Yksityisyys ja turvallisuus

Käyttöehdot - Käyttäjä

Av Essi Niskanen

Sist oppdatert: 16. mai 14:35

1. Remppatori.fi digitaalinen palvelu jossa asiakkaat ja yritykset (tästä lähtien ”Käyttäjä”) voivat julkaista ilmoituksen rakennus- tai remonttitöistä johon etsivät tekijää. Urakoitsijat sekä muut alan ammattilaiset voivat ottaa yhtyettä tarjouksen kanssa.

2. Lähettämällä työn julkaistavaksi, rekisteröidyt palveluun ja täten hyväksyt voimassa olevat Remppatori.fi:n käyttöehdot. Käyttöehdot löytyvät täältä. Muutoksia tehtäessä, saa Käyttäjä ilmoituksen rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen 30 päivää ennen, kun muutokset otetaan käyttöön

3. Käyttäjä on itse vastuussa, että käyttäjätilin luomiseen annetut tiedot ovat oikeat, ja että tiedot päivitetään, jos niihin tulee muutoksia. Käyttäjä on myös vastuussa siitä, että työilmoitukseen lisätyt tiedot ovat oikeita. Käyttäjä on myös vastuussa siitä, että Remppatorissa julkaistut työt ja muu sisältö ovat lainmukaisia eivätkä muuten ole loukkaavia tai kohtuuttomia. Remppatori.fi ei ole vastuussa Käyttäjän rikkoessa käyttöehtoja tai lakia, ja Käyttäjän tulee pitää Rempaptori.fi vahingoittumattomana.

4. Käyttäjän työilmoitus julkaistaan Remppatori.fi sivustolla, jossa se on näkyvissä enintään 45 päivää, tai siihen asti, kunnes Käyttäjä sulkee ilmoituksen. Ilmoituksen poistetaan automaattisesti sen sulkemisen jälkeen. Remppatori.fi varaa oikeuden tallentaa Käyttäjän julkaisemaa materiaalia ja muuta sisältöä niin kauan kun Remppatori haluaa. Remppatori.fi varaa oikeuden ottaa käyttöön Käyttäjän palvelussa julkaisemaa materiaalia, myös muilla sivuilla ja muissa yhteyksissä. Käyttäjän julkaisemaa materiaalia Remppatorissa voidaan käyttää palvelun markkinoinnissa. Käyttäjä hyväksyy vastaanottamaan sähköposteja Remppatorissa julkaistuun työilmoitukseen liittyen. Käyttäjä hyväksyy myös sähköisten, Remppatori.fi lähettämien, uutiskirjeiden saannin. Remppatori.fi lähettämät sähköpostit ja uutiskirjeet voivat sisältää tietoa ja markkinointia Remppatorin yhteistyökumppaneilta. Käyttäjä voi milloin tahansa perua suostumuksen uutiskirjeiden vastaanottamiseen.

5. Jos Käyttäjän lisäämä työilmoitus nähdään asiattomaksi tai sen katsotaan vastoin käyttöehtoja, on Remppatorilla oikeus muuttaa sitä tai poistaa se välittömästi. Remppatorilla on myös oikeus muuttaa ilmoituksen sisältöä, ulkonäköä tai jakoa ilman ennakkovaroitusta. Käyttäjä ei saa julkaista sisältöä, joka rikkoo käyttöehtoja tai suomen lakia Remppatori.fi-palvelussa. Käyttäjä voidaan tätä rikkoessa poistaa palvelusta kokonaan. Sisältöä, jota ei saa julkaista palvelussa on mm.:
Syrjivää, rasistista, pornograafista, uhkaava, pilkkaavaa tai kunnianloukkaavaa. Kiusaaminen ja provosoiva sisältö on myös kielletty.

  • Eivät ole kuluttajasuojalain tai tupakka- ja alkoholilain mukaisia
  • Kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia loukkaavia. Tämä koskee erityisesti video-, musiikki- ja tietokoneohjelmien oikeuksia. Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin julkaistaessa tulee tekijänoikeuksienhaltijan hyväksyä, että toiminta voidaan luonnehtia ’’roskapostiksi’’ tai toisenlaiseksi markkinoinniksi
  • Muu sisältö, joka on Suomen lain vastainen tai jonka tarkoitus on loukata muita

6. Remppatori.fi on puhtaasti Käyttäjän ja urakoitsijayrityksen yhdistävä palvelu. Remppatori.fi ei ole osana Käyttäjän ja urakoitsijayrityksen solmimaa sopimusta, eikä ole millään tavalla vastuussa mahdollisista olosuhteista, jotka syntyvät sopimuksen seurauksena.

7. Työilmoituksen yhteydessä julkaistuja tietoja ei voida pitää sitovina sopimuksina ja käyttäjä voi muuttaa tai päivittää ilmoitusta. On suositeltavaa, että Käyttäjä solmii kirjallisen sopimuksen työn suorittavan yrityksen kanssa ennen, kun työ aloitetaan. Remppatori.fi ei ole osana, eikä vastuussa, näissä sopimuksissa.

8. Remppatori.fi:ä ei voida pitää vastuussa teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista jotka johtavat palvelun heikentymiseen, kuten esimerkiksi palvelun käyttökatkokset, tekniset viat tai muut vastaavat olosuhteet.

9. Remppatori.fi pyrkii tarjoamaan kunnollisia urakoitsijapalveluita palvelun käyttäjille. Remppatori.fi toivoo siksi, että palvelun käyttäjät arvioivat käyttämänsä yrityksen sen jälkeen, kun työ on suoritettu. Rempaptori.fi ei ole vastuussa arvioinneista, joita pidetään loukkaavina, väärinä tai muulla tavalla kohtuuttomina. Urakoitsijat voivat kirjoittaa vastauksen arviointeihin. Remppatori.fi ei ole vastuussa mahdollisista vastauksista, joita pidetään loukkaavina, väärinä tai muulla tavalla kohtuuttomina. Arvioinnin julkisuun tarvitaan käyttäjän koko nimi. Emme salli nimettömiä arviointeja. Arvioinnit julkaistaan koko nimellä.

10. Remppatori.fi pidättää oikeuden muokata tai poistaa työilmoituksissa olevaa tekstiä, jos sisältö katsotaan loukkaavana tai sopimattomana, tai se katsotaan olevan huonoa liiketoimintatapaa tai vastoin lakia ja sääntöjä. Remppatori.fi ei ota minkäänlaista vastuuta, jos ilmoitus poistetaan, tai jos sitä muokataan. Jos Käyttäjää epäillään laittomasta, hyvän tavan vastaisesta, kuvitteellisesta tai harhaanjohtavasta työilmoituksesta, voi Remppatori.fi laittaa Käyttäjän karanteeniin ja käyttökieltoon. Käyttäjä saa silloin viestien ottaa yhteyttä Remppatoriin. Siihen asti, kunnes Käyttäjä ottaa yhteyttä selvittääkseen asian, on Käyttäjän pääsy palveluun rajoitettu tai estetty.

11. Käyttäjän lähetettyä työilmoitus, tulee sen julkaiseminen kestämään jonkin aikaa. Syynä se, että asiakaspalvelumme tulee käymään ilmoituksen läpi varmistaaksemme sen, että siihen on merkitty oikea toimiala, jotta ilmoitus välittyy olennaisille yrityksille Remppatori.fi:ssä.

Lue lisää yksitysyydestä ja käyttöehdoista Remppatorissa.