Puuseppä/kirvesmies - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Puuseppä/kirvesmies - Espoo

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Marras 2023

Terrasin korjaus

"Erittäin luotettava ja ammattitaitoinen tekijä - työ tehty hyvin ja nopeasti, kommunikointi sujui ongelmitta, tosi ystävällinen ja rauhallinen."
V
Victoria
ESPOO
WesterlingWorks Oy

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Minulla on usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka ja luotettava. Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kal...

Lue lisää
Syys 2023

Kaapin tekoa varten

"Luotettava"
H
Henry
ESPOO
Rikulma tmi

Nouxtop Oy

Olemme kotimainen, palveleva ja reipashenkinen yritys, jolta löytyy laajasti kokemusta rakennusalan eri työtehtävistä ja projekteista. Toimintamme kulmakivenä on rento ja hyväntuulinen palvelu tehokkuudesta tai laadusta tinkimättä. Palvelumme kattavat työt kodin korjauksista aina kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin. Käyttämällä palveluitamme, takaamme sujuvan yhteistyön sekä laadukkaan lopputuloksen.

Heinä 2023

Pikkukattojen korjaus Nuuksio, vanhojen ikkunoiden korjaus

"Erinomaisen ripeää, siistiä ja kaunista jälkeä tekivät. Roskat heti pois ja joustivat työajassa juhlien vuoksi. Suosittelen lämpimästi. Saamme Nouxista varmaan myös hyvän pientalonmiehen mökille. Päivi"
P
Päivi
ESPOO
Nouxtop Oy

Nyholm Brothers Oy

Olemme Espoon Suvisaaristosta kotoisin oleva veljesyritys, joka tarjoaa rakentamispalvelua moneen lähtöön.  Meille tärkeää on se, että kotiseudullamme tehdään laadukkaita remontteja, emmekä ole valmiita tinkimään laadukkaasta lopputuloksesta! Perustimme yrityksen alkuvuodesta 2023 monen omissa kodeissamme tehdyn remontin seurauksena ajatellen, miksemme tekisi remontteja myös muille! Kokemusta rakennusalalta on n. 10 vuotta. Olemme tehneet kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja, keittiöremontt...

Lue lisää
Heinä 2023

Betonisten sisäportaiden kunnostus

"Olemme erittäin tyytyväisiä remonttiin. Kaikki tehtiin, niin kuin sovittiin ja vähän enemmänkin. Olimme poissa kotoa remontin ajan, mutta saimme eri vaiheista kuvia ja selostuksen työn etenemisestä. Betonin pohjatyö oli työteliäin osuus, mutta Nyholm..."Lue lisää
R
Riitta
ESPOO
Nyholm Brothers Oy

Renomax Oy

Olemme 2020 aloittanut remonttiyritys. Meiltä löydät ammattimiehen hommiin:-maalaus-tasoitus-lattiatyöt-listoitus-kalusteasennus-iv työt-tapetointi

Kesä 2023

Sisäseinien maalaus

"Työn laatu erinomaista."
S
Sirpa
ESPOO
Renomax Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Asunnon sisäkaton paikkaus (levytys, maalaus)

02360ESPOO

Puretun komeron ja seinän yläpuolelta paljastui aukko, eli pitäisi paikata aukko ja maalata joko tämä uusi paikka tai koko noin viiden neliön kokoinen eteisen katto. Tarjouksessa maininta kumpi hinta. Huomioitava, että liittyvän eteisen katto on n. 4-5 senttiä alempana kuin viereinen katto, tälle asialle ei tässä kohtaa voi tehdä mitään, mutta vaatii ehkä korjauksessa huomiointia.

Timpuri

02250ESPOO

Erilaisia vanhan puutalon korjaustehtäviä ja asunto edullisesti

Lämpöpatterin päälle taso

02130ESPOO

Lämpöpatterin päälle pitäisi saada jalallinen taso, johon saa laitettua pikkuesineitä. Löysin ”ohjeen ” sen tekoon netissä, eli ei ole monimutkainen. Mitat suuntaa antavia; tason leveys 190 cm, korkeus 57 ( muutama patterin edestä menevä tukilevy) ja syvyys 20 cm. Puu kokopuuta, mutta muuten ei väliä, valkoiseksi maalattuna ja asennettuna paikan päällä. Kysyisin tarjousta. Välitän lisää kuvia, tuon ohjeen tarvittaessa.

10 kpl 28x90 jiirien sahaus + liitos puutapit/dominot

02600ESPOO

Jiiripäät on merkattu valmiiksi. Ei tarvitse sahata määrämittaan.

Puupaneloinnin purku ja palautus

02240ESPOO

Taloyhtiön väestösuojan oven edessä on puupanelointi, joka on purettava oven kiinni saamikseksi tiiveyskoetta varten. Kokeen jälkeen panelointi on palautettava takaisin, mahdollisesti niin että seuraavalla kerralla koe on helpompi toteuttaa.

Ulkoportaiden uusiminen

02780ESPOO

Vanhaan taloon uudet nykyisten tyyppiset ulkoportaat osittain kierrätysmateriaalista . 6 rapua, leveys n. 130 cm. Ylätasanne noin 200x110, uudesta siperianlehtikuusilaudasta. Voin lähettää kuvia nykyisistä.