Suunnitteletko kotisi maalamista Helsingissä?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta ja ammattitaitoa. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Suunnitteletko kotisi maalamista Helsingissä?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta ja ammattitaitoa. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotko maalata sisällä vai ulkona.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Mistä hyvä maalari?

On tärkeää valita luotettava ammattilainen niin pieneen kuin suurempaan hommaan. Kaikkea ei kannata yrittää tehdä itse, sillä ammattilainen hoitaa homman yleensä nopeammin ja paremmin.


Osaava rakentamisen ammattilainen voi toki löytyä myös puskaradion kautta, mutta jos haluat vertailla tekijöitä, pyydä useampi tarjous urakastasi ja tutki niitä huolella. Helsingin seudulla toimivia ammattitekijöitä löydät täältä.


Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Helsingin seudulla

On useita asioita tarjouksien vertailun lisäksi, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, kun valitset maalaria Helsingin alueella.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakastasi, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille.


Täten on suurempi mahdollisuus, että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä. Tämän takia hyvä kommunikointi koko urakan ajan on tärkeää, ja että mahdolliset haasteet ratkaistaan ammattimaisesti.


Siksi on tärkeää valita maalari joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.Muista myös tarkistaa maalarin pätevyydet ja/tai arvostelut ja suositukset. Niistä saat hyvän kuvan ammattilaisen sopivuudesta juuri sinun maalaushankkeelle ja aiempien asiakkaitten kokemukset voivat toimia apuna valinnassa.


Kun olet valinnut yrityksen, muista varmistaa, että tarjous sisltää kaiken tarvittavan. Valitun maalarin taloustiedoista kannatta ottaa selvää ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä tarkistaa, että he kuuluvat mm. ennakkoperintärekisteriin.


Ennakkoperintärekisteriin kuuluvuus varmistaa sen, että sinun ei kuluttajana tarvitse huolehtia suoritetun työn veron maksamisesta. Jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä maalariin!


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sisäseinien maalaus, 3h noin 60m2, Maalaus 3.6.-8.6.2024, Munkkiniemi 00330, ASAP!

00330HELSINKI

Sisäseinien maalaukseen etsitään osaavaa luotettavaa urakoitsiaa. Asunto kaipaa lämpimempää seinien sävyä. Maalataan seinät pääsääntöisesti lämpimällä valkoisella. Kolme huonetta, eteinen. Huonekorkeus 2.9m. Siistissä kunnossa. Toive olisi maalata 3.6. alkavalla viikolla. Oletko sinä meidän rakkaan asunnon maalari?

Seinien maalaus

00500HELSINKI

Kohde 42,5m2 asunto, missä on kolmen metrin huonekorkeus. Seinät tulisi maalata. Työn tulee sisältää kaikki ml. suojaukset ja roskien poisviennin. Plussaa on jos maalit ja niiden nouto saadaan sovittua samaan pakettiin. Asunto sijaitsee 00500 alueella missä on katupysäköinti. Asunto on tyhjä ja työn toivottava ajankohta mahdollisimman pian, kuitenkin juhannukseen mennessä.

Kuistin laudoituksen ja teräksisen runkorakenteen maalaus

00660HELSINKI

Hilseilevän maalin poisto, pinnan tasoitus ja maalaus molemmin puolin. Pituus n 6.5 m ja korkeus 0.85 m. Kuistin kattolaudoituksen pesu ja maalaus. Teräsrakenteen irtoilevan maalin poisto ja maalaus.

Kahden seinän maalaus

00630HELSINKI

Tarvitsen jonkun maalaamaan kahta seinää Maunulassa

Toimistohuoneiston pintaremontti

00120HELSINKI

Hei, tarkoituksena toteuttaa toimistotilojemme pintaremontti, joka sisältää mm: - seinien paikkausta, - kahdelta seinältä tapetin poiston, - koristelistojen asennus 2-3 seinään, - seinien maalauksen kauttaaltaan, - uusien seinävalaisimien asennus (johdot tulisi piilottaa seinän sisään). Tilamme on kooltaan 215 neliötä, sisältäen 7 työhuonetta, 1 neuvotteluhuone, 1 keittiö, 2 käytävää, sekä wc ja kylpyhuone. Toiveena, että remontti toteutettaisiin viikolla 26, jolloin toimistolla suurin osa henkilökunnasta on jo kesälomien vietossa.

Terassiparvekkeen kunnostus/korjaus

00950HELSINKI

Kaidetolppien kunnostus hionta ja maalaus, sekä rungon kunnostus/korjaus ja maalausViimeisimmät arvioinnit
Kivitalon+autokatoksen maalaus + kuistin puuosien uusintaa

Omakotitalon maalaus (Helsinki) sujui tarjousneuvotteluista alkaen esimerkillisesti. Tarjous oli selkeä ja neuvottelu siitä oli joustavaa. Maalauksen esityöt ja suojaus tehtiin hyvin. Maalausjälki oli erittäin hyvää ja huolellista. Yhdessä kohdassa lopputarkastuksen yhteydessä huomattiin puutetta, joka johtui kommunikaatio väärinkäsityksestä. Asiakasta kuitenkin kuunneltiin ja asia korjattiin kuten alunperin oli sovittu! Kaikin puolin Ultimaalista jäi positiivinen ja luotettava kuva niin henkilöiden kun työn laadun puolesta. Suosittelen firmaa talon maalausta miettiville.

Touko 2024
I

Iiro - Ultimaali Oy

HELSINKI
yksiön pesumaalaus

Nopea ja hyvää jälkeä..!

Touko 2024
A

Ari - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Sisäkaton korjaus ja maalaus

Saimme Rakennuspalvelu Nikanderilta tehokasta ja ammattitaitoista palvelua alusta lähtien. Kattomateriaalin ja sen korjaamisen haasteista viestittiin hyvin ja päivien kulusta viestittiin säännöllisesti ja täsmällisesti. Käännymme varmasti heidän puoleen jatkossakin!

Touko 2024
A

Anna - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Pintaremonttia useammassa huoneessa

Sain sitä, mitä tilasin ja hiukan päällekin. Todella hyvä vastine sijoitukselle. Itse ei kannata tehdä, kun saa näin hyvällä paketilla palvelua.

Touko 2024
V

Ville - Renomax Oy

HELSINKI
Kaksion pintojen maalaus

Työn laatu erittäin hyvä, toiminta nopeaa ja tehokasta, hinta kohtuullinen. Suosittelen ehdottomasti.

Huhti 2024
P

Päivi-Maarit - VovRak

HELSINKI
Kerrostalokaksio 55 m2 / Pintaremontin tarpeessa / Meilahti, Helsinki

Pintaremonttiprojektin yhteydessä mukava ja selkeä asiointi, toimenpidesuunnittelu joustava, sovittuun urakkahintaan kuuluvat tehtävät suoritettu mallikkaasti, ei moittimista työn laatuun, viimeistely ja siivous suoritettu hienosti. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä tulokseen. Suosittelemme Maalaus-Hedeä ehdottomasti myös muillekin!

Huhti 2024
K

Kia - Maalaus-Hede

HELSINKI
Kylpyhuoneen katon maalaus

Työn tekemisestä sopiminen hoitui joustavasti. Työn jälki hyvää ja tehtiin joutuisasti.

Huhti 2024
T

Timo - P Tirronen Ky

HELSINKI
Sisämaalaus yrityksen tiloihin Kampissa

Annukka on taitava, asiakkaan tarpeet ymmärtävä sekä kustannustehokas tekijä!

Huhti 2024
P

Pia - Tmi Annukka Inget

HELSINKI
Kylpyhuoneen tasojen purku.

Työ tehtiin niin kuin oli sovittu. Voin lämpimästi suositella muillekin!

Huhti 2024
J

Janetta - Apuvel Oy

HELSINKI
Huoneiston sisäseinien maalaus ja tapetointi

Olemme erittäin tyytyväisiä Maalausliike Ilmeen työn laatuun, ammattitaitoon ja asiakaspalveluun alkaen tarjousprosessista lopputarkastukseen. Osaavat ja mukavat maalarit tekivät viidessä päivässä ison työn kodissamme. Päivittäiset kuva- ja tekstiraportit työn vaiheista ja etenemisestä oli erittäin hyvä tapa pitää meidät tietoisena remontin etenemisestä. Maanantaina aamulla aloittivat ja perjantaina iltapäivällä loppusiivous ja työn luovutus aikataulussa. Voimme vilpittömästi suositella yritystä.

Huhti 2024
S

Sanna - Maalausliike ILME Oy

HELSINKI
Ullakko asunnon pintamaalaus

Sovitut työt tehtiin laadukkaasti loppuun asti haasteista huolimatta.

Huhti 2024
L

Laura - Renomax Oy

HELSINKI
Makuuhuoneen Remontti, lattia/seinät/katto

Hyvin hoidettu remontti sopimuksen mukaan, työn laatu ja kommunikaatio hyvät.

Huhti 2024
M

Martti - Terracolor Oy

HELSINKI
Pieni työ: kittiä ja maalia seinän kulmaan

Työn jälki oli erinomaista. Suosittelen lämpimästi!

Huhti 2024
J

JOACHIM KARL CECIL - Oraka ky

HELSINKI
Omakotitalon julkisivutöitä

Olen erittäin tyytyväinen työhön kokonaisuutena. Yhteydenotto tuli välittömästi, ja työ pääsi alkamaan 2 vrk:n sisällä. Työ oli ensiluokkaista, työ tehtiin laadukkaasti ja tehokkaasti. Kommunikaatio sujui loistavasti. Hinta-laatusuhde oli erinomainen.

Huhti 2024
R

Reija - Apuvel Oy

HELSINKI
Sisäportaiden maalaus

Työ sujui nopeassa aikataulussa, kommunikaatio ja työn jälki oli hyvää ja hinta kohtuullinen.

Huhti 2024
M

Maria - Pr Vuori

HELSINKI
Cover Storyn maaleilla olohuone+keittiö maalaus

Aivan loistava! Yhteydenotosta lähtien mukava kommunikoida ja sopia asiat, aikataulu piti prikulleen. Jani teki tinkimätöntä laatua. Hän jopa ylitti odotukset tekemällä eteen tulevia pieniä extratöitä. Laadukas työ ansaitsee ehdottomasti viisi tähteä! Suosittelen lämpimästi. Olet hyvän valinnan äärellä.

Maalis 2024
J

Julia - Santa Group Oy

HELSINKI
maalaus

Viestintä oli selkeää ja toiminta nopeaa ja muutenkin ammattimaista.

Helmi 2024
H

Heikki - Maalausliike ILME Oy

HELSINKI
Pitää maalata yhden seinän olohuoneessa

Erittäin hyvin tehty työ - huippu ammattilainen, joka osaa neuvoa ja auttaa suunnitella työn oikein, kohtuullinen hinta. Jatkan yhteistyötä mielellään!

Helmi 2024
T

Tiina - Fi.Loved Oy

HELSINKI
60m2 liiketilan pintaremontti

Työ tehtiin nopeasti ja jälki on todella siistiä. Suosittelen lämpimästi!

Tammi 2024
A

Aino - Oma Onni Oy

HELSINKI
Vuokra-asunnon pintasaneeraus

Vakuuttava tekijä. Remppa saatiin tehtyä hyvään hintaan, ja yritys osasi myös ohjata tekemään pitkäkantoisia ratkaisuja.

Tammi 2024
J

Jonas - Ahkerat Majavat Oy

TAMPERE
Seinähyllyjen maalaus

Asiointi ja kommunikointi oli sujuvaa, ja oli helppo selvittää, mitä odotin toimeksiannoltani. Lopputulos oli sitä, mitä tilasin, eli voin suositella.

Joulu 2023
T

Tiina - Maalauspalvelut Pale

HELSINKI
Sisäseinien tasoitus 52m2 kaksio - Helsinki Kontula

Moi, Olin oikein tyytyväinen, käytän seuraavassakin kohteessa heitä. Terveisin, Pete

Marras 2023
P

Petri - Iisiplus Oy

HELSINKI
Pieni seinämaalaustyö

Nopea ja asiallinen viestintä. Hyvä laatu ja kilpailukykyinen hinta. Tehokas työ ja

Loka 2023
A

Anssi - OMA-maalaus

HELSINKI
Kahden huoneen seinien tasoitus ja maalaus + katon maalaus

Työn jälki oli hyvä, vaikka osa seinistä vaati huonon lähtökunnon takia extraeforttia. Siitä täydet pinnat!

Elo 2023
K

Kimmo - Renomax Oy

HELSINKI

Julkaistu 21. marras 2022, 11:39

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:57