Tarvitsetko maalarin?

Suunnitteletko remonttia ja tarvitset maalarin? Käyttämällä ammattitaitoisia maalareita saat maalausprojektistasi hyvät ja pitkäaikaiset lopputulokset. Remppatorilla saat yhteyden ammattitaitoisiin maalareihin!

Ota yhteyttä maalausyritykseen

Maalaustyöt

Kun sinun on maalattava jotain, kannattaa aina käyttää ammattimaista maalausyritystä Heillä on oikeat välineet ja taidot tehdä hyvää maalaustyötä. Työ sujuu tehokkaammin ja tulokset kestävät.


Voit tarvita maalaria moniin eri projekteihin. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä yleisimmistä maalaustöistä, joissa ihmiset tarvitsevat apua:

 • Talon maalaus
 • Laattojen maalaus
 • Julkisivumaalaus
 • Katon maalaus
 • Lattian maalaus
 • Sisäseinien maalaus
 • Ulkomaalaus
 • Laastin ja muurin maalaus
 • Sisämaalaus
 • Portaiden maalaus

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko maalaria, mutta et ole varma, onko kyseessä iso vai pieni työ? Sinun ei tarvitse tietää tarkasti, mitä työ sisältää, sillä maalari voi auttaa sinua siinä. Kirjoita perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko maalari maksaa?

Maalarin kokonaiskustannukset projektissa riippuvat useista asioista. Tärkeimpiä hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat maalauksen määrä, valmistelujen määrä ja materiaalien valinta.


Maalarin tuntitaksa

Ammattitaitoisen maalarin tuntitaksa on yleensä 50 - 150 euroa. Muista, että matkat ja materiaalit on laskettava urakoitsijan kokonaishintaan.

Kuluttajana sinun pitäisi saada hinta, joka sisältää arvonlisäveron.


Tämä voi nostaa maalaustyön hintaa

Maalaustyö voi vaihdella suuresti sekä kooltaan että laajuudeltaan, ja hinta vaihtelee projekteittain. Se, mitä maalausöitä ammattilainen tarkalleen suorittaa, vaikuttaa lopulliseen hintaan. Suuri ja monimutkainen maalausurakka maksaa luonnollisesti enemmän ja kestää kauemmin kuin pienempi maalausprojekti.


Maalauksen hintaan voivat vaikuttaa seuraavat asiat:

 • Tehtävän monimutkaisuus ja koko
 • Materiaalien hankinta ja valinta (määrä ja laatu)
 • Rakennustelineiden käyttö (vuokraus, kokoaminen ja purkaminen)
 • Erikoislaitteet
 • Millaisia maalauspalveluja tarvitset (esimerkiksi ruiskumaalaus vaatii erikoislaitteita).
 • Osallistuvien ammattilaisten määrä
 • Valmistelut ennen maalausta (maalin, tapetin tai liiman poisto, puhdistus ja pohjustus).

Milloin tarvitset maalaria?

Maalari voi suorittaa monia eri palveluja, sekä sisä- että ulkomaalausta, tapetointia, restaurointia ja kunnostusta.


Ammattitaitoisella maalarilla on syvällinen tietämys erilaisista alustoista, kuten puusta, betonista, rappauksesta, tiilestä ja metallista, ja siitä, miten ne toimivat eri materiaalien kanssa.


Erilaiset maalauspalvelut kotona

Joskus maalaria tarvitaan pienempiin projekteihin, jotka ovat konkreettisempia ja tarkempia. Tämä voi olla tietyn huoneen tai yksinkertaisen pinnan maalaaminen. Toisinaan maalarit ovat osa suurempaa kunnostushanketta yhdessä muiden urakoitsijoiden kanssa.

Ammattitaitoisilla maalareilla on hyvä tietämys siitä, mitä koko maalausprojektin aikana on tehtävä. Siihen kuuluu esimerkiksi valmistelu, oikeat työkalut ja työtavat, jotka antavat kestävän tuloksen.

Jos maalaustyö vaatii paljon pohjatyötä ja valmistelua, siitä voi tulla nopeasti suuri urakka. Jos seinässä on esimerkiksi vaurioita, vanha tapetti, joka on poistettava, tai jos seinässä ei ole tarvittavaa pohjamaalausta, ammattimaalari tekee tarvittavat valmistelut ennen seinän maalaamista.


Ulkomaalaus

Ulkomaalaustyöt riippuvat pitkälti säästä ja vuodenajasta. Sekä työajan että tarvittavien valmistelujen suhteen. Siksi on tärkeää keskustella maalarin kanssa hyvissä ajoin ennen ulkomaalausprojektia, jotta siihen voidaan varata aikaa, kun ulkona on vähiten sadetta eikä ole liian kosteaa. Ammattitaitoinen maalari tietää myös, millainen maali sopii parhaiten juuri sinun kotiisi.


Sisämaalaus

Sisämaalaus voi tarkoittaa monia eri asioita. Tavallisia sisätilaprojekteja ovat:


 • Lattian maalaus

Lattia on alttiimpi kulutukselle kuin moni muu kodin osa. Siksi lattioita maalattaessa on käytettävä materiaaleja ja maaleja, jotka kestävät kulutusta. Keskustele ammattilaisen kanssa, jotta hän voi auttaa sinua valitsemaan maalin, joka sopii lattiatyypillesi. Näin estetään maalin irtoaminen ja kuluminen uudelleen.


 • Karmien ja listojen maalaus

Karmien ja listojen maalaus on yleensä osa muita remonttiprojekteja, ellet halua maalata ilman listoja. Karmit ja listat tarvitsevat joskus kovaa kulutusta kestävää maalia naarmujen välttämiseksi. Muista, että jos maalaustyön kohde on stukko, yksityiskohtien säilyttäminen vaatii erityistä tekniikan tuntemusta.


 • Portaiden maalaus

Portaat ovat alttiina kovalle kulutukselle, ja lisäksi niissä on paljon kulmia ja nurkkia. Siksi portaita maalatessa kannattaa käyttää ammattimaalaria, jolla on hyvä silmä yksityiskohdille ja joka tietää, mitä tarvitaan kauniin ja kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.


 • Seinien maalaus

Seinät ovat usein helpoimmin maalattavia, mutta tällöinkin on paljon mietittävää ennen aloittamista. Muista, että kaikki pinnat tarvitsevat ensin hyvän pohjatyön ja että maalin valinnalla on suuri merkitys. Eri huoneet vaativat erityyppisiä seinämaaleja, ja värin valintaan vaikuttavat ratkaisevasti luonnonvalon määrä ja huoneen koko.

Ammattimaalari auttaa sinua värivalinnoissa ja muissa yksityiskohdissa, joita on vaikea tehdä yksin. Jos haluat esimerkiksi seiniin ja kattoon reunat, jotka näyttävät listoilta, tai yksityiskohtia, joissa on erilaisia siirtymiä ja värien välisiä eroja.


Keittiön maalaus

Sinun ei tarvitse vaihtaa kaikkia kaappien ovia ja laatikoiden etuosia uudistaaksesi keittiösi: Maalaus voi usein riittää muuttamaan ilmeen ja tyylin. Keittiön kaapinovien ja laatikoiden etuosien ruiskumaalaus on suosittua, koska se antaa kauniin ja sileän lopputuloksen. Muista kysyä arvioimaltasi maalarilta, onko hänellä oikeat välineet tämäntyyppiseen työhön.

Keittiössä on myös erilaiset maalaustarpeet kuin muissa asuintiloissa. Esimerkiksi rasvan ja höyryn vuoksi keittiön pinnat tahriintuvat tai kuluvat todennäköisemmin. Siksi keittiön maalin on kestettävä tällaista kulutusta ja käyttöä.


Laattojen maalaus

Laattojen vaihtaminen voi olla kallista. Jos kylpyhuone tarvitsee vain pientä raikastusta, voit maalata laatat vaihtamisen sijaan.

Muista, että laatat kuluvat toistuvan käytön ja kosteuden vaikutuksesta, joten tarvitset hyvän tiedot maalityypistä ja tiivistämisestä saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksenmaalatessasi laattoja.

Jos haluat vaihtaa laatat, ota yhteyttä laatoittajaan. Muista myös, että monissa tapauksissa tarvitset putkiasentajaa kylpyhuoneremontissa, varsinkin jos se remontti on muutakin kuin pelkkä pintakäsittely. Jos haluat vaihtaa tai korjata kylpyhuoneen laattoja, sinun on syytä kutsua paikalle putkiasentaja, jotta vältyt odottamattomilta vaurioilta, jotka voivat aiheuttaa vuotoja tai lahoa.


Maalin, tapetin tai lasikuitutapetin poisto

Jos sinun on poistettava maalia, tapettia tai lasikuitutapettia, kannattaa ehkä ottaa yhteyttä ammattilaiseen.


Huomaa, että vanhemmat maalityypit voivat sisältää lyijyä ja muita kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia sekä sinulle että ympäristölle. Siksi tarvitaan hyviä menettelytapoja sekä maalin että liimajäämien poistamiseksi, ja jos jäte on ympäristölle haitallista, se on toimitettava hyväksytylle kaatopaikalle. Muista käyttää hengityksensuojainta, jos joudut tekemään tämän itse!

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sisäovien maalaus Turussa

20810TURKU

3 vanhan laakaoven maalaus valkoiseksi. Leveydet noin 72- 90 cm. Kuvat pyydettäessä.

Julkisivun maalaus, omakotitalo 2. kerroksessa + talousrakennus 1. kerros.

06450PORVOO

Omakotitalo Porvoossa, kahdessa kerroksessa. Rakennusvuosi 2000, viimeisin huoltomaalaus 2013. Puuverhous, ja punamultamaalilla maalattu. Päärakennuksessa asuinpintaneliöt 124m2. Päärakennuksen lisäksi talousrakennus 52m2

Makuuhuoneen Remontti, lattia/seinät/katto

00570HELSINKI

Makuuhoune toisessa kerroksessa asuntoa, osoite Kulosaari Helsingissä. -Latti parkettia jossa vesivaurioita, uusittava kokonaan. Vanhat hyväkuntoiset parketit talteen (voi käyttää muualla asuntoa) -Seinissä vanhat tapetit tai maalit, uusitaan kokonaan. -Katossa vesivaurioita, uusittava. Huone on ehkä noin 25m2. Asunnossa on myös muuta työtä jota mielellään tarjoan jos homma toteutuu hyvin.

sisäseinän halkeaman paikkaus / korjaus

40100JYVÄSKYLÄ

Yksiöni on muodostettu jakamalla kaksio kahtia. Huoneiden välinen aukko (arviolta 3 m x 2,1 m) on levytetty ja villotettu. Levyseinä rajautuu tiili/harkkoseinään ja nyt levyseinässä on kahdessa kohtaa ikävä esteettinen repeämä, joka pitäisi korjata. Lienee ainakin kaksi tapaa. Täyttää repeämä ja laittaa elastinen sauma/tapetti päälle ja maalata tai sitten laittaa uudet gyproc -levyt seinän päälle ja maalaus/tasoitus

Sisäseinän maalaus

33340TAMPERE

Tehosteseinän maalaus 1-2x samalla olemassa olevalla Tikkurilan beige sävyllä. Seinän koko 2,55m x 2,7m.

Porrasremontti

13100HÄMEENLINNA

1957 rakennetun rintamamiestyyppisen talon portaiden ja kaiteiden kunnostaminen sekä porraskäytävän maalaus. Portaat puuta ja askelmat jotain kivijäljitelmälevyä. 15 porrasta.Voin lähettää kuvia tarvittaessaViimeisimmät arvioinnit
Kaksion pintaremppa

Työn jälki on todella hyvä, ja urakka eteni suunnitellusti. Tiedän mihin otan yhteyttä kun minulle tulee seuraava remontti eteen. Kaikki sujui todella hyvin.

Helmi 2024
J

JUHA - Mansen raksa

TAMPERE
Saunan lauteiden ja seinien petsaus

Nopea yhteydenotto ja työn aloitus heti seuraavana päivänä. Laadukas toteutus.

Helmi 2024
A

Ari - Korkeel Visuals Oy

ESPOO
maalaus

Viestintä oli selkeää ja toiminta nopeaa ja muutenkin ammattimaista.

Helmi 2024
H

Heikki - Maalausliike ILME Oy

HELSINKI
Pitää maalata yhden seinän olohuoneessa

Erittäin hyvin tehty työ - huippu ammattilainen, joka osaa neuvoa ja auttaa suunnitella työn oikein, kohtuullinen hinta. Jatkan yhteistyötä mielellään!

Helmi 2024
T

Tiina - Fi.Loved Oy

HELSINKI
Sisäpintojen maalaus

Remppatori pyytää arvioimaan asiaa mihin olin erittäin tyytyväinen mutta antaa valita vain yhden kohdan. Olimme kuitenkin työn laadun ohella erittäin tyytyväisiä kommunikaatioon työn aikana, siisteyteen, luotettavuuteen, tehokkuuteen sekä toteutukseen ammattitaitoisuuteen. Hinta oli kalliimpi kuin halvimmat tarjoukset mutta vanhaa sanontaa siteeraten - Laatu maksaa. ILMEen tapauksessa hinta ja laatu kohtasivat. Suosittelemme ILMEen tiimiä lämpimästi.

Helmi 2024
M

Miika - Maalausliike ILME Oy

VANTAA
olohuoneen tapetointi

nuorehko remontoija mutta asiallinen,rauhallinen työssään, ei mikään hosuja ammattitaitoinen hyvä työnjälki.

Helmi 2024
p

pertti - Lehtinen Pertti Akusti

MIKKELI
60m2 liiketilan pintaremontti

Työ tehtiin nopeasti ja jälki on todella siistiä. Suosittelen lämpimästi!

Tammi 2024
A

Aino - Oma Onni Oy

HELSINKI
sisäovien maalaus

Sisäovien maalaus projekti joka sisälsi höyläämisen,hionnan,maalaukset ja kittaukset. Ajan kohta 19.01.-22.01.2024 Työt on valmiina ja lopputarkastus tehtynä. Asiat menivät hyvin suunnitelmien mukaan.

Tammi 2024
M

Mika - Zena Maalauspalvelu

TURKU
Huoneiston pintaremontti

Hyvää ja siistiä jälkeä! Toteutti suunnitelmat niin kuin sovittu. Kiva kun järjestyi kaikki tarvittavat (myös lvi & sähkö) samasta paikasta, niin ei tarvinnut lähteä näitä erikseen sopimaan.

Tammi 2024
S

Salla - Apuvel Oy

ESPOO
Huoneen maalaus

Erittäin tyytyväinen koko palveluun.

Tammi 2024
T

Tuuli - Tmi Elias Sarin

TAMPERE
Olohuoneen seinien maalaus

Maalaustyöstä sopiminen ja muu kommunikaatio sujui erittäin hyvin. Työn laatu oli aivan upea, enkä voisi olla tyytyväisempi! Kiitos Jim! Tätä yritystä käytän jatkossakin.

Tammi 2024
T

Tytti - Uusilme

TAMPERE
Asunnon sisämaalaus

Koko prosessi sujui alusta loppuun mutkattomasti ja ammattitaidolla. Jim kävi arvioimassa maalattavan kohteen, sovimme työn yksityiskohdat ja hinnan. Kaikki hoitui sovitusti ja aikataulussa, ja työn jälki on siistiä ja laadukasta. Voin lämpimästi suositella Jimiä ja uusilmettä maalausprojekteihin!

Tammi 2024
E

Elli - Uusilme

TAMPERE


Valitut yritykset

Ahkerat Majavat Oy

Olemme täyden palvelun ketterä rakennusliike, joka toimii koko Etelä-Suomen alueella.Meidän kanssamme saat nopeasti arvion ja toteutuksen joko urakkana tai pidempänä huoltosuhteena.

Vuokra-asunnon pintasaneeraus

"Vakuuttava tekijä. Remppa saatiin tehtyä hyvään hintaan, ja yritys osasi myös ohjata tekemään pitkäkantoisia ratkaisuja."
J
Jonas
TAMPERE, Tammi 2024
Ahkerat Majavat Oy

OMA-maalaus

Kaksi ammattimaalaria valmiina toteuttamaan kotisi pintojen uudistustyöt. Harvassa ammatissa voi sanoa että teen työkseni ihmisten kotien kaunistusta. Otetaan asia vakavasti ja lopputulokseksi ei kelpaa kuin priima. Käytämme työssämme oikeita työtapoja sekä parhaiksi kokemiamme tuotteita. Hintamme ei välttämättä ole alan halvin mutta rahalle saa taatusti vastinetta!

Lue lisää

Asunnon maalaus 117,5 neliötä

"Työ sujui nopealla aikataululla ja pysyi aikataulussa, jälki on todella hyvää ja kommunikaatio sujui. Suosittelen lämpimästi!"
L
Linda
KERAVA, Joulu 2023
OMA-maalaus

Priima Remppa Oy

Yrityksemme toimii laajasti rakennusalan eri osa-alueilla, painottaen laadukkaaseen työnjälkeen. Yrityksen Facebook sivustolta löytyy kattava kuva-arkisto yrityksen tekemistä töistä.

Kolmen makuuhuoneen maalaus

"Työ tehtiin sovitusti. Työn jälki hyvä, hinta oli sovitun mukainen ja valmistui sovitusti."
J
Jari
ESPOO, Joulu 2023

Maalauspalvelut Pale

Monipuolisesti sisä- ja ulkomaalausta, tasoitetöitä, tapetointia sekä lattian asennuksia ja huoltoa. Olen pintakäsittelijä ja saanut koulutusta myös huonekalujen kunnostukseen sekä erikoismaalauksien tekoon.

Lue lisää

Seinähyllyjen maalaus

"Asiointi ja kommunikointi oli sujuvaa, ja oli helppo selvittää, mitä odotin toimeksiannoltani. Lopputulos oli sitä, mitä tilasin, eli voin suositella."
T
Tiina
HELSINKI, Joulu 2023
Maalauspalvelut Pale

BB-Turku Rakennus Oy

Sisäseinien maalaus

"Työ saatiin nopeasti valmiiksi"
J
Jenna
TAMPERE, Marras 2023

Awetek

Awetek on pienfirma joka tekee sisä- ja ulkomaalauksia joka tarpeeseen, sekä kodinpienremontoinnit. Koulutukseltani olen pintakäsittelijä ja olen valmistunut vuonna 2017. Olen siitä lähdin tehnyt alan töitä aina mahdollisuuksien tullen. Ajatus omasta yrityksestä syntyikin halusta tehdä alan töitä päätyönä.

Lue lisää

Terassin lasiliukuovien asennus + kipsilevyseinän paikkaaminen ja maalaus

"Kaikki sujui niin kuin pitääkin"
A
Aleksi
VANTAA, Marras 2023
Awetek

Tuomo Lehtinen Custom Works

Makuuhuoneen maalaus/tapetointi

"Tuomo teki minulle makuuhuoneen remontin. Työnjälki on erinomaista. Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu. Tuomo piti hyvin ajantasalla remontin kulusta ja makuuhuoneen remontti tuli nopeasti valmiiksi. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen läm..."Lue lisää
T
Tuuli
TAMPERE, Marras 2023
Tuomo Lehtinen Custom Works

Iisiplus Oy

Yrityksellämme on vakaa kokemus lähes kaikista remontti- ja rakennuspalveluista. Iisiplus Oy on vankka yhteistyökumppani projektiin kuin projektiin. Kauttamme saat niin kaikki ulko- kuin sisäremontit, rakennusmestarin palvelut, sähkö- ja putkimiesten palvelut sekä ahkerat työmiehet uudisrakennusprojektiin. Lue lisää tarjoamistamme palveluista täältä. Ota meihin yhteyttä, ja saat ammattilaisen mielepiteen suunnitellusta remontista, ja suunnittelemme remonttisi yhdessä. Tämän jälkeen annamme sinulle tarjouksen remontistasi, ja voimme ryhtyä työhön. Toimimme koko pääkaupunkiseudulla, sekä Lahdessa ja koko alueella Lahdesta Helsinkiin. Valitsemalla yrityksemme takaat remontillesi + pitävän aikataulun ja + parhaan hinta-laatusuhteen Muistathan, että kauttamme saat aina kotitalousvähennyksen. Huomaathan, ettei mikään remontti ole meille liian pieni tai suuri vaan kysy rohkeasti tarjousta.

Lue lisää

Sisäseinien tasoitus 52m2 kaksio - Helsinki Kontula

"Moi, Olin oikein tyytyväinen, käytän seuraavassakin kohteessa heitä. Terveisin, Pete"
P
Petri
HELSINKI, Marras 2023
Iisiplus Oy

Indarte Decoration

Maalaukset, tapetoinnit, tehosteseinät, koristemaalaukset ja värisuunnittelu ammattitaidolla, vuosien kokemus. Myös sisustussuunnittelua.

Huoneen maalaus

"."
T
Tiina
ESPOO, Marras 2023
Indarte Decoration

Julkaistu 28. loka 2022, 11:29

Päivitetty 31. tammi 2024, 12:38

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.