Haluatteko saada ilmoituksia remppatöistä?

Rekisteröi yrityksesi

Tervetuloa Remppatoriin

Näin se toimii:

Minkälainen palvelu Remppatori on?

Remppatori on digitaalinen asiakkaan ja rakennusalanammattilaisten tapaamispaikka. Meidän palvelussamme voit alan ammattilaisena tuoda yritystäsi esille sekä täyttää mahdollisesti tyhjät kohdat kalenteristasi. Voitte helposti vastata asiakkaan työilmoitukseen ja lähettää heille henkilökohtaisen tarjouksen.

Mahdollisuus löytää uusia asiakkaita

Remppatorin kautta teillä on mahdollisuus löytää niin pieniä kuin suuriakin töitä, päästä yhteyksiin uusien asiakkaiden kanssa sekä luoda uusia, mahdollisia kanta-asiakassuhteita. Palvelumme tavoitteena on helpottaa asiakkaiden ja yritysten välistä yhteistyötä ja kommunikointia.

Arvostelut ja pätevyytesi keskiosassa

Arvostelut ja yrityksen pätevyydet ovat tärkeä osa asiakassuhteiden luomisessa ja ylläpitämisessä. Palvelussamme pyrimme läpinäkyvyyteen, joten arvostelut ovat isosti esillä sekä helposti löydettävissä.

Haluatteko saada lisätietoa ja uutiskirjeitä?

Ilmoittaudu uutiskirjelistalle, jotta saatte lisätietoa palvelustamme.

OmaSauna - yksi Remppatorin ensimmäisistä yrityksistä

OmaSaunan omistaja Toni Rummukainen sai yrityksen perustamiseen idean ystävänsä kanssa vuonna 2014. Silloin agendana oli kehittää sauna, jossa saisi maailman parhaat löylyt. Saunarakentajan päivä on usein rutiininomainen. Suunnitelmat tulevalle työpäivälle on tehty edellispäivänä, ja usein miten työtä tehdään tehtaalla. Siitä huolimatta myös poikkeavia työpäiviä löytyy, esimerkiksi silloin kuin saunoja toimitetaan ulkomaille. Viimeisimmät ulkomaantoimitukset jonne OmaSauna on vienyt palan Suomea, on Sveitsin Geneve sekä Iso-Britannian Lontoo. Vinkkejä saunan hankintaan Toni antaa muun muussa seuraavasti: mieti kokoa ja tarkista paloturvallisuus, takuut sekä toimittajan vastuu. Paras vaihtoehto on saunan osto suoraan valmistajalta. Remppatorissa Toni näkee positiivisena sen, että tuotteiden ja palveluiden vertailu helpottuu, tilaaja säästää aikaa ja, että palvelusta löytyy valmiit sopimuspohjat. Tilaaja voi myös olla varma, että valitsemallansa yrityksellä on asiat kuten tarvittavat rekisterit ja pätevyydet kunnossa.

OmaSauna