Suunnitteilla remontti Vantaalla? Näin löydät luotettavan ammattilaisen

Autamme sinua valitsemaan oikean rakennusyrityksen!

Kirjoittaja Essi Niskanen

Viimeksi päivitetty: 12. mai 2022 11:16

Vantaalla tyytyväisiä asukkaita

Vantaalla tehdyn asumisbarometrin mukaan kaupungissa asuu sangen tyytyväistä väkeä. Kodin sijainti, liikenneyhteydet, rauhallisuus ja turvallisuus saavat kiitosta. Tutkimuksesta saat lisätietoa täältä.

Rakentaminen jatkuu kiivaana, ja uusi koteja syntyy niin kerrostaloihin kuin pientaloihin. Jos rakentaminen kiinnostaa, kannattaa tarkistaa yksityiset myyjät sekä Vantaan kaupungin tonttitilanne täältä.

Etsitkö työnjohtajaa?

Onnistunut rakennusprojekti on monen ammattilaisen hyvän yhteistyön tulos. Osaavien ammattilaisten valinta onkin omakotitalosta haaveilevan ensimmäinen tärkeä tehtävä. Arkkitehti, vastaava työnjohtaja, rakennesuunnittelija, projektinjohtaja – kaikilla on oma tärkeä roolinsa. Jos suunnittelet talon rakentamista Vantaalle tai sen lähiseudulle, apua ammattilaisten etsintään saat täältä.

Mitä kukin ammattilainen työmaalla tekee?

Esimerkiksi vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyömaata ja huolehtii, että kaikkia rakentamiseen liittyviä määräyksiä ja sääntöjä noudatetaan. Hän organisoi ja huolehtii aikatauluista. Jokaisella rakennustyömaalla on oltava vastaava työnjohtaja, ja hänen etsimisensä voit aloittaa täältä.

Kun koti kaipaa pientä laittoa

Aina ei tarvita suuria remontteja, vaan pienempikin riittää uudistamaan kodin ilmeen. Olipa remonttitarpeesi uusi laminaatti lattiaan tai keittiökaappien asennus, löydät Remppatorista ammattilaisen tekemään työn ripeästi ja luotettavasti.

Jos remontti on vähänkin isompi, kannattaa kilpailuttaa urakka. Tarjousvertailu kannattaa, sillä voit säästää pitkän pennin.

Harkitse seuraavaa, kun valitset rakentajaa Vantaalla

On muutama asia, jota kannattaa harkita, kun valitsee rakentajaa Vantaalla. Ensimmäisenä sinun kannattaa miettiä minkälaista remonttia haluat tehdä – tee mahdollisimman yksityiskohtainen kuvaus urakasta, jonka voit helposti välittää valitsemallesi rakentajalle. Näin varmistat haluamasi lopputuloksen ilman väärinkäsityksiä. Tässä kohtaa on oleellista ajatella kommunikaatiota. On tärkeää, että sinä ja ammattilainen kommunikoitte hyvin koko projektin ajan ja ratkaisette mahdollisesti sen aikana ilmaantuviin haasteet ammattimaisesti.

Tämän takia on tärkeää valita rakentaja, jonka kanssa työskenteleminen tuntuu mukavalta ja joka pitää sovitut aikataulut. Lisäksi tulee sinun valita rakentaja, jolla on tarvittavat pätevyydet kunnossa, ja joka voi toimittaa sinulle asiakirjat säännösten mukaisesti tehdystä työstä.