Urakoitsijat

Sähköasentaja Helsinki

Sähköasentaja Helsinki

Sähkötyöt ovat yksi kodin tärkeimmistä asioista. Vaihdatpa sitten mahdollisesti vaarallisen väärin tehdyn sähköliitännän, uudistat valaistuksen tai vain asennat uusia sähkölaitteita, on tärkeää, että valitset pätevän sähköasentajan.

Aloita täältä

Harkitse seuraavaa, kun valitset sähköasentajaa Helsingin seudulla

On tärkeää valita luotettava ammattilainen niin pieneen kuin suurempaan hommaan.


Kaikkea ei kannata yrittää tehdä itse, eikä sähköremontin teossa ei myöskään kannata säästää, sillä ammattilaisen laatu syntyy vain ammattimaisella työllä.


Luvanvaraiset työt kuten sähköasennukset pitää aina jättää ammattilaisen huoleksi. Tarkista yrityksen pätevyys täältä.


On tiettyjä asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset sähköasentajaa Helsingin seudulla.


Ennen kaikkea kannattaa selvittää, mitä haluat tehdä kotisi sähkölle – tee yksityiskohtainen työnkuvaus, jonka voit välittää valitsemallesi ammattilaiselle. Siten on suurempi mahdollisuus, että lopputulos on haluamasi, ja että projekti etenee ilman väärinkäsityksiä matkan varrella.


Tässä painottuu kommunikoinnin tärkeys. On siis tärkeää, että sinä ja sähköasentaja kommunikoitte hyvin koko urakan ajan sekä ratkaisette mahdolliset ongelmat ammattimaisesti.


Hyvä suunnittelu kannattaa muutenkin: kun budjetin ja materiaalivertailun laatii huolella, on itse tehnyt oman osuutensa ja ammattilainen hoitaa loput.


Tämän takia on myös tärkeää valita sähköasentaja, joka on ammattimainen ja joka pitää sovitut tapaamiset.


Lisäksi tulee sinun valita sähköasentaja, jolla on kaikki tarvittavat pätevyydet, ja joka voi toimittaa sinulle tarvittavat asiakirjat, jotka osoittavat, että työ on tehty säännösten mukaisesti.


Meiltä löydät luotettavia ammattilaisia joka lähtöön.

Löydä osaavia sähköasentajia Remppatorista

Sähköasentajia on monia, ja voi olla vaikeaa valita heidän väliltänsä. Haluat tietenkin jonkun, joka tekee työn ammattimaisesti, turvallisesti ja oikein.


Julkaise työilmoitus ja ota yhteyttä tarjoajiin ilman sitoumuksia. Se on niin helppoa!


Mistä siis tekijät, jos etsii Helsingissä sähköasentajaa? Remppatori.fi kertoo paikalliset osaajat, joihin voi luottaa: meiltä löydät sähkötöiden tekijät.


Osaava rakentamisen ammattilainen voi toki löytyä myös puskaradion kautta, mutta jos haluat vertailla tekijöitä, pyydä useampi tarjous urakastasi ja tutki niitä huolella.


Helsingin seudulla toimivia ammattitekijöitä löydät täältä. Näin hyvien tekijöiden käsiin uskaltaa jättää kotinsa turvallisella mielellä.


Kilpailuta urakkasi tekijät täältä. Ja tee tarkat sopimukset siitä, mitä remontiltasi haluat.Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kattorasian asennus

00580HELSINKI

Kattorasian asennus kattoon. Rasia löytyy ja ei tarvitse muuta kuin kytkeä kiinni ja testata toimivuus.

Astianpesukoneen pistoke

00180HELSINKI

Pesukone meni rikki ja uusi on tilattu, mutta sitä ei saatu asennettua, koska asentajien mukaan pistoke on ilmeisesti nykysääntöjen vastaisesti "väärässä paikassa". Asianpesukone pitäisi ottaa ulos pöytätason alta, poistoputki tulpata ja pistoke siirtää "lailliseen" paikkaan.

Valaisimen katkaisija

00950HELSINKI

Ruokailutilan valaisimen katkaisija ilmeisesti rikki. Siinä myös kierrettävä valotehon säätö. Valaisimessa neljä polttimoa. Valoa päällekytkettäessä kuului napsahdus. Valaisin ei ole sen jälkeen toiminut.

Ravintolaan valaistustöitä

00250HELSINKI

Taka-Töölössä pubi johon pitäisi asentaa seinävalaisimia 3kpl mahdolliset kaapeloinnit Kaksi kattovalaisinta valmiisiin paikkoihin joissa muuten kaikki valmiina. Baaritiskin viinahyllyn väleiköt valaistaan led nauhalla.

Kahden keittiövalon asennus.

00990HELSINKI

Moi, pitäisi vaihtaa 2 valoa keittiöstä. Alkuperäiset loisteputki valot paikalleen ennen muuttoa.

Vitriinin valonappulan vaihto

00100HELSINKI

Kahvilan vitriinissä valokytkin irtosiViimeisimmät arvioinnit

Installing HeRo

Hei! Nimeni on Henri Roos ja toimin InstallingHeRo toiminimellä. Sähköalan ammattitutkinnon jälkeen olen työskennellyt erilaisissa huoltoteknikon tehtävissä yli 18 vuotta, sekä viimeiset 4v sähkötöiden johtajana. Nyt päivittäistyön ohella teen myös pienimuotoisiä sähkötöitä, sekä remontteja.

Joulu 2023

Kahden spotti-valaisimen kattoon kiinnitys

"Homma toimi sovitusti ja suosittelen kaikille söhkötöitä tarviseville!"
M
Mikko
HELSINKI
Installing HeRo

24 Sähkö Oy

Tukes rekisteröity. Yksityisille, ja yrityksille, myös iltasin ja viikonloppuisin. Isot ja pienet sähkötyöt. www.24sahko.fi Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, teemme sähköasennuksia koko Uudenmaan alueella. - Lämmitysten ohjaus (Shelly, kellokytkin yms tarvikkeet + asennus) - Sähkökeskukset ja keskusten komponentit, kalusteet ja kaapelit - Toimistojen ja liikekiinteistöjen sähkötyöt - Kerrostalojen sähkötyöt - Omakotitalojen sähkötyöt - Paritalojen sähkötyöt - Rivitaloyhtiöt sähkötyöt - Huone...

Lue lisää
Marras 2023

Flekti ja sen asennus

"Ammattitaidolla suoritettu työ."
H
Hanna
HELSINKI
24 Sähkö Oy

Sähköpalvelu Kulmala

Olemme Helsinkiläinen sähköliike teemme töitä kotitalouksille yrityksille ja yhteisöille. Olemme toimineet vuodesta 2017. Kaikki työt tehdään ammattitaidolla. Pienet ja vähän suuremmat työt.

Marras 2023

Pistorasian siirto ja katkaisijan korjaaminen

"Hyvin ja nopeasti hoidettu homma"
S
Sanni
HELSINKI
Sähköpalvelu Kulmala

Leditko Oy

Leditko oy on erityisesti uudiskohteiden sähköurakointiin erikoistunut yritys. Meiltä löytyy S2 sähköurakointioikeudet. Toimimme Uudellamaalla sekä sopimuksen mukaan lähialueilla.   Palveluihin kuuluvat asuinrakennusten sähköasennukset sähkösuunnittelusta asennukseen, sähköauton latauspisteet, mittauskeskusten uusimiset, kaikenlaiset yleiset sähkötyöt. Vahvuutenamme on tarkka ammattilaisen työnjälki sekä erinomainen joustava asiakaspalvelu

Marras 2023

Kiinteästi asennettavan valaisimen asennus x2

"Erinomainen kommunikaatio sekä laatu."
V
Ville
HELSINKI
Leditko Oy

Jarskin Sähkö Oy

Olen sähköalan ammattilainen pitkällä kokemuksella. Palvelen nykyisiä sekä uusia asiakkaita Uudenmaan alueella. Kauttani hoituvat yleiset sähköasennukset, sähköasennukset remonttikohteisiin sekä autosähköt.

Marras 2023

WC:n peilikaapin valaisin

"Asia tuli kuntoon helposti, työ tehtiin nopeasti ja sopimuksenmukaisesti."
R
Riikka
HELSINKI
Jarskin Sähkö Oy

Ssi Sähkö

Marras 2023

Induktiotason asennus

"Nopea ja todella siisti työnlaatu!"
J
Jaakko
HELSINKI
Ssi Sähkö

Trevaco Oy

Trevaco Oy on sähköautonlatauksiin erikoistunut sähköurakointiyritys. Asentajillamme on vuosikymmenien kokemus kaikenlaisista sähkötöistä.

Marras 2023

Led valokiskojen asennus

"Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Sähkömies oli ammattitaitoinen ja saatiin sähköt tosi nopealla aikataululla hoidettua myymälään. Kiitos!"
C
Carita
HELSINKI
Trevaco Oy

Julkaistu 23. marras 2022, 14:55

Päivitetty 26. loka 2023, 12:36

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.