Aiotko kunnostaa kylpyhuoneen?

Aiotko kunnostaa kylpyhuoneen? Riippumatta siitä, aiotko rakentaa uutta, remontoida, laatoittaa tai asentaa mikrosementtiä – Remppatorista löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka ovat valmiina auttamaan sinua uuden kylpyhuoneesi kanssa!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko kunnostaa kylpyhuoneen?

Aiotko kunnostaa kylpyhuoneen? Riippumatta siitä, aiotko rakentaa uutta, remontoida, laatoittaa tai asentaa mikrosementtiä – Remppatorista löydät ammattitaitoiset urakoitsijat, jotka ovat valmiina auttamaan sinua uuden kylpyhuoneesi kanssa!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko kylpyhuoneen remontointi tai peruskorjaus maksaa?


Uuden kylpyhuoneen hinta määräytyy ennen kaikkea sen perusteella, valitsetko pintaremontin vai täydellisen remontin, joka vaikuttaa myös lattian ja seinien rakenteeseen ja näkymättömiin osiin.

Valmiin kylpyhuoneen hinta voi vaihdella suuresti riippuen esimerkiksi materiaalivalinnoista, kylpyhuoneen koosta ja siitä, kuinka paljon sitä on muutettava tai uusittava.

Kylpyhuoneen remontointi maksaa 1000 - 2000 euroa neliömetriltä. Kylpyhuoneen remontin tai peruskorjauksen kokonaiskustannukset ovat usein 20 000 - 40 000 euroa, mukaan lukien työtunnit, materiaalit ja urakoitsijoiden käyttämät laitteet.

Jos haluat saada tarkemman hinnan uudesta kylpyhuoneestasi, suosittelemme ottamaan yhteyttä eri urakoitsijoihin. Näin saat arvion kylpyhuoneen kunnosta ja siitä, mitä mahdollisesti on tehtävä. Jos kylpyhuone on niin vanha, että se on peruskorjattava, voi olla rahan tuhlausta tehdä pintaremonttia, jos se on korjattava muutaman vuoden kuluttua.


Seikat, jotka voivat nostaa uuden kylpyhuoneen hintaa:

  • Kylpyhuoneen remontin tai peruskorjauksen koko ja monimutkaisuus
  • Materiaalien, laattojen ja kalusteiden valinta
  • Putkien siirtäminen ja olemassa olevan putkijärjestelmän muuttaminen
  • Uusi sähköjärjestelmä ja lämmityskaapelit

Laajuus, monimutkaisuus, koko ja sijainti

Kylpyhuoneprojektit voivat vaihdella kooltaan ja laajuudeltaan, ja projektin kustannukset riippuvat luonnollisesti siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä. Sekä kylpyhuoneen koko neliömetreinä että tehtävien monimutkaisuus määräävät kokonaiskustannukset – eikä vähiten projektin kesto.


Kunto ja ikä ovat myös tärkeä tekijä, kun on kyse kylpyhuoneen peruskorjauksen tai remontin kokonaiskustannuksista. Nykypäivän kylpyhuoneille asetetaan tiukat vaatimukset, ja usein putki- ja sähköasennukset on päivitettävä vastaamaan nykyisiä standardeja.Jos sinulla on hyvin toimiva kylpyhuone, joka kaipaa päivitystä, sinun ei aina tarvitse tehdä peruskorjausta. Usein riittää, että kylpyhuonekalusteet nykyaikaistetaan.

Jos seinät on purettava ja lattiat päällystettävä uudelleen, on myös odotettavissa, että projekti kestää kauemmin ja tulee kalliimmaksi. On tavallista, että lattian ja seinien avaamisen yhteydessä asennetaan uudet kalvot ja suoritetaan putkien, viemäreiden ja pistorasioiden korjauksia. Tämä on myös yksi kylpyhuoneprojektin kalleimmista osista.


Jos sinun on siirrettävä kylpyhuone tai rakennettava kokonaan uusi kylpyhuone paikkaan, joka on kaukana olemassa olevista putkistoista, myös projektin kustannukset nousevat. Jos nykyiseen putkistoon on todella pitkä matka, tarvitset myös uuden tyhjennyspumppujärjestelmän, joka maksaa enemmän ja vaatii enemmän työtä.


Näitä urakoitsijoita tarvitset kylpyhuoneremonttiin

Kun aiot remontoida kylpyhuoneen, tarvitset putkiasentajan. Putkiasentaja työskentelee “näkymättömien” ratkaisujen ja asennusten, kuten viemäreiden, putkien ja kalvojen parissa. Putkiasentaja voi myös asentaa suihkuja, lavuaareja, wc-istuimia ja kylpyammeita.


Jos haluat asentaa lattian tai uusia laattoja, tarvitset muurarin tai laatoittajan. Jos haluat asentaa lämmityskaapelit lattiaan ja uusia valaistuksen, tarvitset myös sähköasentajan.


On myös tavallista käyttää puuseppää tai kirvesmiestä, jos kylpyhuone on peruskorjattava. Kirvesmies työskentelee itse rakenteiden parissa laattojen tai seinäpaneelien alla, ja hän työskentelee esimerkiksi kalusteiden, ovien ja listojen parissa. Kirvesmies voi myös asentaa kalusteita, joita ei ole liitetty veteen ja viemäriin.


Kylpyhuoneen peruskorjaus

Kylpyhuoneen peruskorjaukseen kuuluu lattioiden ja seinien purkaminen kokonaan uuden kylpyhuoneen rakentamiseksi, usein täysin uusine putki- ja sähköosineen. Se on projekti, johon liittyy useita eri aloja, ja useimmat työt on annettava ammattilaisten tehtäväksi sekä riittävän hyvien standardien ylläpitämiseksi että kylpyhuonetta käyttävien henkilöiden turvallisuuden vuoksi.


Jos aiot rakentaa uuden kylpyhuoneen tai peruskorjata kylpyhuoneen, kannattaa ehkä ottaa yhteyttä urakoitsijaan, joka voi hoitaa koko työn. Heillä on usein eri alojen yhteistyökumppaneita, jotka voidaan ottaa mukaan ja jotka voivat toimia projektipäällikkönä.Kylpyhuoneen remontointi

Jos sinulla on tasokas kylpyhuone, sen pintaremontti saattaa riittää. Remonttiin kuuluu usein kylpyhuonekalusteiden vaihtaminen, maalaaminen tai uusien laattojen asentaminen. Silloin voit antaa kylpyhuoneelle täysin uuden ilmeen – muuttamatta putkistoa tai nykyisten kylpyhuonekalusteiden sijoittelua.


Jos sinun on asennettava uusi suihku, kylpyamme tai pesuallas, sinun on käytettävä putkiasentajaa. Näin vältät virheellisen asennuksen aiheuttamat vahingot, ja vakuutus kattaa mahdolliset vahingot.


Jos sinun on maalattava, asennettava uusia laattoja tai mikrosementtiä kylpyhuoneeseen, sinun on käytettävä ammattimaalaria tai -laatoittajaa. Silloin saat taatusti hyvän lopputuloksen tuotteilla, jotka sopivat käytettäväksi märkätiloissa.Eri tyyppiset kylpyhuoneprojektit

Kylpyhuoneen remontointi tai peruskorjaus voi sisältää useita eri tyyppisiä projekteja. Nämä ovat yleisimmät kylpyhuoneprojektivaihtoehdot:


Rakenna kodinhoitohuone

Moniin kotitalouksiin halutaan kodinhoitohuone, joka helpottaa arkea. Kodinhoitohuoneeseen tarvitaan sekä pesuallas että liitäntä pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kannattaa asennuttaa myös pistorasia, joka helpottaa siivousta ja antaa lisäturvaa, jos pesukoneelle tapahtuu jotain.


Kodinhoitohuone voidaan integroida kylpyhuoneeseen tai se voi olla erillinen huone. Muista, että on helpompaa rakentaa kodinhoitohuone lähelle kylpyhuonetta tai keittiötä, koska voit liittää sen olemassa oleviin vesi- ja viemärijärjestelmiin.


Kylpyhuoneen modernisointi

Jos sinulla on hyvin toimiva kylpyhuone, sitä ei tarvitse peruskorjata, ellet halua täysin uusia ratkaisuja ja kylpyhuonekalusteiden uutta sijoittelua. Jos sinun ei tarvitse siirtää putkia ja johtoja ja jos suihku, pesuallas ja wc toimivat kuten pitääkin, voit tehdä pienempiä ja järkevämpiä muutoksia modernin ja raikkaan kylpyhuoneen luomiseksi.


Laatoitus, mikrosementti ja muut pintakäsittelyt

Pintakäsittelyt, kuten uudet laatat, laatta laatan päällä, maali tai mikrosementti, ovat tehokas tapa luoda kylpyhuoneeseen uusi ilme ilman runsasta rahan- ja ajankäyttöä suuriin muutostöihin.


Muista, että kylpyhuone on märkätila, ja siksi sinun on käytettävä ammattilaisia, vaikka työ olisi pieni. Silloin voit olla varma, että työ tehdään oikeilla tuotteilla, ja lopputulos on varmasti kestävä.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

WC- Yläkertaan, Rintamamiestalo 1954(2006)

04410JÄRVENPÄÄ

Haluaisimme saada yläkertaan pienet WC-tilat. Aiempien laajennus suunnitelmien (2006) ohessa se oli suunniteltu portaiden viereen. Eli tarpeina olisi vesipiste, viemäröinti, (pieni ikkuna), kalusteet ja sähkötyöt. Viemäröinti on myös oikeastaan enää uudella puolella, joten sen vedon selvittäminen myös tarpeen (silppuava?). Emme ole vielä päässeet muuttamaan, joten mahdollisuus tutustua kohteeseen avautuu 16.6.2024, jälkeen. Töiden aloitus myös mahdollista siitä eteenpäin.

Keittiön välitilan laatoitus

00560HELSINKI

Yksiössä on tällä hetkellä tapetti ja lasi keittiön välitilassa. Työ käsittäisi lasin ja tapetin poiston ja laatan asentamisen. Kuva liitteenä (kun tapeetti oli vielä uusi), tapeetti menee myös liesituulettimen taakse ja se olisi hyvä poistaa ja pinta maalata. Työn saisi tehdä pian, toiveena jopa ennen kesäkuuta.

Suihkun ja lavuaarin asennusta

00330HELSINKI

Kaivataan Munkkiniemeen uuden suihkun (sadesuihkusetti) ja lavuaarin asennusta 3.6-.8.6.2024 mieluiten Ota yhteyttä!

Kylpyhuoneen saneeraus, laajennus ja keittiön putkien vaihto samalla

27400KIUKAINEN

Kyseessä on 30-luvun lopussa rakennettu omakotitalo, johon on 80-luvun alussa rakennettu laajennusosa, johon sijoitettu wc-tilat. Kuntotarkastuksen yhteydessä tilasta löytyi kosteutta lattiasta. Tarkoitus olisi laajentaa kylpyhuone koko laajennusosan kokoiseksi ja samalla uusia putket myös keittiöstä.

Keittiön asennus

02230ESPOO

Ikea keittiön asennus 38m2 asuntoon Töölössä. Lisäksi kylppäriin peilikaappi ja allaskaappi. Sisältää sähkö- ja putkitöitä. Ilmeisesti myös asbestikartoitus tulee tehdä. Vanha, 1920 luvulla rakennettu talo. Vanhan kuvassa olevan keittiön purku ja poisvienti.

Kylpyhuone + wc remontti

45160KOUVOLA

Rivitaloasunnon Kylpyhuoneen sekä erillisen wc:n täysi remontti. Vanhojen purku sekä uuden tekeminen. Kylpyhuone - purku (kylpyhuone tehty 1985) - Vesieristys - Mahdollinen uusi levytys (nykyisen laatan alla gyproc / vastaava ). - lattialämmitysksen asennus (sähkövastus) ja vanhan mahd. purku (sähkövastus) - Katon panelointi - Toiselle seinustalle tulee puupaneeli muualle laatta (20x40) - Kylpyhuoneen koko 4m x 1,5mx2,35m (PxLxK) - Saunan lattian purku, laatoitus sekä vesieristys (3m2) - Suihkuseinän asennus - listoitus WC Lattian muovimaton purku, pöntön purku Lattian vesieristys ja laatoitus. Saunan lauteet ja seinät EIVÄT kuulu urakkaan. Urakoitsija hankkii vesieristeet sekä mahdolliset levyt seinään. Muut tuotteet hankkii remontin teettäjä. Laatat seinään (20x40 cm) lattiaan perus 10x10 Ei viemäröintiin tai käyttövesiputkiin tehtäviä muutoksia.Viimeisimmät arvioinnit
WC tilan/suihkutilan remontointi

Hommat hoitui asiallisesti ja alustavasti sovittu piti. Vaikka lisäkustannuksia syntyikin jonkin verran, niin ne aiheutuivat työn tilaajan eli minun toiveistani. Mukava remontti porukka!

Touko 2024
P

Pekka - Joensuun Saneeraus Oy

SUHMURA
Liesituulettimen asennus kaapin alle.

Työt sujuvat ripeästi ja ongelmitta.

Touko 2024
E

Einojuhani - T:mi U.J. Mäkinen

TAMPERE
Peltikylphyhuoneen saneeraus

Hommat hoitui nopeasti ja tarpeen tullen kommunikointi oli nopeaa. Suosittelen ehdottomasti. Hinta/laatusuhde erittäin hyvä.

Touko 2024
J

Joonas - Safi Works Oy

TURKU
Kylpyhuoneen käsienpesualtaan vaihto

Kylpyhuoneen pesualtaan vaihto sujui nopeasti ja siististi. Yhteydenpito ennen työn aloittamista oli sujuvaa ja selkeää, vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti. Aikataulut oli helppo sopia, ja ne pitivät hyvin.

Touko 2024
P

Pia - Vilonia

HELSINKI
Lattian laatoitus ja vanhan laatan purku.

Laatoitus sujui suunnitelman mukaan aikataulussa ja työn jälki oli hyvä.

Touko 2024
L

Leena - Safi Works Oy

LITTOINEN
Pienen kylpyhuoneen saumojen vaihto Helsingissä

Todella hyvä lopputulos nopealla aikataululla 🙏🏼

Huhti 2024
S

Saara - ACM Group Oy

HELSINKI
Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana muodostamassa kuvaa työn ammattitaitoisesta toteuttamisesta

Huhti 2024
J

Jarkko - HHRakenne Oy

PORI
Kylpyhuoneen lattialämmitys ongelma

Työ tehtiin nopeasti. Viestintä oli selkeää, myös englanniksi. The work was done fast. Communication was clear, also in English.

Huhti 2024
M

Maris - Ekastra Oy

HELSINKI
Kylpyhuoneen silikonisaumausten vaihto

Työn jälki hyvä ja sitä mitä luvattiin.

Huhti 2024
I

Iida - R/T Pro Asennus Oy

TURKU
Valopeilin asennus sekä mahdollisesti pistorasian siirtäminen

Kaikki sujui loistavasti ja sovitusti, lämmin suositus!

Huhti 2024
P

Peppiina - Sähkökarppi

JÄRVENPÄÄ
Kylpyhuoneen silikonisaumojen uusinta

Tarkkaa jälkeä ja hyvä palvelu

Huhti 2024
M

Miikka - Remontti ja huolto R.O

SEINÄJOKI
Täys kylpyhuone + sauna remontti

Luotettava ja ystävällinen ammattilainen.

Huhti 2024
C

Cajsa - Safi Works Oy

TURKU
Kylpyhuoneen remontointi

Voin lämpimästi suositella Apuveliä, heidän tekemän täyden kylppäriremontin pohjalta. Remontti hoitui hyvin ja heidän puoleltaan täsmällisesti alusta loppuun ja lasku oli sovitun mukainen. Kommunikaatio oli läpi remontin hyvää ja matkan varrella ilmaantuviin yllätyksiin löydettiin ratkaisut. Olimme juuri remontoineet muun asunnon ja asuimme siellä, joten arvostimme hyvää suojausta ja työmaan pitämistä siistinä läpi remontin. Laatoituksen jälki oli todella hyvää. Kaikkien tekijöiden kanssa oli miellyttävä asioida.

Huhti 2024
A

Anniina - Apuvel Oy

ESPOO
Pesuhuoneen ja saunan korjaus

Taitava ja asiallinen yritys!

Huhti 2024
K

Kiti - Rakennus Kitunen

JOENSUU
Kylpyhuoneen lattialämmityksen korjaus

Työ saatiin tehdyksi tehokkaasti ja hyvin nopealla aikataululla

Huhti 2024
M

Mikko - Sähköasennus Asikainen

HELSINKI
Kylpyhuone remontti

Siistiä jälkeä, aikataulu ja kustannusarvio piti hyvin. Hinta/laatusuhde kohdallaan.

Maalis 2024
J

Jari - Safi Works Oy

TURKU
Pientöitä kuntotarkastusraportin suositeltavista korjauskohteista 2012 rakennetussa omakotitalossa

Tehtävänä oli pääasiassa kylppärin silikonisaumojen vaihto, pari viemäriliitoksen parannusta ja hanan vaihto. Kaikki työt sujuivat suunnitelmien mukaan ja työn laatu sekä siisteys olivat hyvää tasoa. Mukava kun perustelivat tehdyt työratkaisut ja antoivat vinkkejä mihin jatkossa kannattaa kiinnittää huomiota.

Maalis 2024
S

Sampo - JAV-Group Oy

OULU
Kylpyhuoneremontti

Hyvin sujui ja väliaikatiedot tuli työn etenemisestä.

Helmi 2024
T

Teuvo - Tmi Lajufix

LAPPEENRANTA
Kylpyhuoneen saumojen uusiminen

Hyvin hoidettu kokonaisuus ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Hyvä arviointi, aikataulutus, kommunikointi projektin aikana. Työnjälki on siistiä. Vahva suositus +++++

Helmi 2024
N

Niklas - CRAG

VANTAA
Suihkuseinän asennus

Erittäin ammattilaatuista työtä. Työn jälki myös viimeisen päälle. Ystävällinen palvelu ja mottona oli että jos itse tekisi niin millaista haluaisi työn jäljen olevan. Mikäli lisätöitä tulee, niin ehdottomasti käytän heitä myös jatkossa.

Helmi 2024
J

Joel - Rakennus Pihlajamäki Oy

KANGASALA
Kylpyhuoneen saumojen uusiminen

Kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu! työn jälki myös juuri sellainen kun haluttiin.

Helmi 2024
S

Severi - Timo Turkki Kiinteistöt Oy

LAHTI
Kahden WC:n lattian silikonisaumojen uusiminen

Nopea ja ammattitaitoinen toimitus.

Helmi 2024
T

Timo - MJ LVI-PALVELU OY

ESPOO
Asennushommat

Erittäin hyvää palvelua, kommunikaatio toimi koko prosessin ajan. Työn jälki oli erinomaista. Asiakaspalvelu oli hyvää ja Jarilta tuli myös vinkkejä tarvittaessa. Kiitos Jarille! 👍🏼

Tammi 2024
H

Henri - Työapu T:Mi Jari Paulin

VANTAA
Kylppärin lattiakaakelit

Ihan viiden tähden palvelua. Kaikki hoitui luotettavasti ja ammattitaidolla ja vieläpä nopealla aikataululla. Jäi kaikin puolin hyvä mieli.

Joulu 2023
H

Henna-Riina - Rakennuspalvelut Pori Oy

LAHTI


Valitut yritykset
Kokomestari Oy Turku logo
Kokomestari Oy Turku
Varkkavuorenkatu 25 B 75, 20320 TURKU
5.0(12)

Yrityksestä

Kokomestari Oy Turku on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Kokomestari Oy Turku

Tuomo Lehtinen Custom Works logo
Tuomo Lehtinen Custom Works
Pekolankatu 4, 13220 HÄMEENLINNA
5.0(9)

Yrityksestä

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Tuomo Lehtinen Custom Works

Rakennusliike Lyytinen Oy logo
Rakennusliike Lyytinen Oy
Kirnukuja 1 A 2, 70780 KUOPIO
5.0(7)

Yrityksestä

Rakennusliike Lyytinen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Vieremä, Kiuruvesi, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Rakennusliike Lyytinen Oy

T1 Urakointi Oy logo
T1 Urakointi Oy
Aallonhuippu 8 C 23, 02320 ESPOO
5.0(6)

Yrityksestä

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä T1 Urakointi Oy

Nyholm Brothers Oy logo
Nyholm Brothers Oy
Suvisaarentie 36, 02380 ESPOO
5.0(5)

Yrityksestä

Nyholm Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Nyholm Brothers Oy

Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 03. marras 2022, 11:59

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:32

Löydä Kylpyhuoneremontti alueeltasi