Urakoitsijat

Sähköasentaja

Sähköasentaja

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköasentaja

Solid Sähkö Oy

Aurinkopaneelit avaimet käteen periaateella. Asiakkaan hankkimien aurinkopaneelien asennus. Latausasemat ja sähköasennukset S1-luvilla.

Marras 2023

Sähköasennus omakotitaloon

"Asentaja tuli sovittuna aikana paikalle jo hoiti homman sovitusti ja ammattitaidolla nopealla aikataululla."
J
Jarkko
PORI
Solid Sähkö Oy

Jarskin Sähkö Oy

Olen sähköalan ammattilainen pitkällä kokemuksella. Palvelen nykyisiä sekä uusia asiakkaita Uudenmaan alueella. Kauttani hoituvat yleiset sähköasennukset, sähköasennukset remonttikohteisiin sekä autosähköt.

Marras 2023

Sähköpistokkeet kattoon

"Todella tehokasta ja taitavaa tekemistä työn suhteen. Kaikki sujui moitteitta eikä mitään parantamisen varaa oikein jäänyt. Suosittelen kaikille Jarskin Sähköä jos tarve sähköalan asiantuntijalle!"
S
Sami
SÖDERKULLA
Jarskin Sähkö Oy

Sähkö Jankerias

Teen nopeasti pienet sähköasennukset ja remontit asiakkaan toivomalla aikataululla.

Marras 2023

Sähköpistokkeen asennus

"Helppoa toimintaa"
S
Sami
OULU

Nurmijärven Sähköasennus Oy

Erikoisosaamistamme ovat haastavat sähköasennuksiin liittyvät huolto- ja saneeraustyöt. Toimimme myös uudisrakentamisessa ja teollisuudessa. Palvelumme perustana on kokenut henkilökuntamme ja hyvin varustellut huoltoautomme. -TUKESin myöntämä S2-Asennusoikeus (Sähköasennustyöt ja sähkölaitekorjaus 1000V asti) -Vastuu Group Oy:n Luotettava kumppani. -Suomen Vahvimmat platina 2021-2023 -Sertifikaatti. "Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut korkeimmassa...

Lue lisää
Marras 2023

Liesituulettimen vian selvitys/korjaus

"Nopea ja ystävällinen palvelu."
T
Tiia
RIIHIMÄKI
Nurmijärven Sähköasennus Oy

Hajalan Sähkö Oy

Teemme sähkötyöt pistorasian lisäyksestä koko kiinteistön kattavaan sähköurakkaan. Aurinkovoimaloiden sekä sähköautojenlatausasemien asennukset onnistuvat myös. Meiltä saat tarvittaessa myös suunnitteluun apua. Toimimme Turun talousalueella päivittäin, varastomme sijaitsee Salossa.

Marras 2023

sähkökiukaan asennus

"Laadukas,nopea ja edullinen asennus"
l
Lasse
PIIKKIÖ
Hajalan Sähkö Oy

Reiluremppa Oy

Turun alueella ensisijaisesti mutta myös PK-seutu ja Pirkanmaa kuuluu työalueeseen. Sähkötyöt hoitaa Juha ja remontit Kyösti.

Marras 2023

Valovirtapistorasian asennus

"Työ oli hyvin ja nopeasti tehty"
E
Eveliina
TURKU

N1 Sähkö Oy

Toimimme Päijät-hämeen alueella, palvelemme asiakkaita pienissä, sekä isommissa sähkötöissä. Kauttamme saat laadukkaat tuotteet, sekä ammattitaitoisen asennuksen. -Sähkö- ja huoltotyöt -Aurinkovoimalat -Sähköauton latauspisteet

Marras 2023

sähkökaappiin rele säätämään lämminvesivaraajan lämmitystä

"Hyvin hoidettu työ ja neuvonta."
O
Onni
ORIMATTILA
N1 Sähkö Oy

24 Sähkö Oy

Tukes rekisteröity. Yksityisille, ja yrityksille, myös iltasin ja viikonloppuisin. Isot ja pienet sähkötyöt. www.24sahko.fi Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, teemme sähköasennuksia koko Uudenmaan alueella. - Lämmitysten ohjaus (Shelly, kellokytkin yms tarvikkeet + asennus) - Sähkökeskukset ja keskusten komponentit, kalusteet ja kaapelit - Toimistojen ja liikekiinteistöjen sähkötyöt - Kerrostalojen sähkötyöt - Omakotitalojen sähkötyöt - Paritalojen sähkötyöt - Rivitaloyhtiöt sähkötyöt - Huone...

Lue lisää
Marras 2023

Flekti ja sen asennus

"Ammattitaidolla suoritettu työ."
H
Hanna
HELSINKI
24 Sähkö Oy

HK Rakennussähkö Oy

HK Rakennussähkö Oy:stä vastaa yrittäjä Heikki Kimari, joka on toiminut sähköalalla jo yli 30 vuotta ja sähköalan yrittäjänä viimeisimmät noin 25 vuotta. Yritys on urakoinut sähkötöissä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Referenssejä löytyy esimerkiksi Ruotsista ja Hollannista. Tällä hetkellä yrityksellämme on kolme toimipaikkaa, yksi Mikkelissä, toinen Jyväskylässä ja kolmas Kouvolassa. Yrityksessämme työskentelee sekä kokeneita konkareita että päteviä nuoria tekijöitä, jotka ovat valmiina tar...

Lue lisää
Marras 2023

Sähkökiukaan asennus sekä pistorasioiden asennuksia

"Saimme sähkömiehen päivän varoitusajalla tekemään vaativan sähkökiukaan asennusurakan. Erittäin laadukasta työtä ja kohtuuhinnalla. Suosittelen!"
J
Jukka
JYVÄSKYLÄ

Sun Sähköpalvelut Häme Oy

Marras 2023

Sähkökeskuksen sijainnin vaihto.

"Tehtiin nopeasti ja laadukkaasti, sovitulla hinnalla, yritys oli koko ajan puhelimitse tavoitettavissa ja tultiin vielä virka-ajan jälkeen käymään tarpeen vaatiessa."
L
Liina
PAROLA
Sun Sähköpalvelut Häme Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Uunin liitännän irroittaminen

70110KUOPIO

Liesi+uuni yhdistelmän irroitus verkosta. Saa vedettyä helposti irti seinästä. Toteutus mahdollisimman pian.

Sähkötyöt

40520JYVÄSKYLÄ

Pientä pintaremonttia. Akustiikkarimaseinän rakennus, valkoisten pistokkeiden uusiminen 2-4kpl mustiksi ja mahdollinen korotuspalan asennus. Lisäksi ledivalon asentaminen ja kytkeminen akustiikkariman päälle ja johdotus. Keittiöremontti myös tulossa sekä muuta pientä sähkötyötä/tarkastusta. Spot valojen uusiminen, noin 40kpl.

Liesituulettimen ja työtasovalaisimen kytkentöjen tarkistus

01730VANTAA

Liesituulettimen lamppu on yhdistetty työtasovalaisimeen, ja työtason valaisin ei toimi ilman liesituulettimen valoa. Lisäksi liesituulettimen lampussa palaa ainoastaan punertava hehkulanka (?) enkä uskalla käyttää kumpaakaan valoa. Huomasin myös työtasovalaisimen heiluvan seinässä, ja tällöin valo siinä sammuu kokonaan.

Lattialämmityksen termostaattien asennus

40530JYVÄSKYLÄ

Tarvitaan sähkömies poistamaan vanhat ja asentamaan uudet 4 lattialämmitys termostaattia. Termostaatit on jo olemassa. Asennus Jyväskylässä Keljonkankaalla sijaitsevaan omakotitaloon.

Taloyhtiön latausasema

01380VANTAA

Taloyhtiömme harkitsee latausasemien asentamista Vantaalle Kokkokallionrinteelle. Olemme teettäneet kapasiteettiselvityksen ja tämän mukaisesti kilpailutamme hankkeet. Taloyhtiölle tulisi 5 latausasemaa, työhön kuuluisi betoniseinänporaus, 10-15m sähköjohtoa, dynaamisella kuormanhallinnalla, sähkökaapissa löytyy valmius kahdelle latausasemalle ja lisä liittymä voidaan hankkia tarvittaessa. Kapasiteettiselvitys voidaan toimittaa tarvittaessa.

Kampaamon sähkötyöt

00120HELSINKI

Tarvimme kampaamoon lisäpistokkeita ja mahdollisesti kattovalaistuksen asennusta kiireellisesti!