Urakoitsijat

Laatoittaja

Tarvitsetko laatoittajan?

Suunnitteletko uutta remonttia ja tarvitset pätevän laatoittajan? Julkaise työt Remppatorilla jo tänään ja saat sitomattomia tarjouksia useilta laatoittajilta!

Ota yhteyttä laatoittajaan

Laatoittaja voi auttaa sinua tässä

Laatoittaja suorittaa märkätilojen, keittiön ja muiden sisätilojen laatoituksia. Useimmat laatoittajat tekevät myös muuraus-, valu- ja betonitöitä, ja he voivat auttaa sinua useissa eri projekteissa, kun remontoit kotiasi.


Laatoittaja voi auttaa sinua monissa eri töissä, kuten:


  • Kylpyhuoneen ja märkätilojen laatoitus
  • Lattioiden ja seinien kosteuseristys
  • Keittiön, eteisen ja muiden tilojen laatoitus
  • Tiilimuuraus ja muuraus
  • Lattian valaminen ja betonityöt

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko laatoittajaa, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko laatoittaja maksaa?

Laatoittajan hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka laajasta projektista on kyse ja kuinka paljon laitteita ja materiaaleja työn suorittamiseen tarvitaan. Suosittelemme kutsumaan tarkastuskäynnille useita laatoittajia ja allekirjoittamaan sopimuksen valitsemasi yrityksen kanssa, sillä näin vältyt yllätyksiltä ja molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä työn sisällöstä.


Laatoittajan tuntitaksa

Laatoittajan tuntitaksa on yleensä 60 - 100 euroa tunnissa. Isommissa projekteissa tuntitaksa on usein pienempi kuin pienemmissä projekteissa, koska voi olla olemassa kiinteitä kuluja, joihin projektin koko ei vaikuta.


Se nostaa laatoituskustannuksia

Hintaan vaikuttavat useat tekijät, kun palkkaat laatoittajaa. Ratkaisevaa on ensinnäkin projektin laajuus sekä se, kuinka monta eri työtä laatoittajan on tarkoitus suorittaa.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:


  • Projektin koko ja laajuus
  • Materiaalien ja laitteiden käyttö
  • Kosteuseristys ja voitelukalvon asennus
  • Rappaus ja pintakäsittely
  • Laitteet ja materiaalit

Milloin tarvitset laatoittajan?

Kun laatoitat lattioita tai seiniä, tarvitset laatoittajan. He pystyvät myös auttamaan sinua erilaisissa muuraus- ja betonityöhankkeissa sekä takan ja piipun asennuksessa.

Jos sinulla on suuri projekti, jossa tarvitaan eri ammattilaisten taitoja, on olemassa useita muurareita ja laatoittajia, jotka toimivat pääurakoitsijoina. He tekevät itse ne työt, joihin he ovat päteviä, ja palkkaavat yhteistyökumppaneita muille työaloille.


Kylpyammeen ja muiden märkätilojen laatoitus

Jos aiot remontoida kylpyhuonettasi ja harkitset uusien laattojen asentamista, on tärkeää, että se tehdään kunnolla. Kylpyhuone on kodin huone, joka on alttiimpana kosteusvaurioille, joiden korjaaminen voi olla kallista ja laajaa. Siksi kannattaa palkata ammattitaitoinen laatoittaja , joka voi auttaa sinua lattian ja seinien kosteudeneristämisessä sekä uusien laattojen asentamisessa ja saumaamisessa.Keittiön laatoitus

Jos aiot laatoittaa keittiön, on sinun käytettävä laatoittajaa. Keittiön välitilalaatat antavat keittiölle piristysruiskeen ja tekevät seinästä kestävämmän sotkua ja likaa vastaan. Keittiön välitilalaatat on myös helpompi puhdistaa kuin muut pinnat, joihin lika voi jäädä kiinni. Ammattitaitoinen laatoittaja voi auttaa sinua saamaan keittiöön hienon ja kestävän lopputuloksen.


Eteisen tai muun huoneen laatoitus

Jos haluat laatoittaa eteisen tai talon muut huoneet, laatoittaja voi auttaa sinua. Voi olla kätevää, että laattoja on muissakin huoneissa kuin kylpyhuoneessa, varsinkin jos tila altistu runsaalle kosteudelle ja lialle. Voit myös asentaa lämmityskaapelit laattojen alle, mikä voi olla hyvä ratkaisu kylmässä ulkokäytävässä tai kellarin lattiassa. Ammattitaitoinen laatoittaja voi auttaa sinua löytämään hyviä ratkaisuja hienon ja kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi, jotta saat kyseiseen huoneeseen sopivan ilmeen.


Tiilimuuraus, betonityöt ja takan sekä piipun muuraustyöt

Laattojen asentamisen lisäksi useimmat laatoittajat osaavat tehdä myös muuraus- ja betonitöitä. Jos haluat valaa uuden lattian, muurata uuden takan tai sinulla on muita tiili- ja betonitöitä, muurari tai laatoittaja voi auttaa sinua.Täältä voit lukea lisää muuraus- ja betonitöistä.

Julkaistu 28. loka 2022, 08:45

Päivitetty 31. tammi 2024, 12:37

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Aloita tästä