Tarvitsetko laatoittajan?

Suunnitteletko uutta remonttia ja tarvitset pätevän laatoittajan? Julkaise työt Remppatorilla jo tänään ja saat sitomattomia tarjouksia useilta laatoittajilta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko laatoittajan?

Suunnitteletko uutta remonttia ja tarvitset pätevän laatoittajan? Julkaise työt Remppatorilla jo tänään ja saat sitomattomia tarjouksia useilta laatoittajilta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Laatoittaja voi auttaa sinua tässä

Laatoittaja suorittaa märkätilojen, keittiön ja muiden sisätilojen laatoituksia. Useimmat laatoittajat tekevät myös muuraus-, valu- ja betonitöitä, ja he voivat auttaa sinua useissa eri projekteissa, kun remontoit kotiasi.


Laatoittaja voi auttaa sinua monissa eri töissä, kuten:


 • Kylpyhuoneen ja märkätilojen laatoitus
 • Lattioiden ja seinien kosteuseristys
 • Keittiön, eteisen ja muiden tilojen laatoitus
 • Tiilimuuraus ja muuraus
 • Lattian valaminen ja betonityöt

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko laatoittajaa, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko laatoittaja maksaa?

Laatoittajan hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka laajasta projektista on kyse ja kuinka paljon laitteita ja materiaaleja työn suorittamiseen tarvitaan. Suosittelemme kutsumaan tarkastuskäynnille useita laatoittajia ja allekirjoittamaan sopimuksen valitsemasi yrityksen kanssa, sillä näin vältyt yllätyksiltä ja molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä työn sisällöstä.


Laatoittajan tuntitaksa

Laatoittajan tuntitaksa on yleensä 60 - 100 euroa tunnissa. Isommissa projekteissa tuntitaksa on usein pienempi kuin pienemmissä projekteissa, koska voi olla olemassa kiinteitä kuluja, joihin projektin koko ei vaikuta.


Se nostaa laatoituskustannuksia

Hintaan vaikuttavat useat tekijät, kun palkkaat laatoittajaa. Ratkaisevaa on ensinnäkin projektin laajuus sekä se, kuinka monta eri työtä laatoittajan on tarkoitus suorittaa.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:


 • Projektin koko ja laajuus
 • Materiaalien ja laitteiden käyttö
 • Kosteuseristys ja voitelukalvon asennus
 • Rappaus ja pintakäsittely
 • Laitteet ja materiaalit

Milloin tarvitset laatoittajan?

Kun laatoitat lattioita tai seiniä, tarvitset laatoittajan. He pystyvät myös auttamaan sinua erilaisissa muuraus- ja betonityöhankkeissa sekä takan ja piipun asennuksessa.

Jos sinulla on suuri projekti, jossa tarvitaan eri ammattilaisten taitoja, on olemassa useita muurareita ja laatoittajia, jotka toimivat pääurakoitsijoina. He tekevät itse ne työt, joihin he ovat päteviä, ja palkkaavat yhteistyökumppaneita muille työaloille.


Kylpyammeen ja muiden märkätilojen laatoitus

Jos aiot remontoida kylpyhuonettasi ja harkitset uusien laattojen asentamista, on tärkeää, että se tehdään kunnolla. Kylpyhuone on kodin huone, joka on alttiimpana kosteusvaurioille, joiden korjaaminen voi olla kallista ja laajaa. Siksi kannattaa palkata ammattitaitoinen laatoittaja , joka voi auttaa sinua lattian ja seinien kosteudeneristämisessä sekä uusien laattojen asentamisessa ja saumaamisessa.Keittiön laatoitus

Jos aiot laatoittaa keittiön, on sinun käytettävä laatoittajaa. Keittiön välitilalaatat antavat keittiölle piristysruiskeen ja tekevät seinästä kestävämmän sotkua ja likaa vastaan. Keittiön välitilalaatat on myös helpompi puhdistaa kuin muut pinnat, joihin lika voi jäädä kiinni. Ammattitaitoinen laatoittaja voi auttaa sinua saamaan keittiöön hienon ja kestävän lopputuloksen.


Eteisen tai muun huoneen laatoitus

Jos haluat laatoittaa eteisen tai talon muut huoneet, laatoittaja voi auttaa sinua. Voi olla kätevää, että laattoja on muissakin huoneissa kuin kylpyhuoneessa, varsinkin jos tila altistu runsaalle kosteudelle ja lialle. Voit myös asentaa lämmityskaapelit laattojen alle, mikä voi olla hyvä ratkaisu kylmässä ulkokäytävässä tai kellarin lattiassa. Ammattitaitoinen laatoittaja voi auttaa sinua löytämään hyviä ratkaisuja hienon ja kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi, jotta saat kyseiseen huoneeseen sopivan ilmeen.


Tiilimuuraus, betonityöt ja takan sekä piipun muuraustyöt

Laattojen asentamisen lisäksi useimmat laatoittajat osaavat tehdä myös muuraus- ja betonitöitä. Jos haluat valaa uuden lattian, muurata uuden takan tai sinulla on muita tiili- ja betonitöitä, muurari tai laatoittaja voi auttaa sinua.Täältä voit lukea lisää muuraus- ja betonitöistä.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen laatoitus

02920ESPOO

- pesuhuoneen lattian ja seinien laatoitus - saunan lattian laatoitus Yhteensä n.42m2 Uudiskohde rakennusvaiheessa

Keittiön seinän laatoitus

33610TAMPERE

Keittiön kaapiston uusinnan jälkeen seinään jäi laatoittamaton 56x46 joka pitäisi saada laatoitettua. Sopivaa laattaa löytyy, mutta tekijä puuttuu.

Kylpyhuoneremontti

37370VESILAHTI

Remontti tulee sisältämään rintamamiestalon kylpyhuoneen (sisältää suihku,wc-pönttö, lavuaari) laatoituksen, lattioiden ja seinien kosteuseristyksen, sekä kylpyhuonetilassa olevan hormin laatoittamisen, lattian valamisen ja betonityöt.

Keittiöremontti 8 m2, vain kalustetyöt (+ laatoitusta ehkä)

00100HELSINKI

Keittiöremontti 8 m2, 7/2024 loppuun mennessä valmis, voi aloittaa pian (asunnon maalaus käynnissä) Vanhojen Ikea-keittiökalusteiden purku ja poisvienti. Uusien Ikea-kalusteiden asennus kahdelle seinälle. 4 yläkaappia (liesiseinälle vain liesituuletin), 6-7 (lattia-apk) alakaappia/laatikostoa, 2 työtasoa (3 levyä), hanan vaihto uuteen, astianpesukoneen irrotus ja takaisinkytkentä, integroidun kaasulieden irrotus ja takaisinkytkentä, integroitu sähköuuni samoin, liesituulettimen vaihto samaan kohtaan. (Alakaappiin taustalevyyn aukko kaasusulkuhanaa varten.) Seinät tiiltä paksulla rappauksella sekä kananpaskaa yläkaappiseinällä. Putkinousut tehty 2000-luvulla, ei tarvitse siirtää. Ei sähköasennuksia (paitsi uunin kytkentä). Mahdollisesti 10x10-laattojen lisäys (hinta eriteltynä) tyhjiksi jääneisiin kohtiin seinällä: n. 13 x 9 ja 2 x 5 sekä 10 x 5 cm paloja tai boordilaattoja yläkaappien alareunaan jäävään aukoon n. 32 kpl. Tilaaja hankkii laatat, liimalaasti ja sauma-aine urakoitsijalta.

Eteisen lattialaatoitus

00510HELSINKI

Hei, Etsitään laatoittajaa Helsingin kantakaupungin alueelle. Laatoitettava alue: eteinen avotilossa (eteinen, olohuone ja keittiö yhtenäistä tilaa) Alueen koko: n. 2,5m2 Pohja: betoni Aikataulu: heinäkuu 2024 Ennen työn aloitusta tila pitää kartoittaa ja laatoittajan tulee antaa arvio työn määrästä ja kestosta. Työ tehdään avatun parketin tilalle. Työ olisi hyvä saada valmiiksi kerralla tilan nopean uudellenkäytön mahdollistamiseksi.

Kylpyhuoneen seinän uusiminen

15810LAHTI

Kylpyhuoneen 7 (ja puoli) alinta laattaa haljennut, tarvitsen korjausarvion seinän uusimisesta. Kuinka paljon tulee uusia, riittääkö lohjenneiden laattojen osuudelta uusi seinä?
Viimeisimmät arvioinnit
Salonkitie 10-12 c5 ja c6

Työn laatu on erinomaista. Henri piti meidät hyvin ajan tasalla työn edistymisestä, siivosi jälkensä ja oli tehokas. Suosittelut!

Kesä 2024
O

Outi - iherne Oy

ESPOO
Wc:n laatoitus

Laatoitus tehtiin todella reippaasti ja työn jälki oli siistiä. Sovittu hinta piti ja viestittely yrittäjän kanssa oli vaivatonta, voin suositella yritystä muille remontoijille!

Kesä 2024
R

Riitta - Mattopinnoitus J.Väisänen

TIKKAKOSKI
Keittiön välitilan kalanruotolaatoitus

Keittiön välitilan laatoitus "kalanruoto" malliin. Työnjälki erittäin hyvä!

Touko 2024
J

Juho - Rakennusliike N. Lehtinen Oy

VANTAA
Laatoitus takan eteen

Hoiti asian hyvin ja sovitusti, voin suositella.

Touko 2024
H

Heidi - Avek Group

RÖYKKÄ
Marmorilaatan asennus lattiaan

Harvoi on näin hyvää ja huippu osaamista tarjolla. Olen ollut monen tekijän kanssa yhteistyössä mutta Johan kuuluu ehdottomasti parhaaseen A ryhmään.

Touko 2024
T

Tapioi - ACM Group Oy

ESPOO
Pientä laittoa omakotitaloon Vihdin Nummelassa

Siistiä jälkeä, lopputulema erittäin hyvä. Työ tehtiin useammassa osassa ja työt järjestyivät joustavasti. Voin suositella.

Huhti 2024
J

Jussi - Avek Group

NUMMELA
Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana muodostamassa kuvaa työn ammattitaitoisesta toteuttamisesta

Huhti 2024
J

Jarkko - HHRakenne Oy

PORI
Kylpyhuoneen laattojen kiinnitys

Homma toimi asiallisesti

Huhti 2024
S

Samppa - Mattoliike Sepri Oy

HELSINKI
Keittiön välitilan laatoitus

Työn laatu on erittäin hyvä ja homma hoitui sovitusti. Kommunikaatio työn aikama toimi erittäin hyvin.

Huhti 2024
E

Eero - ACM Group Oy

HELSINKI
WC lattian laatoitus 5m2

Kaikin puolin hyvin hoidettu pieni laatoitustyö. Tulevaisuuden remonttitarpeissa olen ehdottomasti yhteydessä Kimiin ja suosittelen myös muille.

Huhti 2024
P

Petri - Rakennuspalvelu K.Vilén

JÄRVENPÄÄ
Bathroom tile repair / Kylpyhuoneen laattojen korjaus

They were quick and efficient in their work and explained what they were doing as they did the job so that I understood the process.

Huhti 2024
T

Tyler - Tehorempat Oy

HELSINKI
Lattian laatoitus

Olen erittäin tyytyväinen laatoituksen lopputulokseen. Kaikki vaiheet yhteydenpidosta toteutukseen sujuivat erinomaisesti.

Maalis 2024
I

Ilse - KE-rakenne Oy

ESPOO
Suihkuverhon kiskon asennus

Kaikki sujui sovitusti

Maalis 2024
I

Iida - Petteri Helenius

HELSINKI
Kylpyhuoneen sauma

Erittäin tehokkaasti ja asiantuntevasti hoidettu kylpyhuoneen saumojen uusiminen. Kommunikaatio toimi sujuvasti ja kaikki meni juuri niinkuin pitikin. Vahva suositus! Jälki oli laadukasta.

Maalis 2024
J

Johanna - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Kylpyhuoneen haljenneen laatan vaihto

Saatiin korjaus hoidettua nopeasti. Työn laatu oli hyvää ja tekivät korjauksen asiakasystävälliseen hintaan. Myös viestinvaihto toimi ja tekivät pyydetyt dokumentaatiot.

Maalis 2024
T

Tuomas - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Keittiön välitilan laatoitus

Keittiön välitilan laatoitus toteutui nopealla varoitusajalla todella onnistuneesti. Kommunikaatio työn aikana oli selkeää ja sujuvaa ja työn jälki oli todella siistiä. Työ valmistui nopeasti.

Maalis 2024
A

Anniina - J. Pöljö Maalarit Oy

KOTKA
Pientöitä kuntotarkastusraportin suositeltavista korjauskohteista 2012 rakennetussa omakotitalossa

Tehtävänä oli pääasiassa kylppärin silikonisaumojen vaihto, pari viemäriliitoksen parannusta ja hanan vaihto. Kaikki työt sujuivat suunnitelmien mukaan ja työn laatu sekä siisteys olivat hyvää tasoa. Mukava kun perustelivat tehdyt työratkaisut ja antoivat vinkkejä mihin jatkossa kannattaa kiinnittää huomiota.

Maalis 2024
S

Sampo - JAV-Group Oy

OULU
Silikoni sauman uusinta.

Luotettava yritys sekä ammattitaitoista palvelua. Kommunikointi oli helppoa, vastataan puheluihin sekä viesteihin. Sovitut asiat piti ja työn jälki erinomaista. Voin lämpimästi suositella.

Maalis 2024
T

Timo - Satavac

RAISIO
vesieristetyn seinän tekeminen

Hyvää työtä kohtuullisella hinnalla. Suosittelen.

Helmi 2024
J

Johannes - Mansen raksa

NUUTAJÄRVI
Keitiön lattian laataus

:)

Helmi 2024
F

Faisal - Rakennus ja huolto Heide oy

ESPOO
Kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihto

Tilasin työn asuntoon, jossa en itse asu. Tarjous työstä, kommunikointi asukkaan kanssa ja työn toteutus tapahtui todella tehokkaasti ja hyvin. Tilaan jatkossakin.

Helmi 2024
P

Pia - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Kylpyhuoneen saumojen uusiminen

Kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu! työn jälki myös juuri sellainen kun haluttiin.

Helmi 2024
S

Severi - Timo Turkki Kiinteistöt Oy

LAHTI
pesuhuoneen siilkonien vaihto

Homma hoitui erittäin hyvin ja taidolla. Siisti jälki.

Helmi 2024
K

Kirsi - Tmi Juha Lehkonen

TAMPERE
Lattian laatoitus

Toimiva laatoittaja, nopea aikataulu. Laatoittajan kanssa kommunikointi vain englanti tai venäjä. Suosittelen , hyvä hinta / laatusuhde.

Tammi 2024
I

Ilkka - SEB rakennus oy

JÄRVENPÄÄValitut yritykset

Kylpyhuoneen laatoitus

02920ESPOO

- pesuhuoneen lattian ja seinien laatoitus - saunan lattian laatoitus Yhteensä n.42m2 Uudiskohde rakennusvaiheessa

Keittiön seinän laatoitus

33610TAMPERE

Keittiön kaapiston uusinnan jälkeen seinään jäi laatoittamaton 56x46 joka pitäisi saada laatoitettua. Sopivaa laattaa löytyy, mutta tekijä puuttuu.

Kylpyhuoneremontti

37370VESILAHTI

Remontti tulee sisältämään rintamamiestalon kylpyhuoneen (sisältää suihku,wc-pönttö, lavuaari) laatoituksen, lattioiden ja seinien kosteuseristyksen, sekä kylpyhuonetilassa olevan hormin laatoittamisen, lattian valamisen ja betonityöt.

Keittiöremontti 8 m2, vain kalustetyöt (+ laatoitusta ehkä)

00100HELSINKI

Keittiöremontti 8 m2, 7/2024 loppuun mennessä valmis, voi aloittaa pian (asunnon maalaus käynnissä) Vanhojen Ikea-keittiökalusteiden purku ja poisvienti. Uusien Ikea-kalusteiden asennus kahdelle seinälle. 4 yläkaappia (liesiseinälle vain liesituuletin), 6-7 (lattia-apk) alakaappia/laatikostoa, 2 työtasoa (3 levyä), hanan vaihto uuteen, astianpesukoneen irrotus ja takaisinkytkentä, integroidun kaasulieden irrotus ja takaisinkytkentä, integroitu sähköuuni samoin, liesituulettimen vaihto samaan kohtaan. (Alakaappiin taustalevyyn aukko kaasusulkuhanaa varten.) Seinät tiiltä paksulla rappauksella sekä kananpaskaa yläkaappiseinällä. Putkinousut tehty 2000-luvulla, ei tarvitse siirtää. Ei sähköasennuksia (paitsi uunin kytkentä). Mahdollisesti 10x10-laattojen lisäys (hinta eriteltynä) tyhjiksi jääneisiin kohtiin seinällä: n. 13 x 9 ja 2 x 5 sekä 10 x 5 cm paloja tai boordilaattoja yläkaappien alareunaan jäävään aukoon n. 32 kpl. Tilaaja hankkii laatat, liimalaasti ja sauma-aine urakoitsijalta.

Eteisen lattialaatoitus

00510HELSINKI

Hei, Etsitään laatoittajaa Helsingin kantakaupungin alueelle. Laatoitettava alue: eteinen avotilossa (eteinen, olohuone ja keittiö yhtenäistä tilaa) Alueen koko: n. 2,5m2 Pohja: betoni Aikataulu: heinäkuu 2024 Ennen työn aloitusta tila pitää kartoittaa ja laatoittajan tulee antaa arvio työn määrästä ja kestosta. Työ tehdään avatun parketin tilalle. Työ olisi hyvä saada valmiiksi kerralla tilan nopean uudellenkäytön mahdollistamiseksi.

Kylpyhuoneen seinän uusiminen

15810LAHTI

Kylpyhuoneen 7 (ja puoli) alinta laattaa haljennut, tarvitsen korjausarvion seinän uusimisesta. Kuinka paljon tulee uusia, riittääkö lohjenneiden laattojen osuudelta uusi seinä?

Julkaistu 28. loka 2022, 08:45

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:18