Urakoitsijat

Maalarille tarve Turun seudulla?

Maalarille tarve Turun seudulla?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on pidettävä mielessä, kun kunnostat kotiasi, on löytää maalari, jolla on kokemusta ja ammattiataitoa. Tämä pätee riippumatta siitä, aiotteko maalata sisällä vai ulkona.

Aloita täältä

Turku kasvaa vauhdilla

Noin 200 000 asukkaan Turku on jokimaisemistaan ja historiastaan tuttu. Jos et ole vähään aikaan käynyt siellä, saatat yllättyä sen vireästä keskustasta ja esimerkiksi hyvistä pyöräilyreiteistä.


Turku myös kasvaa vauhdilla, ja asumisen taso pysyy korkealla uutta rakentamalla ja vanhaa laadukkaasti korjaamalla, joten pätevälle maalarille on suuri tarve.Taitavat maalarit

Remppatori auttaa sinua löytämään laadukkaita, osaavia maalareita – täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain lähettää työn kuvaus, ja useat ammattilaiset voivat ottaa teihin yhteyttä.


Sen jälkeen sinun tarvitsee vain vertailla tarjouksia ja kutsua ammattilaiset tarkastukselle, ilman sitoumuksia. Näin löydät projektillesi parhaan maalarin!
Harkitse seuraavaa, kun valitset maalaria Turun seudulla

On useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset maalaria Turun seudulla.


Ennen kaikkea tulee sinun etukäteen miettiä, minkälaista maalaustyötä haluat saada tehdyksi – tee yksityiskohtainen työnkuvaus urakasta, jonka voit välittää valitsemallesi maalarille.


Täten on suurempi mahdollisuus, että saat halutun lopputuloksen ilman matkanvarrella ilmaantuvia väärinkäsityksiä. Tämän takia myös hyvä kommunikointi koko urakan ajan on merkittävää, niin että mahdolliset haasteet käsitellään ammattimaisesti.


Siksi on tärkeää valita maalari, johon olet tyytyväinen, joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset. Lisäksi kannattaa sinun valita maalari, jolla on pätevyykset.

Valitut yritykset

Terassiunelmii Oy

Meiltä kaikki terasseja koskien ☀️ Suunnittelu Maanrakennus, Terassi, Valaistus, Aidat, Kaiteet, Lasikaiteet, Lasiterassit, Pystypuitteettomat lasitukset, Puitteelliset lasitukset, Kesäkeittiöt, saunat sekä muut piharakennukset elementtitoimituksina Löydät meidät somesta nimellä Terassiunelmii Iici liukulasitusten valmistus, lasiterassit, lasikaiteet puukomposiitin maahantuontiGarden Lights terassi ja pihavalojen myynti ja asennus Meiltä Hit-nordic ikkunat ja ovet Myös uudisrakentaminen Lisäksi teemme julkisivuremontit, ikkuna- ja oviremontit löydät meidät somesta julkisivuremonttiturku nimellä kylpyhuone- ja saunaremontit, sekä kaikki huoneistoremontteja koskien, lattiasta kattoonLöydät meidät somesta nimellä remonttiunelmii Myös remonttisuunnitelmat ja lupakuvien piirtäminenhttps://www.terassiunelmii.fi

Lue lisää

Huoneen maalaus

"Pienehkö sisämaalaustyö tuli hoidettua oikein mallikelpoisesti sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. En keksi miten sen olisi voinut tehdä ammattimaisemmin. :-)"
K
Kalle
TURKU, Elo 2023
Terassiunelmii Oy

Sisustustyö Kaunis Pinta

Sisustus-ja maalaustyöt 20v.kokemuksella.Huoneistoremontit,tapettityöt,ulkomaalaus,tasoitetyöt ja ikkuna-ja ovien entisöintityöt

Oven karmien maalaus

"Kaikki toimi hyvin. Oli helppo kommunikoida. Työ toteutui nopealla aikataululla. Hyvää jälkeä tuli."
A
Anne
TURKU, Maalis 2023


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sisäovien maalaus Turussa

20810TURKU

3 vanhan laakaoven maalaus valkoiseksi. Leveydet noin 72- 90 cm. Kuvat pyydettäessä.

Paritalon maalaus

20540TURKU

N 205 m2 rinteessä oleva paritalo, harjakatto, alkuperäinen kermanvärinen (öljy?)maali, rakennettu v 1998. 2 kerroksinen, yläosa puuta (tämä siis kohteena), alakerran ulkopinta rapattu. Osoite Kaskilankuja, Turku.

Tapetointi

20100TURKU

Tasoitetapetin asennus 2 seinää noin 35 neliötä Tapetti ja liima on hankittu

Tapetointi

20740TURKU

Olohuoneen ja makuuhuoneen tapetointi

Talon ulkomaalaus

20320TURKU

Talon ulkomaalaus. Kaksikerroksinen puinen omakotitalo. Tarjous puolet talosta(korkeat paikat) ja/tai kokotalo

Tapetointi

20100TURKU

Kahden seinän tapetointi kerrostalohuoneistossa. Tällä hetkellä pohjalla on alla hyväkuntoinen tapetti.Viimeisimmät arvioinnit
sisäovien maalaus

Sisäovien maalaus projekti joka sisälsi höyläämisen,hionnan,maalaukset ja kittaukset. Ajan kohta 19.01.-22.01.2024 Työt on valmiina ja lopputarkastus tehtynä. Asiat menivät hyvin suunnitelmien mukaan.

Tammi 2024
M

Mika - Zena Maalauspalvelu

TURKU
Kuistin sisäseinien ja katon maalaus

Työ tehtiin huolellisesti ja nopeasti. Olen tyytyväinen.

Elo 2023
P

Pirkko - Varsinais-Suomen Huoltomaalaus

TURKU

Julkaistu 24. marras 2022, 12:13

Päivitetty 09. tammi 2024, 11:20

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.