Mistä muurari Vantaalla?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa säännösten ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Mistä muurari Vantaalla?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa säännösten ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Vantaalla tyytyväisiä asukkaita

Vantaalla tehdyn asumisbarometrin mukaan kaupungissa asuu sangen tyytyväistä väkeä. Kodin sijainti, liikenneyhteydet, rauhallisuus ja turvallisuus saavat kiitosta. Tutkimuksesta saat lisätietoa täältä.

Rakentaminen jatkuu kiivaana, ja uusi koteja syntyy niin kerrostaloihin kuin pientaloihin. Jos rakentaminen kiinnostaa, kannattaa tarkistaa yksityiset myyjät sekä Vantaan kaupungin tonttitilanne täältä.


Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Vantaalla

On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on niin talon rakennuksessa, kun pienemmässäkin urakassa. Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa työskentelystä esteettisemmän rappaukseen ja laatoitukseen.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Silloin on tärkeää, että työ tehdään oikein, samalla kun lopputulos on hienoa.


Kun valitset urakan tekijää, katso hintoja ja toisten asiakkaiden arvioita, äläkä unohda tarkistaa muurarin pätevyyksiä. Jokainen remontin teettäjä toivoo, että budjetti ja aikataulu pitävät. Laatu on tärkeää muuraustyössä, samalla kun työ on suoritettava lakien ja säännösten mukaisesti.


Mistä siis tekijät, jos etsii Vantaalla muuraria? Remppatorista tietenkin! Meillä pystyt tarkistamaan yritysten arvioinnit, kuin myös pätevyydet heidän profiilisivultansa.


Palvelu on ilmainen ja velvoitukseton, ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen. Hyvien tekijöiden käsiin uskaltaa jättää kotinsa turvallisella mielellä.


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Terassin rakentaminen yms

01650VANTAA

Kuvan alueelle terassi. Katoksen tolpat pitäisi purkaa jos mahdollista, tai vähintään purkaa kuoret näistä tolpista, tämän voin tehdä itse. Tolppien sisällä on noin 10x10cm puutolppa. Tilanteen vaatiessa nämä voidaan korvata hieman isommilla puutolpilla. Katoksen lattiapinta on hyvin kiinni olevaa laattaa, johon pitäisi keksiä uusi pinta, esim sileä betonipinta tai tasoite . Terassi tehdään katoksen lattiatason rajaan kiinni. Olen avoin ideoille.

Wc-tilan laatoitus

01400VANTAA

Tarvitsemme 80cm leveän altaan taakse maalatulle seinälle rivin laattaa. Laatta on 30cm leveä ja niitä tulee 3kpl, joista yksi katkaistava altaan leveyteen sopivaksi. Laatan taakse vedeneriste ja yläreunaan laattapäätelista (esim. Duurin messinkilista). Laatat ja saumalaasti löytyvät, muut materiaalit ja työ sisällytettävä tarjoukseen.

Autotallin lattian hionta ja maalaus

01690VANTAA

21 neliöinen autotallin lattian hionta ja maalaus. Koneellinen hionta.

Uusi piipunhattu

01450VANTAA

Uusi piipunhattu tai vanhan päälle parannuksia kaatoineen ja levennyksineen. Ongelmana savupeltiin tuleva tippa sateella.

Luonnonkivimuuri ja pihan muotoilu

01650VANTAA

Omakotitalotontin ja kadun väliselle rajalle tulisi rakentaa n. 15 metriä pitkä ja n. 1,5 metriä korkea kivimuuri. Muurin voi rakentaa lohkareista tai suurista luonnonkivistä. Lisäksi pihan pintaa tulisi muotoilla nurmikkoa varten. Nurmikkoa ja pensasaitoja varten tarvitaan n. 50 m3 multaa. Tarkemman suunnitelman voin toimittaa sähköpostitse.

Betoniparvekkeen pinnan korjaustyö

01640VANTAA

Tarve olisi (paritalon yhtenäisen) avoparvekkeen pinnan hionnalle ja uusimiselle toisen parvekkeen osalta. Tarve siis myös työn rajaukselle vain toiseen parvekkeeseen. Työn pinta-ala n. 7m2. Betonipinta nyt kupruillut ja halkeillut.Viimeisimmät arvioinnit
Siporex halkeamien korjausta sisätilassa

Työn laatu erittäin siisti, aikataulu piti ja hinnoittelu kunnossa.

Kesä 2024
M

Maarit - Edimaks

VANTAA
Takkaluukun korjauskiinnitys

Asiansa osaava henkilö suoritti työnsä erinomaisesti takkaluukun kiinnityksen korjauksen.

Touko 2024
T

Tuomas - Asennuspalvelu Mali Oy

VANTAA
Keittiön välitilan kalanruotolaatoitus

Keittiön välitilan laatoitus "kalanruoto" malliin. Työnjälki erittäin hyvä!

Touko 2024
J

Juho - Rakennusliike N. Lehtinen Oy

VANTAA

Julkaistu 23. marras 2022, 13:42

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:58