Muurari Tampereen seudulta?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

Aloita täältä

Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Tampereen seudulla

On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on urakassa. Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa työskentelystä esteettiseempään rappaukseen ja laatoitukseen.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Silloin on tärkeää, että työ tehdään oikein, samalla kun lopputulos on hienoa.


Jotta voit olla varma, että muurausyrityksellä on työn suorittamiseen tarvittava ammatillinen pätevyys, kannatta sinun hankkia tarjouksia useilta yrityksiltä ja tarkistaa heidän pätevyytensä. Laatu on tärkeää muuraustyössä, samalla kun työ on suoritettava lakien ja säännösten mukaisesti.


Remppatori.fissä pystyt tarkistamaan yritysten arvioinnit, kuin myös pätevyydet heidän profiilisivultansa. Palvelu on ilmainen ja velvoitukseton, ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen.Rakennusbuumi Tampereella

Tampereella menee juuri nyt lujaa. Tampereella rakennetaan vilkkaasti ja kaupunki kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Rakentamisen nousukausi on luonut paljon kysyntää myös rakennusalan ammattilaisille, joista onneksi on Tampereen seudulla myös hyvä tarjonta.


Uudisrakentamisen rinnalla myös vanhoja taloja remontoidaan paljon, ja Tampereella monet 1960- ja 1970-luvuilla rakennetut lähiöt ovat nousseet trendikkäiksi asuinalueiksi. Kaipaatko apua kerrostaloasunnon remontointiin? Päteviä muurareita löydät täältä - helposti.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Olohuoneen seinän verhoilu suur laatalla ja biotakan asennus

33230TAMPERE

Olohuoneen seinä laatoitetaan suur laatalla. Ulos koolatun seinän L3600mm ja K560mm. Samasta laatasta rakennettavaan taso johon upotetaan biotakka. TV upotetaan seinätelineellä laattaseinään. Minulta löytyy suunnittelijan piirtämä kuva sekä tarvittavat materiaalit on hankittu.

Tulisijan asennus

33200TAMPERE

Vanhaan hormiin tulisijan asennus, vanha savunpoisto reikä tukittava, tulppaus poistettava ja uuden savunpoiston teko.

Pesuhuoneen päivitys

33420TAMPERE

Pesuhuone on rekennettu 2010, se on hyvässä kunnossa lukuunottamatta suihkutilan muutaman laatan halkeamaa. Kosteusmittarin mukaan missään kohtaa pesuhunetta ei ole mitään huolestuttavaa. Suihkutilan saumaukset ja silikonit vaativat päivityksen. Kyse ei siis ole suuresta urakasta. Haluaisin kuulla miten työ toteutettaisiin ja mitkä sen kustannukset ovat?

Takan tulipesän korjaus

33610TAMPERE

Takan tulipesän sisäpinta kulunut. Takaseinämästä pinnoite rapistunut niin, että tiilet on tullut näkyville. Tulipesän leveys 29cm, syvyys 39cm, korkeus 42cm. Rakennettu 80- ja 90 lukujen vaihteessa. Kohde on erillistalo. Hinnan lisäksi kiinnostaa millä aikataululla työn olisi mahdollista hoitaa.

Vessan laatoitus

33900TAMPERE

Vessan laatoituksista kysyttävää. - Kyseessä noin 105cm leveä ja 160cm ”pitkä” wc - Seinässä kaksi laattaa kiinni kunnolla, muut eivät ole kiinni kunnolla ja ovat ”kopoja” - Todennäköisesti vanhat laatat tulee purkaa, ellei niitä voi käyttää vielä uudelleen - Työn aikataulu tässä 2 viikon sisään

piipun korjaus

33100TAMPERE

100v vanha paritalon kahden piipun korjaus kattoremontin yhteydessäViimeisimmät arvioinnit

Kohura oy

Marras 2023

Kasvihuoneen sokkelin tiilimuuraus pian

"Ok, muttei sen enempää"
J
Johanna
TAMPERE

Talojenmies Lahtinen

5.0 (1)

Marras 2023

Hormin asennus hirsitaloon

"Erittäin mukava, joustava ja ammattitaitoinen tekijä. Suosittelemme lämpimästi!"
S
Soile
TAMPERE

Mansen raksa

Mansen Raksaa edustaa yksityinen toimihenkilö, jolla on yli 18 vuoden kokemus rakennusalalta. Kokemusta on kertynyt ympäri Pirkanmaata ja työprofiili vaihtuvaa. MR tarjoaa kuin pienremontteja sisä- ja ulkotiloissa sekä urakkatyötä isommalle työmaalle. Luvassa on täsmälliset työajat, laadukas työnjälki ammattilaiselta sekä joustavuutta siinä missä tarvitaan.

Elo 2023

Parvekkeen korjaus

"Kohtuu hinta Hyvä ammatti osaaminen"
M
Matti
TAMPERE
Mansen raksa

Julkaistu 23. marras 2022, 09:16

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.