Tarvitsetko muurarin?

Suunnitteletko uutta projektia ja tarvitset muurarin apua? Remppatorista saat sitomattoman tarjouksen usealta muurarimestarilta – täysin maksutta.

Aloita täältä

Muurarityöt

Muurarit suorittavat useita erilaisia tehtäviä ja tekevät töitä tiilien muurauksesta betonitöihin ja laatoitustöihin. Muurari voi tehdä pieniä töitä, kuten takkojen ja savupiippujen muurausta tai laajempia töitä, kuten tiilitalojen rakentamista tai kunnostusta.


Riippuen siitä, missä tarvitset apua, Remppatorin muurarit voivat auttaa sinua seuraavissa töissä:


 • Tiilitalon rakentaminen
 • Perustusmuurin muuraus
 • Takan muuraus
 • Savupiipun muuraus
 • Portaiden muuraus
 • Tukimuurien muuraus
 • Ulkogrillin muuraus
 • Laatoitus
 • Lattian valu
 • Muurien kunnostus


Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko muuraria, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Mitä muurari maksaa?

Muurarin kokonaiskustannukset projektissa riippuvat useista asioista. Tärkeimmät projektin hintaan vaikuttavat tekijät ovat työn laajuus ja monimutkaisuus, käytetyt laitteet sekä tietysti työtuntien ja käsityöläisten määrä.


Muurarimestarin tuntitaksa

Muurarin tuntitaksa on yleensä 600-900 kruunua. Isommissa projekteissa tuntihinta on usein matalampi kuin pienemmissä projekteissa, koska voi olla kiinteitä kuluja, joihin projektin koko ei vaikuta.


Tämä voi lisätä muurausta sisältävän projektin hintaa

Muurarin hinta riippuu pitkälti siitä, mitä on tehtävä ja kuinka paljon materiaaleja ja välineitä tarvitaan työn suorittamiseen. Muita tavallisia hintatekijöitä ovat:


 • Projektin koko ja laajuus
 • Koneiden ja työkalujen käyttö
 • Materiaalivalinta
 • Vaativat maaolosuhteet tai vaikea maasto


Milloin tarvitset muuraria?

Jos aiot rakentaa uuden seinän tai kunnostaa vanhaa muurausta, on hyvä ajatus hankkia apua muurarilta. Se varmistaa, että työt suoritetaan oikein ja saat haluamasi lopputuloksen. Voit joko itse etsiä muurarin tiettyyn projektiin tai saada urakoitsijalta apua muurarin palkkaamiseen suuremman projektin osana.


Perustusmuurin muuraus

Jos aiot rakentaa uuden talon ja tarvitset perustusmuurin muurausta, on hyvä pyytää apua muurarilta. Se varmistaa, että vältät virheet ja viat, jotka voivat johtaa lisävaurioihin, kuten perustusmuurin kosteuden sisäänpääsyn.Piipun ja takan muuraus

Jos haluat muurauttaa uuden takan tai piipun, tarvitset muurarin apua. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada juuri kotiisi sopivan ratkaisun. Samalla voit olla varma, että saat turvallisen ja hyvän tulisijan.


Laatoitus

Jos aiot remontoida kylpyhuoneen tai keittiön ja haluat asentaa uudet laatat, muurari voi auttaa laatoituksessa. Muurarilla on asiantuntemusta, joka varmistaa, että saat siistin ja tarkan lopputuloksen, joka kestää pitkään.Lattian valu

Jos tarvitset uuden lattiavalun esimerkiksi kellariin tai autotalliin, muurari voi auttaa sinua siinä. Muurarilla on paljon tietoa tekniikasta ja materiaaleista, mikä takaa hyvän ja kestävän lopputuloksen.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuone remontti

90150OULU

80-l alkuperäinen kylpyhuone noin 4m2, purku ja uudet laatat lattiaan ja seiniin. Ei asbestia, näytteet otettu. 90150 kerrostalo

Kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus

15210LAHTI

Kerrostalokaksion kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus. Lähtötilanne: kylpyhuoneessa asbestipurku ja sen jäljiltä lattia- ja seinäpinnat betonilla. Lattia 10x10 laatalla 3,1 m2 ja seinät n 14 m2 laatoitetaan 20x30 laatalla. Laatat minulta, muut tarvikkeet urakoitsijalta. Tila suotakulmainen n 1,5 x 2.0 m, ei ulkokulmia, vain ovi aukko. Ei LVIS-kalusteiden purkua yms. Toivottu aika viikko 14.

Loma-asunnon kylpyhuoneen laatoitustyö

85100KALAJOKI

Uuden loma-asunnon kylpyhuoneen seinä ja lattia laatoitustyö.

Azteca nature luonnonkivi laatta

32410NIINIJOKI

Azteca luonnonkivi laattoja 10x40. 5 täysinäistä laatikkoa.

Parvekelaattojen kunnostus

00790HELSINKI

Pyydän tarjousta parvekelaattojen kunnostukselle. Irtonaisen maalin poisto/ laattojen siistiminen ja uudelleen maalaus. Laattojen kokonaispinta-ala 2x4,5m, yhden laatan koko 50x50cm. Laattojen nouto ja valmiiden kuljetus Viikki/ Helsinki.

Savupiipun massaus

04420JÄRVENPÄÄ

Peruskorjattu -50 luvun omakotitalo (kellarikerros ja kaksi asuinkerrosta), korkeus arvio 7-8 m, jossa alkuperäinen savupiippu/hormi, johon liitetty kevyttakka 2021 talon peruskorjauksen yhteydessä. Savukoe tehty 2021 nuohoojan toimesta, tiivis. Piipun pellitykset, hattu ja naakkaverkko asennettu. Yksi tiili irronnut piipun päältä. Tuhka-/nuohousluukku puuttuu. Piipussa useampi hormi, joista yksi käytössä. Pyytäisin tarjouksen käytössä olevan hormin massauksesta, irronneen tiilin korjauksesta ja tuhkaluukun asentamisesta.
Viimeisimmät arvioinnit
Kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihto

Tilasin työn asuntoon, jossa en itse asu. Tarjous työstä, kommunikointi asukkaan kanssa ja työn toteutus tapahtui todella tehokkaasti ja hyvin. Tilaan jatkossakin.

Helmi 2024
P

Pia - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Kylpyhuoneen saumojen uusiminen

Kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu! työn jälki myös juuri sellainen kun haluttiin.

Helmi 2024
S

Severi - Timo Turkki Kiinteistöt Oy

LAHTI
pesuhuoneen siilkonien vaihto

Homma hoitui erittäin hyvin ja taidolla. Siisti jälki.

Helmi 2024
K

Kirsi - Tmi Juha Lehkonen

TAMPERE
Vesieristyksen teko kylpyhuoneeseen ja WC-tilaan

Yritys vastasi viesteihin viipymättä ja selkeästi. Työn tekijä (yrittäjä itse) ilmestyi paikalle juuri silloin kun sovittiinkin. Tekijä informoi meitä työn kulusta päivän päätteeksi ja soitti heti, jos työssä ilmeni seikkoja, joiden osalta piti tehdä valintoja. Luottamusta ammattitaitoon herätti erityisesti se, että tekijä tunsi työn vaatimukset, säännöt ja ohjeet erittäin hyvin ja suhtautui niihin vakavasti. Missään työvaiheessa ei oiottu tai vedetty mutkia suoriksi, vaan työ suoritettiin erittäin tarkasti ja huolellisesti. Olen tavannut monia urakoitsijoita eri remonttien aikana, ja tämä yritys on yksi harvoista, jotka todella suorittavat työn ammattiylpeydellä.

Helmi 2024
K

Katri - Josemeri Oy

HELSINKI
Kerrostaloasunnon lattian osatasoitus

Mukava tekijä persoonaltaan. Työssä kuitenkin parannettavan varaa. Tasoitetussa lattiassa melko paljon ilmakuplia ja epätasaisuuksia vaatien jälkityötä ja lisäkustannuksia. Etukäteen sovittuun kiinteään palkkioon tuli lisäyksiä vielä työntekopäivänä. Saapuminen sovitusta ajasta noin tunnin myöhässä.

Helmi 2024
M

Miro - SM3-Rakennuspalvelut Oy

HELSINKI
Korvausilmaventiili

Työn laatu erinomainen

Tammi 2024
A

Antti - RA-RistoRemontit

TAMPERE
Lattian laatoitus

Toimiva laatoittaja, nopea aikataulu. Laatoittajan kanssa kommunikointi vain englanti tai venäjä. Suosittelen , hyvä hinta / laatusuhde.

Tammi 2024
I

Ilkka - SEB rakennus oy

JÄRVENPÄÄ
Kylpyhuoneen laatoitus

Hienoa jälkeä kohtuulliseen hintaan ja vielä mukavia kavereita.

Tammi 2024
T

Tomi - SPTEK Rakennus Oy

HELSINKI
Takan suuluukkujen vaihtaminen

Ammattitaitoisesti tehty

Tammi 2024
R

Reijo - RA-RistoRemontit

TAMPERE
Kylppärin lattiakaakelit

Ihan viiden tähden palvelua. Kaikki hoitui luotettavasti ja ammattitaidolla ja vieläpä nopealla aikataululla. Jäi kaikin puolin hyvä mieli.

Joulu 2023
H

Henna-Riina - Rakennuspalvelut Pori Oy

LAHTI
Piippu

Kaikki meni niin kuin pitää.

Marras 2023
A

Ari - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Vanhan hirsitalon savupiipun kunnostus / korvaus harkkopiipulla

Työ tehtiin hyvin ja kokonaisuus ymmärrettiin. Dokumentaatio oli asiallinen ja aikataulu piti.

Marras 2023
P

Pekka - RATYNI Oy

TAMMIJÄRVIValitut yritykset

Rakennusliike Lyytinen Oy

Uudisrakentamista ja remontointia Kuopiossa ja lähialueilla.

Rantasaunan piipun muuraus

".."
L
Leena
KUOPIO, Marras 2023
Rakennusliike Lyytinen Oy

AacoVaaco Oy

Keittiön kolmen lattialaatan vaihto.

"Alusta loppuun ammattitaitoista tekemistä."
L
Lampinen
HELSINKI, Marras 2023

Kohura oy

Kasvihuoneen sokkelin tiilimuuraus pian

"Ok, muttei sen enempää"
J
Johanna
TAMPERE, Marras 2023

Tähtilattiat Oy

Lattianvalu autotalliin 64m2

"Teki hyvän työn"
B
Bjarne
VAASA, Marras 2023

Talojenmies Lahtinen

Hormin asennus hirsitaloon

"Erittäin mukava, joustava ja ammattitaitoinen tekijä. Suosittelemme lämpimästi!"
S
Soile
TAMPERE, Marras 2023

Hiltunen Leo T:Mi

Rakennustyöt Muuraus ja kirvesmiehen työt , sekä valvonta

Leivinuunin korjaus, tehty 1997

"kommunikonti toimi hyvin ja työ edistyi nopeasti"
K
Kauko
OULU, Marras 2023

Rakennuspalvelu Reinikainen

Luotettavaa rakennuspalvelua 25 v kokemuksella. Teen kaikki alaan liittyvät työt niin ulkona kuin sisällä. Hoidan myös pienet hommat. Ota rohkeasti yhteyttä niin hoidetaan hommat kuntoon. Kauttani myös luotettavat sähkö ja putkiurakoitsijat.

Lue lisää

Kevyt-takan ja hormin asennus. Kattotikkaiden asennus.

"Erittäin suositeltava yrittäjä remontointiin. Alusta loppuun selkokielinen kommunikointi. Opasti tarvittavissa hankinnoissa ja huomiota vaativissa asioissa ehdotti toimintatapoja ja hyväksytti ne. Selkeät ilmoitukset työpäivien kestoista ja toimitti ..."Lue lisää
J
Jukka
LAHTI, Marras 2023
Rakennuspalvelu Reinikainen

ISTERN OY

15 vuotta kokemusta rakennusalasta. Olen aikaisemmin toiminut pitkän aikaa aliurakoitsijana erityisesti julkisivuremonttien ja -maalausten parissa yrityksellä TI timpuri. Minulta onnistuu ammattitaidolla sekä sisä- että ulkoremontit. Olemme tehneet paljon yhteistyötä aikaisemmin mm. Vebera Oy:n kanssa.

Lue lisää

Autotallin lattian pinnoitus

"Koko ajan tiedettiin, missä mennään aikataulun kanssa, ja lopputulos oli hyvä. Vanhan pinnan poistaminen aiheutti runsaan, joka paikkaan tunkeutuvan pölyn, mistä aiheutuneet ongelmat olisi voitu välttää tyhjentämällä talli tai suojaamalla hyllyt ja o..."Lue lisää
J
Jukka
ESPOO, Marras 2023
ISTERN OY

Oraka ky

Teemme huoneistoremontteja ja uudiskohteiden sisätöitä, kuten tasoitusta, maalausta, lattian asennuksia sekä laatoitusta. Myös terassien teko, ulkomaalaus ja rappaus kuuluvat osaamisalueeseeni.Minulla on pitkäaikainen kokemus rakennusalalta, jolla olen toiminut yrittäjänä jo 12 vuotta. Teen työni aina laadukkaasti ja pidän erityisen tärkeänä, että asiakkaani ovat tyytyväisiä sekä palveluun että työn jälkeen.

Lue lisää

Muurin korjaus

"Kaikki meni hyvin ja aikataulussa"
K
Kari-Pekka
ESPOO, Loka 2023
Oraka ky

Mansen raksa

Mansen Raksaa edustaa yksityinen toimihenkilö, jolla on yli 18 vuoden kokemus rakennusalalta. Kokemusta on kertynyt ympäri Pirkanmaata ja työprofiili vaihtuvaa. MR tarjoaa kuin pienremontteja sisä- ja ulkotiloissa sekä urakkatyötä isommalle työmaalle. Luvassa on täsmälliset työajat, laadukas työnjälki ammattilaiselta sekä joustavuutta siinä missä tarvitaan.

Lue lisää

Parvekkeen korjaus

"Kohtuu hinta Hyvä ammatti osaaminen"
M
Matti
TAMPERE, Loka 2023
Mansen raksa

Safi Works Oy

Safi Works Oy on ammattitaitoinen rakennusyritys, jonka omistaja on työskennellyt alalla aina vuodesta 2016. Vuonna 2021 perustettu yritys on kysynnän ja asiakkailta saadun positiivisen palautteen seurauksena alan menestyvä tekijä. Olemme erikoistuneet aikaa kestävään laatoitus-, rakennus- ja vedeneristystyöhön ja toteutamme lisäksi erilaiset pintaremontit ja kalusteasennukset. Nykyisin meillä on ilo palvella sekä yritys- että yksityisasiakkaita Varsinais-Suomen alueella. Työmme perustuu tinkimättömään ammattitaitoon ja tarkkuuteen jokaisessa kohteessamme. Pyydä meidät tutustumaan kohteeseesi, niin luodaan sinulle unelmiesi laatoitus!

Lue lisää

Keittiön lattia

"Sami on erinomaisen täydellinen. Nopea, luotettava ja tarttuu hommaan reippaasti. Olen tyytyväinen työn laatuun tietty!"
M
Marja-liisa
TURKU, Syys 2023
Safi Works Oy

Julkaistu 28. loka 2022, 13:07

Päivitetty 31. tammi 2024, 12:40

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.