Urakoitsijat

Sähköremontti tulossa Espoossa?

Sähköremontti tulossa Espoossa?

Sähkötyöt ovat yksi kodin tärkeimmistä asioista. Vaihdatpa sitten mahdollisesti vaarallisen, väärin tehdyn sähköliitännän, uudistat valaistuksen tai vain asennat uusia sähkölaitteita, on tärkeää, että valitset pätevän sähköasentajan

Aloita täältä

Harkitse seuraavaa, kun valitset sähköasentajaa Espoossa

Olipa kohde iso tai pieni, kannattaa etsiä kunnon ammattilainen hoitamaan homma. Kun suunnittelet sähköremonttia Espoossa, etsi luotettava ammattilainen Remppatorista.


Sähköremontissa ei kannata säästellä, sillä ammattilaisen laatu syntyy vain ammattimaisella työllä. Luvanvaraiset työt kuten sähköasennukset pitää aina jättää ammattilaisen huoleksi.


Tarkista yrityksen pätevyys täältä.


On tiettyjä asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset sähköasentajaa Espoossa.

Ennen kaikkea kannattaa selvittää, mitä haluat sähköasentajan tekevän – tee yksityiskohtainen työnkuvaus, jonka voit välittää valitsemallesi sähköasentajalle.


Siten on suurempi mahdollisuus, että lopputulos on haluamasi, ja että urakka etenee ilman matkan varrella esiintyviä väärinkäsityksiä. Tässä painottuu kommunikoinnin tärkeys.


On siis tärkeää, että sinä ja sähköasentaja kommunikoitte hyvin koko urakan ajan sekä ratkaisette mahdolliset ongelmat ammattimaisesti.


Hyvä suunnittelu kannattaa muutenkin: kun budjetin ja materiaalivertailun laatii huolella, on itse tehnyt oman osuutensa ja ammattilainen hoitaa loput.


Tämän takia on myös tärkeää valita sähköasentaja, joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.


Lisäksi tulee sinun valita ammattilainen, jolla on kaikki tarvittavat pätevyydet, ja joka voi toimittaa sinulle tarvittavat asiakirjat tehdystä työstä sekä säännösten noudattamisesta. Meiltä löydät luotettavia ammattilaisia joka lähtöön.Mistä löydän luotettavan sähköasentajan?

Sähköasentajia on monia, ja voi olla vaikeaa valita heidän väliltänsä. Kauhukertomusten ei pidä antaa säikyttää: pahimmat ennustukset venyvistä remonttiaikatauluista ja ylittyvistä budjeteista eivät toteudu, kun valitset tekijät huolella ja teet heidän kanssaan tarkat sopimukset remontin laajuudesta ja aikataulusta.


Mistä siis tekijät, jos etsii Espoossa sähköasentajaa? Remppatori.fi kertoo paikalliset osaajat, joihin voi luottaa: täältä löydät sähkötöiden tekijät.


Puskaradio kertoo usein epäonnistuneista remonteista, joissa budjetit ylittyvät ja aikataulut venyvät. Tältä välttyäkseen kannattaa vertailla ammattilaisten hintoja ja heistä annettuja arvioita.


Remppatori.fi auttaa. Hyvien tekijöiden käsiin uskaltaa jättää kotinsa turvallisella mielellä.


Kilpailuta urakkasi tekijät täältä. Ja tee tarkat sopimukset siitä, mitä remontiltasi haluat.


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pistorasian asennus

02200ESPOO

Asun Niittykummussa kaksiossa ja kun asuntoon saapuu sisälle, on oikealla puolella keittiösyvennys sekä jääkaappi. Jääkaapin takana on syvennys työpisteelleni, jossa ei ole pistorasiaa. Tällä hetkellä joudun vetämään sähköt työpisteelle käytävän toiselta puolelta jatkojohdon avulla. Jatkossa olisi hyvä, mikäli työpisteen syvennykseen, eli jääkaapin taakse/viereen saisi pistorasian, jotta jatkojohtoa ei tarvitse vetää kulkuväylän poikki.

rj45 pistoke nettikaapeliin

02260ESPOO

CAT6 kaapelin toiseen päähän pitäisi saada pistoke, jotta sen voi kytkeä juuri kotiin tulleeseen valokuitukeskukseen. Espoossa.

Lattialämmityksen termarin vaihto ja pari muuta pientä juttua

02100ESPOO

- lattialämmön termari - yhteen kattolamppuun ei tule virtaa - erikoislamppu palanut ja markkinoilta ei löydy enää samaa tuotetta - vaihtoehdot?

Sähköjohtojen siirto kellarissa

02210ESPOO

Takkahuoneen sähköjohtojen ja pistorasioiden siirto remonttitilassa.

Ulkovalojen säädin

02180ESPOO

Ulkovalot eivät sammu, vaan ovat päällä jatkuvasti

Sahkohellan sulakekorjaus

02750ESPOO

Sahkohellan sulakeViimeisimmät arvioinnit

Sähköpalvelu Kulmala

Olemme Helsinkiläinen sähköliike teemme töitä kotitalouksille yrityksille ja yhteisöille. Olemme toimineet vuodesta 2017. Kaikki työt tehdään ammattitaidolla. Pienet ja vähän suuremmat työt.

Marras 2023

Uusien ulkovalaisimien liitäntä sähköverkkoon

"Työ suoritettiin laadukkaasti, sovittuna aikana ja aikataulun mukaisesti."
J
Jan-Erik
ESPOO
Sähköpalvelu Kulmala

Sähköliike Energizet Oy

Erikoisosaamistamme ovat: Sähköasennukset: Tarjoamme laadukasta sähköasennuspalvelua erilaisiin kohteisiin, olipa kyseessä asuinrakennus tai toimistotila. Energiaremontit: Autamme asiakkaitamme energiatehokkuuden parantamisessa ja sähköjärjestelmien päivittämisessä. Suunnittelemme ja toteutamme remontit ammattitaidolla ja huolellisuudella. Sähkösuunnittelu: Tarjoamme kattavia sähkösuunnittelupalveluita, jotka varmistavat toimivat ja turvalliset sähköjärjestelmät. Suunnittelemme järjeste...

Lue lisää
Marras 2023

Sähköauton latauspiste

"Kaikki toimi hienosti alusta loppuun aikataulussa."
M
Marko
ESPOO
Sähköliike Energizet Oy

Trevaco Oy

Trevaco Oy on sähköautonlatauksiin erikoistunut sähköurakointiyritys. Asentajillamme on vuosikymmenien kokemus kaikenlaisista sähkötöistä.

Marras 2023

Valaisinkytkimen siirto, pistorasian vaihto

"Työ hoituu tehokkaasti, nopeasti ja ripeällä aikataululla. Olen erittäin tyytyväinen."
B
Bini
ESPOO
Trevaco Oy

Leditko Oy

Leditko oy on erityisesti uudiskohteiden sähköurakointiin erikoistunut yritys. Meiltä löytyy S2 sähköurakointioikeudet. Toimimme Uudellamaalla sekä sopimuksen mukaan lähialueilla.   Palveluihin kuuluvat asuinrakennusten sähköasennukset sähkösuunnittelusta asennukseen, sähköauton latauspisteet, mittauskeskusten uusimiset, kaikenlaiset yleiset sähkötyöt. Vahvuutenamme on tarkka ammattilaisen työnjälki sekä erinomainen joustava asiakaspalvelu

Loka 2023

LED valonauha saunaan + asennus

"Hinta-laatusuhde kohdillaan ja homma kävi nopeasti."
T
Teemu
ESPOO
Leditko Oy

Sähköpalvelu Tuominen OY

Loka 2023

Pistorasioiden asennus

"Suomalaista laatutyötä. Tarjottu työ ja kustannus vastasivat lopputulosta."
J
Juhani
ESPOO
Sähköpalvelu Tuominen OY

Installing HeRo

Hei! Nimeni on Henri Roos ja toimin InstallingHeRo toiminimellä. Sähköalan ammattitutkinnon jälkeen olen työskennellyt erilaisissa huoltoteknikon tehtävissä yli 18 vuotta, sekä viimeiset 4v sähkötöiden johtajana. Nyt päivittäistyön ohella teen myös pienimuotoisiä sähkötöitä, sekä remontteja.

Loka 2023

Kolme valaisinpistorasiaa kattoon

"Hyvin ja joustavasti hoidettu homma, iso suositus täältä."
N
Nora
ESPOO
Installing HeRo

Julkaistu 23. marras 2022, 14:13

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.