Sisäremontit

Kylpyhuoneremontti

Aitko kunnostaa kylpyhuoneen?

Aiotko kunnostaa kylpyhuoneen? Riippumatta siitä, aiotko rakentaa uutta, remontoida, laatoittaa tai asentaa mikrosementtiä – Remppatorista löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka ovat valmiina auttamaan sinua uuden kylpyhuoneesi kanssa!

Aloita kylpyhuoneen kunnostus tänään

Paljonko kylpyhuoneen remontointi tai peruskorjaus maksaa?


Uuden kylpyhuoneen hinta määräytyy ennen kaikkea sen perusteella, valitsetko pintaremontin vai täydellisen remontin, joka vaikuttaa myös lattian ja seinien rakenteeseen ja näkymättömiin osiin.

Valmiin kylpyhuoneen hinta voi vaihdella suuresti riippuen esimerkiksi materiaalivalinnoista, kylpyhuoneen koosta ja siitä, kuinka paljon sitä on muutettava tai uusittava.

Kylpyhuoneen remontointi maksaa 1000 - 2000 euroa neliömetriltä. Kylpyhuoneen remontin tai peruskorjauksen kokonaiskustannukset ovat usein 20 000 - 40 000 euroa, mukaan lukien työtunnit, materiaalit ja urakoitsijoiden käyttämät laitteet.

Jos haluat saada tarkemman hinnan uudesta kylpyhuoneestasi, suosittelemme ottamaan yhteyttä eri urakoitsijoihin. Näin saat arvion kylpyhuoneen kunnosta ja siitä, mitä mahdollisesti on tehtävä. Jos kylpyhuone on niin vanha, että se on peruskorjattava, voi olla rahan tuhlausta tehdä pintaremonttia, jos se on korjattava muutaman vuoden kuluttua.


Seikat, jotka voivat nostaa uuden kylpyhuoneen hintaa:

  • Kylpyhuoneen remontin tai peruskorjauksen koko ja monimutkaisuus
  • Materiaalien, laattojen ja kalusteiden valinta
  • Putkien siirtäminen ja olemassa olevan putkijärjestelmän muuttaminen
  • Uusi sähköjärjestelmä ja lämmityskaapelit

Laajuus, monimutkaisuus, koko ja sijainti

Kylpyhuoneprojektit voivat vaihdella kooltaan ja laajuudeltaan, ja projektin kustannukset riippuvat luonnollisesti siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä. Sekä kylpyhuoneen koko neliömetreinä että tehtävien monimutkaisuus määräävät kokonaiskustannukset – eikä vähiten projektin kesto.


Kunto ja ikä ovat myös tärkeä tekijä, kun on kyse kylpyhuoneen peruskorjauksen tai remontin kokonaiskustannuksista. Nykypäivän kylpyhuoneille asetetaan tiukat vaatimukset, ja usein putki- ja sähköasennukset on päivitettävä vastaamaan nykyisiä standardeja.Jos sinulla on hyvin toimiva kylpyhuone, joka kaipaa päivitystä, sinun ei aina tarvitse tehdä peruskorjausta. Usein riittää, että kylpyhuonekalusteet nykyaikaistetaan.

Jos seinät on purettava ja lattiat päällystettävä uudelleen, on myös odotettavissa, että projekti kestää kauemmin ja tulee kalliimmaksi. On tavallista, että lattian ja seinien avaamisen yhteydessä asennetaan uudet kalvot ja suoritetaan putkien, viemäreiden ja pistorasioiden korjauksia. Tämä on myös yksi kylpyhuoneprojektin kalleimmista osista.


Jos sinun on siirrettävä kylpyhuone tai rakennettava kokonaan uusi kylpyhuone paikkaan, joka on kaukana olemassa olevista putkistoista, myös projektin kustannukset nousevat. Jos nykyiseen putkistoon on todella pitkä matka, tarvitset myös uuden tyhjennyspumppujärjestelmän, joka maksaa enemmän ja vaatii enemmän työtä.


Näitä urakoitsijoita tarvitset kylpyhuoneremonttiin

Kun aiot remontoida kylpyhuoneen, tarvitset putkiasentajan. Putkiasentaja työskentelee “näkymättömien” ratkaisujen ja asennusten, kuten viemäreiden, putkien ja kalvojen parissa. Putkiasentaja voi myös asentaa suihkuja, lavuaareja, wc-istuimia ja kylpyammeita.


Jos haluat asentaa lattian tai uusia laattoja, tarvitset muurarin tai laatoittajan. Jos haluat asentaa lämmityskaapelit lattiaan ja uusia valaistuksen, tarvitset myös sähköasentajan.


On myös tavallista käyttää puuseppää tai kirvesmiestä, jos kylpyhuone on peruskorjattava. Kirvesmies työskentelee itse rakenteiden parissa laattojen tai seinäpaneelien alla, ja hän työskentelee esimerkiksi kalusteiden, ovien ja listojen parissa. Kirvesmies voi myös asentaa kalusteita, joita ei ole liitetty veteen ja viemäriin.


Kylpyhuoneen peruskorjaus

Kylpyhuoneen peruskorjaukseen kuuluu lattioiden ja seinien purkaminen kokonaan uuden kylpyhuoneen rakentamiseksi, usein täysin uusine putki- ja sähköosineen. Se on projekti, johon liittyy useita eri aloja, ja useimmat työt on annettava ammattilaisten tehtäväksi sekä riittävän hyvien standardien ylläpitämiseksi että kylpyhuonetta käyttävien henkilöiden turvallisuuden vuoksi.


Jos aiot rakentaa uuden kylpyhuoneen tai peruskorjata kylpyhuoneen, kannattaa ehkä ottaa yhteyttä urakoitsijaan, joka voi hoitaa koko työn. Heillä on usein eri alojen yhteistyökumppaneita, jotka voidaan ottaa mukaan ja jotka voivat toimia projektipäällikkönä.Kylpyhuoneen remontointi

Jos sinulla on tasokas kylpyhuone, sen pintaremontti saattaa riittää. Remonttiin kuuluu usein kylpyhuonekalusteiden vaihtaminen, maalaaminen tai uusien laattojen asentaminen. Silloin voit antaa kylpyhuoneelle täysin uuden ilmeen – muuttamatta putkistoa tai nykyisten kylpyhuonekalusteiden sijoittelua.


Jos sinun on asennettava uusi suihku, kylpyamme tai pesuallas, sinun on käytettävä putkiasentajaa. Näin vältät virheellisen asennuksen aiheuttamat vahingot, ja vakuutus kattaa mahdolliset vahingot.


Jos sinun on maalattava, asennettava uusia laattoja tai mikrosementtiä kylpyhuoneeseen, sinun on käytettävä ammattimaalaria tai -laatoittajaa. Silloin saat taatusti hyvän lopputuloksen tuotteilla, jotka sopivat käytettäväksi märkätiloissa.Eri tyyppiset kylpyhuoneprojektit

Kylpyhuoneen remontointi tai peruskorjaus voi sisältää useita eri tyyppisiä projekteja. Nämä ovat yleisimmät kylpyhuoneprojektivaihtoehdot:


Rakenna kodinhoitohuone

Moniin kotitalouksiin halutaan kodinhoitohuone, joka helpottaa arkea. Kodinhoitohuoneeseen tarvitaan sekä pesuallas että liitäntä pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kannattaa asennuttaa myös pistorasia, joka helpottaa siivousta ja antaa lisäturvaa, jos pesukoneelle tapahtuu jotain.


Kodinhoitohuone voidaan integroida kylpyhuoneeseen tai se voi olla erillinen huone. Muista, että on helpompaa rakentaa kodinhoitohuone lähelle kylpyhuonetta tai keittiötä, koska voit liittää sen olemassa oleviin vesi- ja viemärijärjestelmiin.


Kylpyhuoneen modernisointi

Jos sinulla on hyvin toimiva kylpyhuone, sitä ei tarvitse peruskorjata, ellet halua täysin uusia ratkaisuja ja kylpyhuonekalusteiden uutta sijoittelua. Jos sinun ei tarvitse siirtää putkia ja johtoja ja jos suihku, pesuallas ja wc toimivat kuten pitääkin, voit tehdä pienempiä ja järkevämpiä muutoksia modernin ja raikkaan kylpyhuoneen luomiseksi.


Laatoitus, mikrosementti ja muut pintakäsittelyt

Pintakäsittelyt, kuten uudet laatat, laatta laatan päällä, maali tai mikrosementti, ovat tehokas tapa luoda kylpyhuoneeseen uusi ilme ilman runsasta rahan- ja ajankäyttöä suuriin muutostöihin.


Muista, että kylpyhuone on märkätila, ja siksi sinun on käytettävä ammattilaisia, vaikka työ olisi pieni. Silloin voit olla varma, että työ tehdään oikeilla tuotteilla, ja lopputulos on varmasti kestävä.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen ja wc:n remontointi

04480HAARAJOKI

Vanhan purkaminen ja uuden tekeminen. Wc noin 2 neliötä ja kylpyhuone noin 6 neliötä. Wc laatoitetaan lattia ja seinät, asennetaan uudet kalusteet ja pönttö. Remontoidaan siis kokonaisuudessaan. Kylpyhuoneeseen uudet laatat ja myös saunan lattiaan uudet laatat. Uuden kalustuksen asennus. Remontin ajankohta tammi-helmikuussa 2024.

Kylpyhuone-ja saunatilan sekä erillisen wc:n remontointi

53100LAPPEENRANTA

Hei!😊 Tarkoituksena remontoida kylpyhuone- ja saunatilat sekä wc erillisellä sisäänkäynnillä. Kylpyhuone ja sauna remontoitu vuonna 2010. Kuntotarkastuksen yhteydessä 2022 ilmennyt, että remontti toteutettu huonosti eikä kylpyhuone- ja saunatila kestä enää päivittäistä käyttöä. Asunto ollut aiemmin vuokralla, mutta kuntotarkastuksen jälkeen tyhjillään. Kuntotarkastuksen yhteydessä havaittu kosteutta. Näin ollen myös seinän toisella puolella oleva wc tulisi myös avata. Neliöitä yhteensä arviolta 7.

Kylpyhuoneremontti

05200RAJAMÄKI

90-luvun omakotitalon kosteidentilojen täysremontti. Saunan sijaintia muutetaan, suihkujen sijainti muutetaan. Mahdolllisesti joudutaan lisäämään yksi lattiakaivo. Lattialämmitykset uusitaan. Pesutilojen kaatojen korjaus. Pesutiloihin tehdään uusi kulku kodinhoitohuoneen kautta. Vesiputket ja sähköt uusitaan.

Kylpyhuoneen ja WC:n remontti

00760HELSINKI

Kylpyhuoneen ja pienen erillisen WC tilan remontointi. Yhteensä noin 15 m2. Kylpyhuoneessa on sauna ja lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on myös lämpöboileri jonka taloyhtiö vaihtaa. Jos palveluun saisi myös kylpyhuoneen suunnitteluun apua, niin se olisi hyvä lisä.

Kylpyhuoneen kalusteiden purku ja asennus

40100JYVÄSKYLÄ

Kerrostalokylpyhuoneen vesi- ja sähkökalusteiden purku ja asennus. Purku ja asennus eri päivinä, sillä välissä tehdään pintaremontti. Etsinnässä LVIS-tekijä. Työ sisältää ainakin seuraavat kalusteet: allas- ja allaskaappi, wc-istuin, pesutorni, kiuas ja patteri. Työ ajoittuu tammikuulle 2024.

Kodinhoitohuoneen remontti

02180ESPOO

Kodinhoitohuoneen remontille urakoitsija. Purku suoritetaan itse. Urakassa pitäisi suorittaa suurinpiirtein: -viemärikaivojen uusinnat 2x (paikat ok) -lattian hionta -sähköinen lattialämmitys - veden eritys ja lattian laatoitus -putki ja sähkötyöt tarvittavilta osin -kurasyöpön rakennusViimeisimmät arvioinnit

Hiltunen Leo T:Mi

5.0 (5)

Elo 2023

Wc-pytyn ja peiliallaskaapin vaihto

"Nopea tarttuminen asiaan ja asioiden hoitaminen sovitun mukaisesti. Jälki oli siistiä."
M
Maarit
ESPOO

Scanton Oy

Elo 2023

Kph remontti, pieni muutostyö wc/sauna

"Valitsin Scanton Oy:n remontin toteutukseen sen perusteella, että urakoitsija kertoi rakentaneensa itselleen muutaman talon sekä päätökseen vaikutti paikan päällä käyty keskustelu remontin suunnittelusta ja sen vaiheista. Remontti tehtiin vanhaan tal..."Lue lisää
J
Jaana
JÄRVENPÄÄ

TORIM OY

Torim Oy tarjoaa ammattitaitoista rakennus- ja saneerauspalveluja vuodesta 2018 alkaen. Olemme nuori ja kasvava yritys pitkällä työkokemuksella rakennusalalla. Toteutamme isompia sekä pienempiä remontteja yrityksille, taloyhtiöille sekä yksityisille asiakkaille Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella. Esimerkiksi: *Toimistoremontti *Huoneistoremontti *Kylpyhuoneremontti *Keittiöremontti *Saunaremontti *Lattiaremontti *Pihakivetys *Terassin rakentaminen Työskentelyämme ohjaa ajatus "paras käyntiko...

Lue lisää
Heinä 2023

Kylpyhuonen remontti

"Kommunikaatio työn tekemisestä, hyvä laatu ja energia. Tuli hyvä fiilis jo heti kun tavattiin ensimmäisen kerran. Voi suositella, ehdottomasti."
A
ARTO
JÄRVENPÄÄ
TORIM OY

Saneeraus Gurut Oy

Heinä 2023

Kylpyhuoneremontti

"Työ suoritettiin ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen ja kaikki pienetkin yksityiskohdat huomioiden. Jäljet siivottiin ja koti oli remontin jälkeen täysin käyttövalmis. Yhteistyö koko tiimin ( yrittäjä ja työntekijä) kanssa oli mutkatonta."
M
Miia
NUMMENKYLÄ

Lvi Jone

5.0 (1)

Kesä 2023

Kylpyhuonekalusteen asennus

"Työ hoitui sovitussa ajassa ja työn laatu oli erinomaista."
M
Milla
JYVÄSKYLÄ

Oma Onni Oy

Huhti 2023

Kylpyhuoneen silikonisaumauksen uusiminen

"Hyvä yhteydenpito, joustava aikataulutus, ammattitaitoinen jälki ja hyvään hintaankin vielä. Suosittelen."
J
Juha-Matti
HELSINKI

Pipe Brothers Oy

Pipe Brothers Oy toimimme pääkaupunkiseudulla ja keski-Uudellamaalla - Uudiskohteet ja Saneeraus - Hanojen (keittiö, pesuallas ja suihkuhanat) asennus ja huolto - Wc-istuinten asennus ja huolto - Suihkukaappien ja seinien asennus - Lämminvesivaraajien asennus - Ravintoloiden ja myymälöiden kalusteasennukset ja putkitukset - Lämmityspattereiden asennus ja huolto - Kauttamme myös hanat, wc-istuimet, patterit ja suihkuseinät -Yritys rekisteröity Järvenpäähän, toimitilamme sijaitsee Suutarilassa

Maalis 2023

Wc-tilan muutostyö sis. wc-istuimen siirron ja matalan ”saappaidenpesualtaan” asentamisen

"Olimme erittäin tyytyväisiä työn laatuun, yhteydenpidon vaivattomuuteen, toteutuksen ammattitaitoon ja hintaan. Erittäin lämmin ja vilpitön suositus!"
C
Camilla
HELSINKI
Pipe Brothers Oy

PV-Laatta ja Uuni Oy

Yritys on ollut toiminnassa yli 20v ja työkokemusta on yli 30v.Teen kh remontin alusta loppuun.Purku,lattian lalu.seinien tasoitus,vesieristys ja laatoitus.Vesieristyssertifikaatti on voimassa.Kuljen omalla autolla jossa on kaikki työkalut.

Helmi 2023

Tasoitus, kaadot ja laatoitus

"Ensimmäinen yhteydenotto tuli nopeasti, kävi paikan päällä katsomassa kohteen. Työ alkoi jopa nopeammin, kuin aluksi arvioitiin. Työ tuli tehtyä nopeasti ja sopivalla korvauksella. Asiakkaan näkökulmasta kaikki meni helposti. Laatu on ensiluokkaista."
J
Jussi
KLAUKKALA
PV-Laatta ja Uuni OyJulkaistu 03. marras 2022, 11:59

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36