Urakoitsijat

Helsinki

Suunnitteletko kotisi maalamista Helsingissä?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta ja ammattitaitoa. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

Julkaise työllmoitus

Mistä hyvä maalari?

On tärkeää valita luotettava ammattilainen niin pieneen kuin suurempaan hommaan. Kaikkea ei kannata yrittää tehdä itse, sillä ammattilainen hoitaa homman yleensä nopeammin ja paremmin.


Osaava rakentamisen ammattilainen voi toki löytyä myös puskaradion kautta, mutta jos haluat vertailla tekijöitä, pyydä useampi tarjous urakastasi ja tutki niitä huolella. Helsingin seudulla toimivia ammattitekijöitä löydät täältä.


Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Helsingin seudulla

On useita asioita tarjouksien vertailun lisäksi, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, kun valitset maalaria Helsingin alueella.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakastasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille.


Täten on suurempi mahdollisuus, että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä. Tämän takia hyvä kommunikointi koko urakan ajan on tärkeää, ja että mahdolliset haasteet ratkaistaan ammattimaisesti.


Siksi on tärkeää valita maalari joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.Muista myös tarkistaa maalarin pätevyydet ja/tai arvostelut ja suositukset. Niistä saat hyvän kuvan ammattilaisen sopivuudesta juuri sinun maalaushankkeelle ja aiempien asiakkaitten kokemukset voivat toimia apuna valinnassa.


Kun olet valinnut yrityksen, muista varmistaa, että tarjous sisltää kaiken tarvittavan. Valitun maalarin taloustiedoista kannatta ottaa selvää ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä tarkistaa, että he kuuluvat mm. ennakkoperintärekisteriin.


Ennakkoperintärekisteriin kuuluvuus varmistaa sen, että sinun ei kuluttajana tarvitse huolehtia suoritetun työn veron maksamisesta. Jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä maalariin!


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

WC:n oven paklaus ja maalaus

00840HELSINKI

Oven reunasta lohjennut pala 2 cm x 7 cm, noin millin syvä. Kolo pitäisi tasoittaa ja ovi maalata. Asunto on Laajasalossa Kirkkosalmentiellä.

Kylpyhuoneen kaakeli pesu, kaakeli maalaus (valkoiseksi) ja saumaus

00150HELSINKI

Hei! Etsin pieneen kylpyhuoneeseen kevyttä freesaus projektia, eli kaakelit tulisi pestä sopivalla aineella, maalata valkoiseksi ja saumata. Olen saanut aiheesta hyvän tarjouksen, mutta aikataulu venyisi pidemmälle. Haluaisin hyviä hinta tarjouksia projektista, sen voisi tehdä vaikkapa heti?

Täypuinen ruokapöydän hiominen ja maalaaminen

00140HELSINKI

Hei, Etsin henkilöä hiomaan ja maalaamaan ruokapöytää Ullanlinnassa. Pöytä on noin 2m pitkä.

Seinien maalaus

00210HELSINKI

120 m2 kerrostaloasunto Lauttasaaressa jossa suuri osa seinistä tarvitsee uuden maalipinnan ja jonkin verran paikkailua. Myös yhden jalkalistan vaihto olisi hyvä. Joulukuun aikana työt. Asunto tyhjillään.

Seinähyllyjen maalaus

00980HELSINKI

Tarvitse apua seinähyllyjen maalaamiseen. Seinähyllyt ovat neliön muotoisia, puisia, leveys 40 cm, korkeus 40 cm ja syvyys ehkä noin 10 cm. Hyllyjä on 7 kpl. Nyt hyllyt ovat valkoisia, mutta pinta on jo aika kulunut. Haluaisin maalauttaa 4 kpl hyllyä valkoisiksi ja 3 kpl mustiksi. Hyllyt sijaitsevat Vuosaaressa Kallahdessa.

Liiketilan seinien maalaus / Helsingin keskusta

00100HELSINKI

Nopealla aikataululla tarvittaisiin maalausapua liiketilassa (tila on tyhjä tällä hetkellä). Maalaustarve olisi 8 kpl pylväitä ja yksi seinä. Liiketila sijaitsee Kampissa.Viimeisimmät arvioinnit

Maalauspalvelut Pale

Monipuolisesti sisä- ja ulkomaalausta, tasoitetöitä, tapetointia sekä lattian asennuksia ja huoltoa. Olen pintakäsittelijä ja saanut koulutusta myös huonekalujen kunnostukseen sekä erikoismaalauksien tekoon.

Joulu 2023

Seinähyllyjen maalaus

"Asiointi ja kommunikointi oli sujuvaa, ja oli helppo selvittää, mitä odotin toimeksiannoltani. Lopputulos oli sitä, mitä tilasin, eli voin suositella."
T
Tiina
HELSINKI
Maalauspalvelut Pale

Iisiplus Oy

Yrityksellämme on vakaa kokemus lähes kaikista remontti- ja rakennuspalveluista. Iisiplus Oy on vankka yhteistyökumppani projektiin kuin projektiin. Kauttamme saat niin kaikki ulko- kuin sisäremontit, rakennusmestarin palvelut, sähkö- ja putkimiesten palvelut sekä ahkerat työmiehet uudisrakennusprojektiin. Lue lisää tarjoamistamme palveluista täältä. Ota meihin yhteyttä, ja saat ammattilaisen mielepiteen suunnitellusta remontista, ja suunnittelemme remonttisi yhdessä. Tämän jälkeen annamme sin...

Lue lisää
Marras 2023

Sisäseinien tasoitus 52m2 kaksio - Helsinki Kontula

"Moi, Olin oikein tyytyväinen, käytän seuraavassakin kohteessa heitä. Terveisin, Pete"
P
Petri
HELSINKI
Iisiplus Oy

OMA-maalaus

Kaksi ammattimaalaria valmiina toteuttamaan kotisi pintojen uudistustyöt. Harvassa ammatissa voi sanoa että teen työkseni ihmisten kotien kaunistusta. Otetaan asia vakavasti ja lopputulokseksi ei kelpaa kuin priima. Käytämme työssämme oikeita työtapoja sekä parhaiksi kokemiamme tuotteita. Hintamme ei välttämättä ole alan halvin mutta rahalle saa taatusti vastinetta!

Loka 2023

Pieni seinämaalaustyö

"Nopea ja asiallinen viestintä. Hyvä laatu ja kilpailukykyinen hinta. Tehokas työ ja"
A
Anssi
HELSINKI
OMA-maalaus

Renomax Oy

Olemme 2020 aloittanut remonttiyritys. Meiltä löydät ammattimiehen hommiin:-maalaus-tasoitus-lattiatyöt-listoitus-kalusteasennus-iv työt-tapetointi

Heinä 2023

Kahden huoneen seinien tasoitus ja maalaus + katon maalaus

"Työn jälki oli hyvä, vaikka osa seinistä vaati huonon lähtökunnon takia extraeforttia. Siitä täydet pinnat!"
K
Kimmo
HELSINKI
Renomax Oy

Indarte Decoration

Maalaukset, tapetoinnit, tehosteseinät, koristemaalaukset ja värisuunnittelu ammattitaidolla, vuosien kokemus. Myös sisustussuunnittelua.

Heinä 2023

Maalausta ja tapetointia

"Hyvä hinta-laatusuhde ja ammattitaitoinen tekijä"
H
Heidi
HELSINKI
Indarte Decoration

Tuomo Lehtinen Custom Works

Touko 2023

Hotellihuoneiston maalaus 34m2 | Helsinki

"Todella siistiä jälkeä ja juuri kuten sovittukin. Voin suositella maalaustöille."
J
Joonas
HELSINKI
Tuomo Lehtinen Custom Works

M.Kiho Tmi

Touko 2023

Ikkunoiden ja oviseinien maalaustyö

"Yhteistyö toimi"
P
PR Power-Rakentajat Oy
HELSINKI

Maalausliike Fawaz

Maalausliike Fawaz toteuttaa kaikenlaiset pintakäsittelytyöt suurella sydämellä, ripeällä otteella, hymyssä suin ja aina korkeimmalla mahdollisella laadukkuudella. Tarvitset sitten tekijää maalaustyöhön, tapetointiin, tasoituksiin, rappauksiin, listoituksiin, lattiapintoihin, korjaustöihin, oviin tai muihin pintoihin, meiltä löytyy sinulle ammattitaitoinen tekijä. Sekä uudis- että kor­jaus­ra­ken­nus­koh­teis­sa, sisällä ja ulkona. Maalausliike Fawaz toimii Helsingistä käsin ja pitkin eteläistä ...

Lue lisää
Huhti 2023

Seinien maalaus

"maaalausliike Fawaz teki työnsä erittäin hyvin, aikataulussa pysyen. Suosittelen hänen työtään naapureille jne."
H
Helmi
HELSINKI
Maalausliike Fawaz

Watane Oy

Hei, lyhyesti yrityksestäni, olen ollut rakennusalalla vuodesta -87,uudisrakentamista, talopakettien pystytystä, remontointi- ja muutostyöt, kalustehankinnat asennuksineen, kalusteet mittatilauksena, maalaustyöt sisällä ja ulkona, asiakaspalvelua hyvällä ja ammattitaitoisella asenteella.

Maalis 2023

Taukotilan maalaus

"Nopeasti ja hienoa jälkeä."
J
Janne
HELSINKI

Maalauspalvelu Pohjasta Pintaan Oy

Maalis 2023

Ruiskubetonikaton ja seinien maalaus sekä lattian asennus

"Pääasiassa erinomaista ja nopeaa työtä, Markon kanssa kommunikaatio helppoa."
L
Lari
HELSINKI

Julkaistu 21. marras 2022, 11:39

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.