Takka/kamina - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Avotakan levennys

02160ESPOO

Haluaisimme asentaa avotakkaan takkasydämmen, mutta aukko on 30 mm liian kapea. Tarvitsisimme ammattimiehen leventämään aukon.

Takka

02730ESPOO

Tarkoitus muuttaa nykyinen kiertoilmatakka varaavaksi takaksi. Tarkoitus hyödyntää nykyiset lasiset luukut sekä savupiippu.

Irtonaisia tiiliä takassa

02100ESPOO

avotakan yksi takatiili irtonainen, ehkä viereisetkin hiukan huonosti kiinni

Takan savupellin kehikon muurauksen korjaus

02180ESPOO

Savupellin kehikon muuraus on rapistunut. Selkeitä koloja jotka aiheuttavat ilman virtausta piipusta sisäänpäin turhan herkästi. Muutoin koristetakka, en aio käyttää. Ulkoapäin pitäisi varmaan muurausta purkaa, ulkokuoren ja sisemmän hormin välissä tilaa, ilmeisesti erillinen sisempi hormi? Vaikea nähdä tilanne tarkemmin. Koko hormin ulkomitat 36x36cm, savupellin koko 20x19cm. Voi olla vähän hankala työ mutta maksan kyllä, koska muutoin ei ole käyttökuntoinen/asunnossa virhe ja haluan estää myös ilman sisäänpäin virtauksen että käyttöarvoakin korjauksella itselle.

Takkasydämen asennus ja muuraus

02320ESPOO

Espoossa Kaitaalla OK-talo. Takkasydämen muuraus ja asennus. Alustavasti suunniteltu Takkasydän Invicta Foyer EOS 700, 8 kW, 102 kg mallia. Takkasydäntä ei vielä tilattu, joten asennus olisi parin kuukauden sisään.

Varaava takka

02600ESPOO

Varaava pieni uuni Espooseen omakotiitaloon