Työ suoritettiin Remppatorissa

Viiden valmisaitan pystytys saareen

Kyseessä saaritontti Taipalsaaressa, n. 6 km päässä Lappeenrannan keskustasta ja n. 400 metrin päässä lähimmästä autorannasta. Tontille on viety kesän aikana viisi alle 10 neliön aittapakettia, jotka oli tarkoitus pystyttää porukalla itse, mutta koska rakennuslupa vei ennakoitua enemmän aikaa, itse rakentaminen ei onnistu. Laudat ovat käsittelemätöntä puuta, joten aitat pitäisi saada pystyyn ennen talven tuloa, jotta saamme ne maalattua. Kahdelle aitalle on kulma-anturat tehtynä, kolmelle ne pitäisi tehdä (tai laittaa esim. harkkojen päälle). Rakennuslupa on myönnetty vastikään. Tontille vedetään sähköt 22.9.23. Käytössä on tarvittaessa pieni soutu/moottorivene.

Tämä työ suoritettiin Remppatorissa, 18. syy, kategoriassa Rakennuspäällikkö/projektipäällikkö ja Valmistalo/Valmismökki

18. syy - Taipalsaari

Aloitatko uuden projektin?

Suunnitteletko uutta projektia, mutta et ole varma, mitä tarvitaan työn toteuttamiseen? Meillä voit yksinkertaisesti julkaista työilmoituksen täysin maksutta ja saada sitomattomia tarjouksia useilta yrityksiltä.

Post It note with a person using a computer
1

Kirjoita työnkuvaus

Kerro meille mihin tarvitset apua ja lähetämme työilmoituksen ammattilaisille.

Post It note with a person using a computer
2

Saa tarjouksia

Saat pian tarjouksia päteviltä ammattilaisilta, jotka voivat auttaa urakassa - ilman sitoumuksia.

Post It note with a person using a computer
3

Vertaile ja valitse!

Tarkista ja vertaile tarjouksia, joita olet saanut ja valitse itsellesi sopivin yritys suorittamaan työ. Kun työ on tehty, voit arvioida sen.

Ei aivan mitä etsit?

Alla voit lukea lisää palveluista, joista voit saada apua meidän kauttamme.

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Hoida homma uudella tarjouspalvelulla