Remonttiapua Poriin? Näin löydät osaavan ammattilaisen

Autamme sinua valitsemaan oikean rakennusyrityksen!

Kirjoittaja Essi Niskanen

Viimeksi päivitetty: 12. mai 2022 11:14

Porissa remontoidaan ja rakennetaan

Porin vanhat puutalokorttelit elävät uutta kukoistustaan, mutta tämä edellyttää taitavasti toteutettua korjausrakentamista. Muista aina palkata töihin korjausrakentamiseen erikoistuneet ammattilaiset, joista löydät hakemiston täältä. Satakunnan museon korjausrakentamiskeskus, Rakennuskulttuuritalo Toivo, antaa asiantuntija-apua remonttien suunnittelussa.

Harkitse seuraavaa, kun valitset rakentajaa Porin alueella

On muutama asia, jota kannattaa harkita, kun valitsee rakentajaa Porin alueella. Ensimmäisenä sinun kannattaa miettiä minkälaista remppaa haluat tehdä – tee mahdollisimman yksityiskohtainen kuvaus hankkeesta, jonka voit helposti välittää valitsemallesi rakentajalle. Näin varmistat haluamasi lopputuloksen ilman väärinkäsityksiä. Tässä kohtaa on oleellista ajatella kommunikaatiota. On tärkeää, että sinä ja ammattilainen kommunikoitte hyvin koko urakan ajan ja puututte mahdollisesti sen aikana ilmaantuviin haasteisiin ammattimaisesti.

Tämän takia on tärkeää valita rakentaja, jonka kanssa työskenteleminen tuntuu mukavalta, joka on ammattitaitoinen ja pitää sovitut aikataulut. Lisäksi sinun kannattaa valita rakentaja, jolla on oikeat, tarvittavat pätevyydet, ja joka voi toimittaa sinulle asiakirjat vaatimusten mukaisesti tehdystä työstä.

Kun teetät rakennustöitä

Rakennus- ja remonttiprojekteissa pitää aina huolehtia, että sinulla on asiaankuuluvat luvat suunniteltuihin töihin. Porissa Porinan asiakasneuvonta auttaa alkuun esimerkiksi rakennusluvan hakemisessa. Jos teetät remonttia kerrostaloasunnossa, hanki ensiksi suostumus taloyhtiön hallitukselta.

Pienen vajan voi rakentaa pihalle ilman rakennuslupaa. Yleensä lupaa ei tarvita alle 20 neliön rakennelmalle kuten kasvihuoneelle, vajalle tai leikkimökille. Tarkista kuitenkin asemakaavan määräykset ennen aloittamista.

Löydä ammattitaitoisia rakentajia, turvallisesti

Remppatori auttaa sinua löytämään ammattimaisia, laadukkaita rakentajia – täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain lähettää työn kuvaus, jolloin useat ammattilaiset voivat ottaa sinuun yhteyttä. Sitten sinun tarvitsee vain verrata saamiasi tarjouksia ja kutsua ammattilaiset tarkastuksille, ilman sitoumuksia. Näin löydät urakallesi parhaiten sopivan rakentajan!