakennusalan yhteiseen sopimuskäytäntöön perustuvia sopimusasiakirjoja rakennus- ja kiinteistönpitoalan ammattilaisten ja omatoimirakentajien tarpeisiin. Helppokäyttöisessä verkkopalvelussa, osoitteessa www.sopimuslomake.net, voit täyttää lomakkeita sekä tulostaa niihin liittyviä sopimusehtoja, tehtäväluetteloita ja asiakirjamalleja. RT-sopimusasiakirjat laaditaan yhteistyössä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten kanssa.