Kylpyhuoneen remontointi - Nokia

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Silikonisaumojen uusiminen

37140NOKIA

Silikonisaumojen uusiminen kylpytiloista, erillisestä wc:stä sekä keittiöstä. Kylpyhuone+sauna 7.1 m2, erillinen wc 2.4 m2 ja keittiössä saumaa n. 3,5m. Asunto yksitasoinen rivitalo.

Vedeneristys ja laatoittaminen

37120NOKIA

Kylpyhuoneen ja saunan vedeneristys sekä laatoittaminen. Seinä pinta-ala n 20m2 ja lattian 7,5 m2.

Kylpyhuone rintamamiestalon yläkertaan

37100NOKIA

Olen tekemässä kylpyhuonetta vuonna 1955 rakennetun rintamamiestalon yläkertaan. Kylpyhuoneeseen tulee: - Seinäkiinnitteinen wc-istuin - Lavuaari - Iso suihkukaappi, jossa suljettu rakenne (vesihöyry ei pääse huoneilmaan, vaan tuuletetaan suoraan ulos kaapista) - Vesikiertoinen lattialämmitys (tämä on vielä vahvistamatta) Remontin yhteydessä täytyy uusia myös katolta alakertaan kulkeva valurautainen korvausilmaputki. Eli viemäri/tuuletus tehdään katon ja alapohjan väliltä kokonaan uusiksi. (Kellarin puolelle viemäri voitaneen uusia vasta myöhemmin.) Yläkerrassa on kaksi huonetta. Kylpyhuone tulee näiden kahden väliin, eli välissä oleva seinä puretaan, ja kylpyhuonetta varten tehdään uudet seinät. Kustannusten kurissa pitämiseksi osallistuisin mielelläni mahdollisimman moneen työvaiheeseen sen osalta, mitä on järkevää ja mahdollista.