Työ suoritettiin Remppatorissa

Aurinkokerääjä-elementtien purku katolta ja kattoon jäävien reikien paikkaus

Navettarakennuksen katolla on 6kpl noin 3m x 1,7m kokoisia aurinkolämpökerääjiä lasi-ikkunoiden alla. Kerääjä-elementit ovat mustaa muoviputkea jotka ovat omissa erillisissä "laatikoissa". Nämä pitäis saada purettua katolta pois ja paikata peltikattoon jäävät reijät joista putket menevät läpi + mahdolliset ruuvien jättämät reijät joilla elementtien laatikot ovat kiini, muuten katon pitäisi olla ehjä. Elementit lähtevät laatikoista pois ja laatikot on yläpuolelta kiinnitetty harjan yli menevällä puutelineellä + mahdollisesti muutamalla ruuvilla. Järjestelmä on tyhjennetty nesteestä joka siinä on kiertänyt. Ei haittaa vaikka työ menisi aikataulullisesti ensi vuoden puolellekin, esim ensi kesälle.

Tämä työ suoritettiin Remppatorissa, 24. hei, kategoriassa Rakennusten purkaminen, Kattoasennus/-korjaus, Peltikaton asennus & korjaus ja Kattoasennus/-korjaus

24. hei - Luumäki

Kuvia työstä

Aloitatko uuden projektin?

Suunnitteletko uutta projektia, mutta et ole varma, mitä tarvitaan työn toteuttamiseen? Meillä voit yksinkertaisesti julkaista työilmoituksen täysin maksutta ja saada sitomattomia tarjouksia useilta yrityksiltä.

Post It note with a person using a computer
1

Kirjoita työnkuvaus

Kerro meille mihin tarvitset apua ja lähetämme työilmoituksen ammattilaisille.

Post It note with a person using a computer
2

Saa tarjouksia

Saat pian tarjouksia päteviltä ammattilaisilta, jotka voivat auttaa urakassa - ilman sitoumuksia.

Post It note with a person using a computer
3

Vertaile ja valitse!

Tarkista ja vertaile tarjouksia, joita olet saanut ja valitse itsellesi sopivin yritys suorittamaan työ. Kun työ on tehty, voit arvioida sen.

Ei aivan mitä etsit?

Alla voit lukea lisää palveluista, joista voit saada apua meidän kauttamme.

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Hoida homma uudella tarjouspalvelulla