Urakoitsijat

Mistä muurari Vantaalla?

Mistä muurari Vantaalla?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa säännösten ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

Aloita täältä

Vantaalla tyytväisiä asukkaita

Vantaalla tehdyn asumisbarometrin mukaan kaupungissa asuu sangen tyytyväistä väkeä. Kodin sijainti, liikenneyhteydet, rauhallisuus ja turvallisuus saavat kiitosta. Tutkimuksesta saat lisätietoa täältä.

Rakentaminen jatkuu kiivaana, ja uusi koteja syntyy niin kerrostaloihin kuin pientaloihin. Jos rakentaminen kiinnostaa, kannattaa tarkistaa yksityiset myyjät sekä Vantaan kaupungin tonttitilanne täältä.


Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Vantaalla

On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on niin talon rakennuksessa, kun pienemmässäkin urakassa. Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa työskentelystä esteettisemmän rappaukseen ja laatoitukseen.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Silloin on tärkeää, että työ tehdään oikein, samalla kun lopputulos on hienoa.


Kun valitset urakan tekijää, katso hintoja ja toisten asiakkaiden arvioita, äläkä unohda tarkistaa muurarin pätevyyksiä. Jokainen remontin teettäjä toivoo, että budjetti ja aikataulu pitävät. Laatu on tärkeää muuraustyössä, samalla kun työ on suoritettava lakien ja säännösten mukaisesti.


Mistä siis tekijät, jos etsii Vantaalla muuraria? Remppatorista tietenkin! Meillä pystyt tarkistamaan yritysten arvioinnit, kuin myös pätevyydet heidän profiilisivultansa.


Palvelu on ilmainen ja velvoitukseton, ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen. Hyvien tekijöiden käsiin uskaltaa jättää kotinsa turvallisella mielellä.


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pienen kylpyhuoneen ja saunan lattian laatoitus

01620VANTAA

Kylpyhuoneen ja saunan lattian laatoitus, noin 7m² alue. Lattiassa on vanhat laatat joiden päälle tulisi uudet laatat.

Laatoitustyöt (sisältää vesieristyksen yms.) uuteen omakotitaloon

01620VANTAA

Tarvitsen kustannusarvion laatoitus- ja vesieristystöihin uuteen omakotitaloon. Huom! Omakotitaloa ei ole vielä aloitettu rakentamaan. Laatoitettavat pinnat: 2 kylppäriä (6,1 m2, 4,6 m2) WC 1,7 m2, khh 7,7 m2) , sauna 2,9 m2 ja eteinen 9 m2. Kylppäreissä ja wc:ssa laatoitetaan myös seinät ja khh, sauna ja eteinen ainoastaan lattia. Pyydän tarjousta laatoituksesta ja vesierityksestä. Huomioi, että molemmissa kylppärissä on linjalattiakaivot ja WC:ssä seinä-WC:t

Varaava takka / takkasydän

01300VANTAA

Vanha avotakkamme kaipaisi kipeästi energia remonttia. Annamme muurarille ns. Vapaat kädet suunitella mahdollisimman energia tehokkaan ratkaisun.

Leivinuunin korjaus

01730VANTAA

1986 rakennetun talon paikalleen muuratun leivinuunin korjaus. Katossa painumaa/romahtamista, takaseinällä selkeitä aukkoja ja pinnoissa rapautumista.

Omakotitalon takan tulipesän pinnoitus

01700VANTAA

2011 käyttöön otettu Uuniseppien takka, tulipesä on rapautunut ja se pitää pinnoittaa uudelleen. Sijainti Länsi-Vantaalla.

Takan laatoitus

01450VANTAA

Olisi tarkoitus laatoittaa n. 30 v käytössäolleen takan etuoas, siis takkaluukun ympäristö. Alue on max 1 m2 kokoinen.Julkaistu 23. marras 2022, 13:42

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.