Työ suoritettiin Remppatorissa

Vierasmajan pystytys ja siihen liittyvät rakennustyöt

Kyseessä siis Vierasmajan pystytys ja siihen liittyvät rakennustyöt. Helpointa ehkä että pistän tähän listan mitä kaikkea työtä ja materiaalia tarvitaan lisäksi jotta mökki tulee kunnolla rakennettua ja että perustukset tulee kunnolla tehtyä. Mökki-paketti on minulla jo kotona joka sisältää puuosat. Tässä lista: - Vierasmajan pohjan kaivuu kaivinkoneella - Murskeen tuonti mökin pohjaan - Murskeen levitys pohjaan jonka jälkeen alue käydään läpi tärykoneella että menee piukkaan - Routaeriste 100 mm (styroks) ja sen asennus - Lämpöharkot ja pihalaatat. Perustus toteutetaan lämpöharkoilla ja pihalaatoilla - Vierasmajan pystytys - Peltikate ja sen asennus - Seinätikkaat, lapetikkaat ja ränni sekä niiden asennus - Liesikamiinan asennus (asiakkaalla kamiina jo ostettu) - Savupiippu liesikamiinaa varten ja sen asennus - Luvan vastaavan työt - Vastaava mestari pitää hommata, pitää olla rakennusinsinööri - Aluskate ja sen asennus - Timpuri laskee kuinka paljon materiaaleja tarvitaan, maksaa ne ja tuo ne työmaalle. Rautakaupan lasku liitetään loppulaskuun Sovitaan tarkemmin kuka hommaa kaivinkoneen ja sorat.

Tämä työ suoritettiin Remppatorissa, 28. elo, kategoriassa Autotallin rakentaminen ja Valmistalo/Valmismökki

28. elo - Turku

Tarvitsetko apua samalla alueella?

Alta löydät tietoa näistä kategorioista tällä alueella.

Aloitatko uuden projektin?

Suunnitteletko uutta projektia, mutta et ole varma, mitä tarvitaan työn toteuttamiseen? Meillä voit yksinkertaisesti julkaista työilmoituksen täysin maksutta ja saada sitomattomia tarjouksia useilta yrityksiltä.

Post It note with a person using a computer
1

Kirjoita työnkuvaus

Kerro meille mihin tarvitset apua ja lähetämme työilmoituksen ammattilaisille.

Post It note with a person using a computer
2

Saa tarjouksia

Saat pian tarjouksia päteviltä ammattilaisilta, jotka voivat auttaa urakassa - ilman sitoumuksia.

Post It note with a person using a computer
3

Vertaile ja valitse!

Tarkista ja vertaile tarjouksia, joita olet saanut ja valitse itsellesi sopivin yritys suorittamaan työ. Kun työ on tehty, voit arvioida sen.

Ei aivan mitä etsit?

Alla voit lukea lisää palveluista, joista voit saada apua meidän kauttamme.

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Hoida homma uudella tarjouspalvelulla