Muurari Porin seudulla?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Muurari Porin seudulla?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Porissa remontoidaan ja rakennetaan

Porin vanhat puutalokorttelit elävät uutta kukoistustaan, mutta tämä edellyttää taitavasti toteutettua korjausrakentamista.


Muista aina palkata töihin korjausrakentamiseen erikoistuneet ammattilaiset, joista löydät hakemiston täältä.


Satakunnan museon korjausrakentamiskeskus, Rakennuskulttuuritalo Toivo antaa asiantuntija-apua remonttien suunnittelussa.


Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Porin seudulla

On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on urakassa. Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa, kuin myös esteettisemmän rappauksen ja laatoituksen kanssa työskentelyyn.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Silloin on tärkeää, että työ tehdään oikein, samalla kun lopputulos on hienoa.


Jotta voit olla varma, että muurausyrityksellä on työn suorittamiseen tarvittava ammatillinen pätevyys, kannatta sinun hankkia tarjouksia useilta yrityksiltä ja tarkistaa heidän pätevyytensä. Laatu on tärkeää muuraustyössä, samalla kun työ on suoritettava lakien ja määräysten mukaisesti.


Remppatori.fissä pystyt tarkistamaan yritysten arvioinnit, kuin myös pätevyydet heidän profiilisivultansa. Palvelu on ilmainen ja velvoitukseton, ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen.


Kun teetät rakennustöitä

Rakennus- ja remonttiprojekteissa pitää aina huolehtia, että sinulla on asiaankuuluvat luvat suunniteltuihin töihin. Porissa Porinan asiakasneuvonta auttaa alkuun esimerkiksi rakennusluvan hakemisessa.


Jos teetät remonttia kerrostaloasunnossa, hanki ensiksi suostumus taloyhtiön hallitukselta.
Valitut yritykset

Yrityksestä

Team Timperman on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Team Timperman

Ferson Oy logo
Ferson Oy
Vasarakuja 12, 28200 PORI
5.0(1)

Yrityksestä

Ferson Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Ferson Oy

HHRakenne Oy logo
HHRakenne Oy
Vuorilahdentie 24, 28610 PORI
4.5(2)

Yrityksestä

HHRakenne Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla 4.50/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä HHRakenne Oy

LE-Works Oy
Tyvenentie 2B2, 28190 PORI

Yrityksestä

LE-Works Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Karvia, Rauma, Eura, keskiarviolla /5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä LE-Works Oy

Rakilo oy
Ruunatie 24, 28430 PORI

Yrityksestä

Rakilo oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ulvila, Pori, Pomarkku, keskiarviolla /5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Rakilo oy

Näytä lisää yrityksiä


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Laattoittaja eteinen

28200PORI

Eteisen ja välieteiskäytävän uudelleen saumaus. Vanhat saumat lähtee imurin mukana irti. Pari pientä käytävä tilaa.

Betonivalu uima-altaan pohjaksi

28610PORI

Tarvitsisimme uima-altaan pohjaksi tasaisen betonivalun kooltaan noin 6x8 m. Pohja tulisi tehdä nykyiselle nurmialueelle terassin jatkoksi. Korkeuseroa alueella on arviolta korkeintaan 40 cm.

Kosteusvahingon korjaus, pesuhuone, kt, Pori

28190PORI

Tarjouspyyntöön sisältyvät toimenpiteet - uusitaan kylpyhuoneen lattian ja seinien rajakohtien ja pystynurkkien silikonisaumat - kunnostetaan kylpyhuoneen laattasaumoja niiltä osin, joissa on reikiä ja suihkun alueelta - poistetaan kylpyhuoneen vaurioitunut ovi ja karmit - tiivistetään oviaukon kohdalta laatan reunat esim silikonilla - uusitaan ovi ja karmit sekä tiivistetään karmin alareunat silikonilla - asennetaan oviaukolle kunnollinen kynnys, märkätiloissa vähintään 25mm korkea - kylpyhuoneen mitat 1950 x 2000 mm Lisäksi eteisen puolella, kylpyhuoneen oven edessä on näkyvissä pieni alue kostunutta laminaattia, leveys n. 2 laminaatin verran, pituus n. 2,0 m. - poistetaan eteisestä laminaatit lattiasta kostealta alueelta - mikäli laminaatin alla on vanhoja pinnoitteita poistetaan myös ne - purkutyön jälkeen kuivataan rakenteet koneellisesti, tarvittaessa - jälleenrakennus vahinkoa edeltävälle tasolle Pyydän ilmoittamaan tarjoushinnan toimenpiteittäin eriteltynä.

Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

28130PORI

Omakotitalon kylpyhuoneiden, saunan ja WC tilojen sekä keittiön silikonisaumojen uusiminen. Silikonisaumoja yhteensä 40 m. Pesukoneen (pesualtaan hanasta erilllinen) sulkuventtiili jumiutunut auki asentoon ja pitää vaihtaa toimivaan.

Varaavan tiilitakan tulipesän korjaus

28360PORI

Tulipesän yläosasta on hajonnut muutama tiili. Nuohoojan mukaan korjattava ulkokautta. Takan etuosasta luukun yläpuolelta purettava tiiliä ja tehtävä aukko, jotta korjaus saadaan. Takka on rapattu ja rappaus tehdään itse.

Kevyt- takan palopellin uusiminen ja tulisijan laastipinnan/saumojen korjaus

28560PORI

Lokakuu 23 viimeistään Marraskuu 23. Tulisijan halkaisija noin 40 -50cm ja korkeus noin 35 -40 cm karkeasti arvioiden. Kyseessä Harvian kevyttakka jonka laastit murentuneet ja palopelti ylhäällä palanut karrelle. Vaatii palopellin uusinnan ja laastipinnan korjauksen.Viimeisimmät arvioinnit
Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana muodostamassa kuvaa työn ammattitaitoisesta toteuttamisesta

Huhti 2024
J

Jarkko - HHRakenne Oy

Julkaistu 22. marras 2022, 15:00

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:02