Työ suoritettiin Remppatorissa

Asunnon täysremontti

Lattiaremontti - Nykyinen muovimatto puretaan - Jalkalistojen asennus - Uuden lattian materiaalina laminaatti Seinät ja maalaus: - Seinissä on vanhat, 70-luvun paneelit, jotka puretaan - Tehdään uusi seinä, jolla luodaan ylimääräinen makuuhuone - Seinät ja katto maalataan Keittiöremontti - Vesipisteitä ei tarvitse siirtää - Liesituuletinta ei ole tarvetta siirtää - Keittiössä joudutaan kaatamaan seinä tai seiniä - Urakkaan kuuluu osana keittiön lattiaremontti Sähkötyöt - Kohteesta on olemassa sähkösuunnitelma - Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu - Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää - Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan - Pääkeskusta ei tarvitse vaihtaa - Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 12 Kylpyhuone - Vesipisteitä täytyy siirtää - Vesipisteitä ei tarvitse siirtää - Lattiakaivojen määrä: 1 - Pesuallashana uusitaan - Käsienpesuallas uusitaan - Suihkuhana uusitaan - Allaskaappi uusitaan - Wc-pönttö uusitaan Kohteeseen on mahdollista tulla käymään. Mielellään kommunikointimahdollisuus myös englanniksi.

Tämä työ suoritettiin Remppatorissa, 28. elo, kategoriassa Kiinteistön täysremontti

28. elo - Espoo

Kuvia työstä

Aloitatko uuden projektin?

Suunnitteletko uutta projektia, mutta et ole varma, mitä tarvitaan työn toteuttamiseen? Meillä voit yksinkertaisesti julkaista työilmoituksen täysin maksutta ja saada sitomattomia tarjouksia useilta yrityksiltä.

Post It note with a person using a computer
1

Kirjoita työnkuvaus

Kerro meille mihin tarvitset apua ja lähetämme työilmoituksen ammattilaisille.

Post It note with a person using a computer
2

Saa tarjouksia

Saat pian tarjouksia päteviltä ammattilaisilta, jotka voivat auttaa urakassa - ilman sitoumuksia.

Post It note with a person using a computer
3

Vertaile ja valitse!

Tarkista ja vertaile tarjouksia, joita olet saanut ja valitse itsellesi sopivin yritys suorittamaan työ. Kun työ on tehty, voit arvioida sen.

Ei aivan mitä etsit?

Alla voit lukea lisää palveluista, joista voit saada apua meidän kauttamme.

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Hoida homma uudella tarjouspalvelulla