Tarvitsetko maalarin?

Suunnitteletko remonttia ja tarvitset maalarin? Käyttämällä ammattitaitoisia maalareita saat maalausprojektistasi hyvät ja pitkäaikaiset lopputulokset. Remppatorilla saat yhteyden ammattitaitoisiin maalareihin!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko maalarin?

Suunnitteletko remonttia ja tarvitset maalarin? Käyttämällä ammattitaitoisia maalareita saat maalausprojektistasi hyvät ja pitkäaikaiset lopputulokset. Remppatorilla saat yhteyden ammattitaitoisiin maalareihin!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Maalaustyöt

Kun sinun on maalattava jotain, kannattaa aina käyttää ammattimaista maalausyritystä Heillä on oikeat välineet ja taidot tehdä hyvää maalaustyötä. Työ sujuu tehokkaammin ja tulokset kestävät.


Voit tarvita maalaria moniin eri projekteihin. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä yleisimmistä maalaustöistä, joissa ihmiset tarvitsevat apua:

 • Talon maalaus
 • Laattojen maalaus
 • Julkisivumaalaus
 • Katon maalaus
 • Lattian maalaus
 • Sisäseinien maalaus
 • Ulkomaalaus
 • Laastin ja muurin maalaus
 • Sisämaalaus
 • Portaiden maalaus

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko maalaria, mutta et ole varma, onko kyseessä iso vai pieni työ? Sinun ei tarvitse tietää tarkasti, mitä työ sisältää, sillä maalari voi auttaa sinua siinä. Kirjoita perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko maalari maksaa?

Maalarin kokonaiskustannukset projektissa riippuvat useista asioista. Tärkeimpiä hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat maalauksen määrä, valmistelujen määrä ja materiaalien valinta.


Maalarin tuntitaksa

Ammattitaitoisen maalarin tuntitaksa on yleensä 50 - 150 euroa. Muista, että matkat ja materiaalit on laskettava urakoitsijan kokonaishintaan.

Kuluttajana sinun pitäisi saada hinta, joka sisältää arvonlisäveron.


Tämä voi nostaa maalaustyön hintaa

Maalaustyö voi vaihdella suuresti sekä kooltaan että laajuudeltaan, ja hinta vaihtelee projekteittain. Se, mitä maalausöitä ammattilainen tarkalleen suorittaa, vaikuttaa lopulliseen hintaan. Suuri ja monimutkainen maalausurakka maksaa luonnollisesti enemmän ja kestää kauemmin kuin pienempi maalausprojekti.


Maalauksen hintaan voivat vaikuttaa seuraavat asiat:

 • Tehtävän monimutkaisuus ja koko
 • Materiaalien hankinta ja valinta (määrä ja laatu)
 • Rakennustelineiden käyttö (vuokraus, kokoaminen ja purkaminen)
 • Erikoislaitteet
 • Millaisia maalauspalveluja tarvitset (esimerkiksi ruiskumaalaus vaatii erikoislaitteita).
 • Osallistuvien ammattilaisten määrä
 • Valmistelut ennen maalausta (maalin, tapetin tai liiman poisto, puhdistus ja pohjustus).

Milloin tarvitset maalaria?

Maalari voi suorittaa monia eri palveluja, sekä sisä- että ulkomaalausta, tapetointia, restaurointia ja kunnostusta.


Ammattitaitoisella maalarilla on syvällinen tietämys erilaisista alustoista, kuten puusta, betonista, rappauksesta, tiilestä ja metallista, ja siitä, miten ne toimivat eri materiaalien kanssa.


Erilaiset maalauspalvelut kotona

Joskus maalaria tarvitaan pienempiin projekteihin, jotka ovat konkreettisempia ja tarkempia. Tämä voi olla tietyn huoneen tai yksinkertaisen pinnan maalaaminen. Toisinaan maalarit ovat osa suurempaa kunnostushanketta yhdessä muiden urakoitsijoiden kanssa.

Ammattitaitoisilla maalareilla on hyvä tietämys siitä, mitä koko maalausprojektin aikana on tehtävä. Siihen kuuluu esimerkiksi valmistelu, oikeat työkalut ja työtavat, jotka antavat kestävän tuloksen.

Jos maalaustyö vaatii paljon pohjatyötä ja valmistelua, siitä voi tulla nopeasti suuri urakka. Jos seinässä on esimerkiksi vaurioita, vanha tapetti, joka on poistettava, tai jos seinässä ei ole tarvittavaa pohjamaalausta, ammattimaalari tekee tarvittavat valmistelut ennen seinän maalaamista.


Ulkomaalaus

Ulkomaalaustyöt riippuvat pitkälti säästä ja vuodenajasta. Sekä työajan että tarvittavien valmistelujen suhteen. Siksi on tärkeää keskustella maalarin kanssa hyvissä ajoin ennen ulkomaalausprojektia, jotta siihen voidaan varata aikaa, kun ulkona on vähiten sadetta eikä ole liian kosteaa. Ammattitaitoinen maalari tietää myös, millainen maali sopii parhaiten juuri sinun kotiisi.


Sisämaalaus

Sisämaalaus voi tarkoittaa monia eri asioita. Tavallisia sisätilaprojekteja ovat:


 • Lattian maalaus

Lattia on alttiimpi kulutukselle kuin moni muu kodin osa. Siksi lattioita maalattaessa on käytettävä materiaaleja ja maaleja, jotka kestävät kulutusta. Keskustele ammattilaisen kanssa, jotta hän voi auttaa sinua valitsemaan maalin, joka sopii lattiatyypillesi. Näin estetään maalin irtoaminen ja kuluminen uudelleen.


 • Karmien ja listojen maalaus

Karmien ja listojen maalaus on yleensä osa muita remonttiprojekteja, ellet halua maalata ilman listoja. Karmit ja listat tarvitsevat joskus kovaa kulutusta kestävää maalia naarmujen välttämiseksi. Muista, että jos maalaustyön kohde on stukko, yksityiskohtien säilyttäminen vaatii erityistä tekniikan tuntemusta.


 • Portaiden maalaus

Portaat ovat alttiina kovalle kulutukselle, ja lisäksi niissä on paljon kulmia ja nurkkia. Siksi portaita maalatessa kannattaa käyttää ammattimaalaria, jolla on hyvä silmä yksityiskohdille ja joka tietää, mitä tarvitaan kauniin ja kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.


 • Seinien maalaus

Seinät ovat usein helpoimmin maalattavia, mutta tällöinkin on paljon mietittävää ennen aloittamista. Muista, että kaikki pinnat tarvitsevat ensin hyvän pohjatyön ja että maalin valinnalla on suuri merkitys. Eri huoneet vaativat erityyppisiä seinämaaleja, ja värin valintaan vaikuttavat ratkaisevasti luonnonvalon määrä ja huoneen koko.

Ammattimaalari auttaa sinua värivalinnoissa ja muissa yksityiskohdissa, joita on vaikea tehdä yksin. Jos haluat esimerkiksi seiniin ja kattoon reunat, jotka näyttävät listoilta, tai yksityiskohtia, joissa on erilaisia siirtymiä ja värien välisiä eroja.


Keittiön maalaus

Sinun ei tarvitse vaihtaa kaikkia kaappien ovia ja laatikoiden etuosia uudistaaksesi keittiösi: Maalaus voi usein riittää muuttamaan ilmeen ja tyylin. Keittiön kaapinovien ja laatikoiden etuosien ruiskumaalaus on suosittua, koska se antaa kauniin ja sileän lopputuloksen. Muista kysyä arvioimaltasi maalarilta, onko hänellä oikeat välineet tämäntyyppiseen työhön.

Keittiössä on myös erilaiset maalaustarpeet kuin muissa asuintiloissa. Esimerkiksi rasvan ja höyryn vuoksi keittiön pinnat tahriintuvat tai kuluvat todennäköisemmin. Siksi keittiön maalin on kestettävä tällaista kulutusta ja käyttöä.


Laattojen maalaus

Laattojen vaihtaminen voi olla kallista. Jos kylpyhuone tarvitsee vain pientä raikastusta, voit maalata laatat vaihtamisen sijaan.

Muista, että laatat kuluvat toistuvan käytön ja kosteuden vaikutuksesta, joten tarvitset hyvän tiedot maalityypistä ja tiivistämisestä saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksenmaalatessasi laattoja.

Jos haluat vaihtaa laatat, ota yhteyttä laatoittajaan. Muista myös, että monissa tapauksissa tarvitset putkiasentajaa kylpyhuoneremontissa, varsinkin jos se remontti on muutakin kuin pelkkä pintakäsittely. Jos haluat vaihtaa tai korjata kylpyhuoneen laattoja, sinun on syytä kutsua paikalle putkiasentaja, jotta vältyt odottamattomilta vaurioilta, jotka voivat aiheuttaa vuotoja tai lahoa.


Maalin, tapetin tai lasikuitutapetin poisto

Jos sinun on poistettava maalia, tapettia tai lasikuitutapettia, kannattaa ehkä ottaa yhteyttä ammattilaiseen.


Huomaa, että vanhemmat maalityypit voivat sisältää lyijyä ja muita kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia sekä sinulle että ympäristölle. Siksi tarvitaan hyviä menettelytapoja sekä maalin että liimajäämien poistamiseksi, ja jos jäte on ympäristölle haitallista, se on toimitettava hyväksytylle kaatopaikalle. Muista käyttää hengityksensuojainta, jos joudut tekemään tämän itse!

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen lattian maalaus

13500HÄMEENLINNA

Lattia maalattu noin 6 v sitten Nyt maali hilseilee. Uudelleen maalaus tai maalin poisto

Kerrostalokaksio kahden seinän tasoitus ja ylimaalaus

80100JOENSUU

Kahdesta seinästä revitty tapetit pois, vaatisi tasoitusta, hiontaa ja ylimaalauksen. Voin ostaa maalit valmiiksi. Huom, kuvasta poiketen kaikki tapetit seiniltä revitty pois.

Rappauksen paikkaus

01360VANTAA

Alakertaan johtavien rappujen seinämuurin rappaus on lohjennut. Itse syy on korjattu (yläpuolen rännin sadeviemäristä puuttui viemäri, joka ohjaa veden pois laatoilta). Rappaus on lohkeillut. Muurin korkeus.n 155 cm. Kts. kuva.

Parketin hionta

00840HELSINKI

Rivitalohuoneiston olohuoneen (noin 520x400 cm) ja eteisen (noin 500×110 cm) parketin hionta pian alkavan putkiremonttimme jälkeen. Parketti on hiottu aikaisemmin yksi tai kaksi kertaa. Huonnan lisäksi olisi tarjolla tapetointia ja maalausta neljässä huoneessa.

Seinien maalaus

21200RAISIO

Seinien maalaus saada taulureikien jäljet piilotettua.

parvekkeen maalaus

39700PARKANO

omakotitalon ylä/alaparvekkeen huoltomaalausViimeisimmät arvioinnit
Maalaus

Työ tehtiin sovitusti ja ammattitaidolla.

Kesä 2024
R

Raija - Ahkerat Majavat Oy

TURKU
Maalaus

Kaikki sujui erinomaisesti , työn suunnitelusta toteutukseen. Maalaus toteutui nopeasti ja huolellisesti.

Kesä 2024
M

Minna - Maalausliike Tela ja Pensseli

NURMO
Rivitalohuoneiston pintaremontti

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Kesä 2024
S

Sebastian - Merensini Oy

ESPOO
Sokkelin maalaus

Todella hyvin paikattu irronneet tasoitteet, paljon laajemmin kuin alunperin puhuttiin, ja maalaus tehty todella hyvin.

Kesä 2024
S

Sakari - Etelä-Suomen Laaturemontit Oy

HÄMEENLINNA
Väliseinän rakennus

Työ tehtiin hyvin ja nopeasti ammattitaidolla.

Kesä 2024
S

Sakari - Rakennuspalvelu Nikander

HELSINKI
Keittiön kevyt päivitys

Antti vastasi nopeimmin työpyyntööni ja aikataulukin saatiin sovittua nopeasti. Homma hoitui hyvään hintaan ja työn jälki on erinomainen. Hänen kanssaan on myös helppo kommunikoida!

Kesä 2024
M

Mikael - Repair-it Oy

VANTAA
Kolmion maalaus ja laminaatit

Monen tarjouksen joukosta valitsin Uusilme-firman ja kyllä kannatti. Kaikki meni sovitun suunnitelman, aikataulun ja budjetin mukaan. Työn jälki on siistiä ja ammattimaista. Kommunikointi työn eri vaiheissa oli hyvää. Asunto tuli käytännössä päivitetyksi täysin eli tapettien ja listojen poisto, pohjatyöt, seinien maalaus, ovien maalaus, listoitus ja katon maalaus, uudet lattiat. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän! En tavallisesti jätä tällaisia arvioita mutta nyt on aihetta.

Kesä 2024
N

Nina - Uusilme

TAMPERE
Porraskaiteiden ja olohuoneen katon maalaus

Huippufirma! Sovitut maalaustyöt tehtiin ripeässä aikataulussa ja työnjälki priimaa. Yhteydenpito oli koko ajan sujuvaa ja ystävällistä. Oli ilo asioida kanssanne, teiltä otamme maalaustyöt jatkossakin! Suuri kiitos!

Kesä 2024
E

Eine - Brushpainters Oy

KERAVA
¨Sisämaalausta ja/tai lasikuitutapetin tasoitusta

Olen erittäin tyytyväinen remontin lopputulokseen. Työn laatu täytti odotukseni, ja remonttitiimi oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Suosittelen heidän palveluitaan remonttia suunnitteleville.

Kesä 2024
T

Titta - Renomax Oy

HELSINKI
Talon ulkomaalaus

Valitsin yrityksen urakkaan selkeän ja hyvän tarjouksen vuoksi. Maalaus suoritettiin sovittuna ajankohtana ja lopputuloskin oli laadukas. Suosittelen.

Kesä 2024
M

Miika - Ultimaali Oy

TUUSULA
Talon ulkomaalaus

Maalausurakka onnistui kaikilta osin suunnitelmien mukaisesti. Aikataulu, työn laatu, kommunikaatio ja siisteys kaikki hoitui ammattitaidolla tehokkaasti. Voin suositella.

Kesä 2024
L

Lise-Lotte - Ultimaali Oy

PELLINKI
Puutalon maalaus

Tarjous oli erittäin seikkaperäinen ja loogisesti jäsennelty. Kommunikointi ennen työtä ja työn aikana oli mainiolla tasolla. Työn laatu, toteutuksen joustavuus (esim. maalien valinta) sekä ammattitaitoisuus kaikki ensiluokkaista. Olemme erittäin tyytyväisiä Ultimaali Oy:n toimintaan hankkeessamme!

Kesä 2024
J

Jukka - Ultimaali Oy

FISKARI
Olohuoneen katon maalaus

Nopea aikataulu

Kesä 2024
J

Julia - Savon Maalaus- ja Remonttityö Oy

KUOPIO
Peltikaton huoltomaalaus

Ei voi kun suositella. Peltikaton huoltomaalaus hoitui sovitusti ja nopeasti. Lisäksi saatiin asiantuntevaa neuvoa ja vinkkiä kunnossapitoon.

Kesä 2024
T

Teppo - ACM Group Oy

HELSINKI
remontti

oli ammattitaitoinen tekijä, tehtiin ok taloon saneerausta timpurin töitö ja maalausta. kaikki sujui niin kun oli sovittu, samoin hinnoittelu. suosittelen muillekin.

Kesä 2024
v

voitto - Saneeraus Suokas

JÄRVELÄ
Sisämaalaus

Vähän oli laiskanpuoleinen maalari ja työn jälkiä jouduttiin itse korjailemaan, mutta muuten kyllä kaikki ok.

Kesä 2024
N

Nina - P Tirronen Ky

HELSINKI
Vanhan kivinavetan kivivälien korjaus ja sammaleen poisto

suosittelen

Kesä 2024
K

Kaisa - Rakennus Kitunen

NIEMINEN
Kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen remontti

Projektimme on vielä kesken, mutta tähän asti kaikki on sujunut erittäin hyvin, kommunikointi on helppoa ja myös muutoksista sopiminen on onnistunut vaivattomasti. Voin mielelläni suositella heitä vastaaviin remontteihin luotettavaksi tekijäksi.

Kesä 2024
A

Aki - Merensini Oy

ESPOO
Sinänsä tapetointi tiilikuvioiseksi

Hinta laatu suhde kohdillaan. Tapetin sauma näkyy parista kohtaan läheltä katsottaessa, mutta ei häiritsevästi. Suosittelen.

Kesä 2024
N

Niko - Kalliokoski Works Oy

LOHJA
Mökin maalaus

Työt sujui ajallaan.

Kesä 2024
K

Kari - T:mi Aulis Hokkanen

ITÄ-SOISALO
Rapatun kiviaidan ja rapatun jätekatoksen maalaus

Oikein hyvää työtä ja aikataulutkin pitivät. Suosittelen.

Kesä 2024
M

Mikko - ACM Group Oy

HELSINKI
Räystään maalaus

Täydet pisteet työmiehille. Aikaansaavia, ystävällisiä ja laadukasta jälkeä järkevään hintaan. Kommunikointi hyvää, voi kyllä suositella.

Kesä 2024
S

Stig - Pohjolan Maalipojat Oy

ESPOO
Taloyhtiön huoltomaalaus

Hyvää työtä positiivisella ilmeellä alusta loppuun. Sovitut asiat tehtiin ja vähän ekstraakin - valitsisin Minikon uudestaankin!

Kesä 2024
J

Juha - Miniko Oy

TURKU
Omakotitalon huoltomaalaus

Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun mutta myös nopeuteen sekä siihen miten vaivatonta asioiden hoitaminen oli alusta loppuun. Ehdoton suositus!

Kesä 2024
A

Antti - Tmi.J.Hartikainen

JÄRVENPÄÄ


Valitut yritykset

10 työilmoitukset

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Merja

6.5.2024

Tuomo teki mh:n seinien tasoituksen ja maalauksen nopealla aikataululla. Homma sujui niin kuin oli sovittu ja työnjälki oli erinomainen... Lisää

Katso profiili

12 työilmoitukset

Renomax Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Titta

14.6.2024

Olen erittäin tyytyväinen remontin lopputulokseen. Työn laatu täytti odotukseni, ja remonttitiimi oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Suosittelen heidän palveluitaan remonttia suunnitteleville.

Katso profiili

8 työilmoitukset

Ultimaali Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miika

14.6.2024

Valitsin yrityksen urakkaan selkeän ja hyvän tarjouksen vuoksi. Maalaus suoritettiin sovittuna ajankohtana ja lopputuloskin oli laadukas. Suosittelen.

Katso profiili

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

6 työilmoitukset

RRR RAKENNUS on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Hattula, Forssa, Tammela, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
H

Heidi

28.5.2024

Työ tuli tehtyä ripeästi ja kaikki mitä sovittiin piti jämptisti. Työn jälki miellytti, suosittelen ja tulen toistamiseen käyttämään... Lisää

Katso profiili

5 työilmoitukset

Remonttipalvelu Pitkänen on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ruovesi, Ikaalinen, Kangasala, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tommi

14.5.2024

Nopeaa, ammattitaitoista toimintaa. Työ sujui juuri niinkuin sovittiin ja hinta pysyi sovitussa haarukassa. Paikat jäi siistiksi ja työn jälki... Lisää

Katso profiili

5 työilmoitukset

PJR Rakennuspalvelut OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Mikkeli, Kuopio, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miina

18.10.2023

Ehdottomasti luotettava toteutus, samalla hoitui myös muut tarpeelliset korjaustyöt

Katso profiili

26 työilmoitukset

Oma Onni Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Tuusula, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

10.6.2024

Ylitti odotukset monin verroin! Osasi suunnitella toteutuksen paremmin kuin pystyttiin itse edes kuvittelemaan

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 28. loka 2022, 11:29

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:17