Aiotko remontoida keittiön?

Suunnitteletko keittiöremonttia? Riippumatta siitä, rakennatko uutta, peruskorjaatko vai teetkö pintaremonttia, voit saada apua taitavilta urakoitsijoilta Remppatorista. Julkaise työilmoitus tänään ja saa hyviä tarjouksia taitavilta ammattilaisilta – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko remontoida keittiön?

Suunnitteletko keittiöremonttia? Riippumatta siitä, rakennatko uutta, peruskorjaatko vai teetkö pintaremonttia, voit saada apua taitavilta urakoitsijoilta Remppatorista. Julkaise työilmoitus tänään ja saa hyviä tarjouksia taitavilta ammattilaisilta – täysin maksutta!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontin hinta vaihtelee sen mukaan, mitä on tehtävä ja kuinka paljon. Jos suunnittelet peruskorjausta, se on huomattavasti kalliimpaa kuin pelkkä pintaremontti.


Keittiön täydellisen remontin hinta on yleensä 10 000–30 000 euroa. Täydelliseen remonttiin kuuluu pääsääntöisesti koko keittiökalusteiden vaihtaminen, uusien laitteiden ja valaistuksen asentaminen sekä muutokset putkistojärjestelmiin tai ilmanvaihtoon.


Jos haluat tehdä vain pintaremontin, se maksaa keskimäärin 400 euroa neliömetriltä. Pintaremonttia on esimerkiksi laatikoiden ja kaappien etuosan vaihtaminen, seinien maalaaminen, kahvojen vaihtaminen ja muut esteettiset yksityiskohdat.


Pintaremontti muuttaa vain keittiön visuaalisen ilmeen. Jos aiot remontoida vanhan keittiön, harkitse täysremonttia. Kaikkien keittiön pintojen kunnostaminen on kannattamatonta, jos keittiökalusteet itsessään ovat niin kuluneet, että ne on joka tapauksessa täysremontoitava muutamassa vuodessa.


Uusi keittiö lisää kodin arvoa, ja vaikka täysremontti on kallis, se voi silti kannattaa pitkällä aikavälillä. Jos et ole varma, pitäisikö sinun täysremontoida keittiö, sinun on tarkasteltava keittiön kuntoa huolellisesti. Kannattaa ehkä kutsua erilaisia urakoitsijoita käymään, niin saat ammatillisen arvioinnin ennen päätöksentekoa. Käynti paikan päällä on yleensä ilmainen, sen lisäksi, että saat todellisen hinta-arvion mahdollisesta remontista.Keittiöremontin laajuus, monimutkaisuus ja käytetty aika

Remontin laajuus riippuu siitä, millaista projektia suunnittelet. Keittiön täysremontti on suuri projekti, joka vaatii hyvää suunnittelua ja asiantuntemusta – eikä vähiten aikaa.


Jos palkkaat urakoitsijan keittiöremonttiin, voit odottaa olevasi ilman keittiötä yhdestä kahteen viikkoon. Jos kuitenkin aiot tehdä suureen osan remontista itse, käytetty aika vaihtelee sen mukaan, kuinka hyvin suunnittelet eteenpäin ja kuinka paljon aikaa varaat töihin, mutta yleensä se kestää yhdestä kolmeen kuukautta. Muista, että ammattilaisen on suoritettava kaikki sähkö-, putki- ja viemärityöt.


Jos keittiösi on lähtökohtaisesti hyvässä kunnossa, mutta voisi kaivata päivitystä, täysremonttia ei välttämättä tarvita. Usein riittää pintaremontti, joka on sekä halvempi että suppeampi. Pintaremontti voi saada aikaan paljon keittiön kokonaisvaikutelmalle, ja päätät itse, mitä teet ja kuinka paljon.Nämä urakoitsijat tarvitset keittiöremonttiin

Kun aiot remontoida keittiön, tarvitset useita urakoitsijoita. Jos aiot tehdä täysremontin, kannattaa sitä ehkä suunnitella yhdessä sisustusarkkitehdin kanssa, jotta saat keittiöön hyvän huoneratkaisun ja tilankäytön.


Keittiöremontissa on suositeltavaa käyttää pääurakoitsijaa, jolloin projekti etenee pääsääntöisesti nopeammin ja sujuvammin. Lisäksi urakoitsija voi toimia projektipäällikkönä ja ottaa vastuun taitavien ammattilaisten palkkaamisesta ja materiaalien hankinnasta.


Jos aiot muuttaa tai asentaa uusia putkia ja viemäreitä, tarvitset putkiasentajan. Tämä on ammattilaisten suorittamaa työtä, joten vältyt vesivuotojen tai muiden kalliiden virheiden riskiltä keittiössä. Sama koskee sähkötöitä, jos aiot asentaa uutta valaistusta tai kodinkoneita. Tarvitset sähköasentajan tähän työhön.


Jos aiot laittaa uusia laattoja keittiön työtason ylle, tarvitset laatoittajan ja mahdollisesti maalarin maalaamaan seinät ja katon. Puuseppä voi auttaa sinua purkamaan vanhat keittiökalusteet ja asentamaan uudet.Seikat, jotka voivat nostaa keittiöremontin hintaa

 • Täysremontti vai pintaremontti
 • Materiaalien valinta
 • Mukautetut ratkaisut
 • Ilmanvaihtojärjestelmän tai putkiston siirtäminen
 • Kantavien rakenteiden muutokset
 • Seinien purkaminen tai uusien pystyttäminenKeittiön täysremontti

Keittiön täysremontti sisältää isompia muutoksia kuin pintaremontti. Täysremonttiin voi kuulua muun muassa:


 • Kantavien rakenteiden tai huoneratkaisun muutos
 • Uudet keittiökalusteet
 • Uudet sähköasennukset ja valaistus
 • Uusi putkijärjestelmä
 • Ilmanvaihtojärjestelmän muutos
 • Uuden lattian asettaminen
 • Seinien ja katon maalaus tai laatoitus
 • Uudet kodinkoneet

Kun aiot tehdä täysremontin, suunnittelu on kaiken A ja O. Kannattaa suunnitella keittiö, joka voi kestää kauan, eikä välttämättä noudata kaikkia uusimpia suuntauksia.


Usein kannattaa myös käyttää aikaa sisustusarkkitehdin kanssa projektin alussa hyödyllisten suunnitteluneuvojen saamiseksi. Useilla keittiötoimittajilla on myös digitaaliset suunnittelutyökalut, joilla voit mallintaa uutta keittiötäsi. Se voi olla hyödyllistä ennen remontin aloittamista.


Kun olet päättänyt, miltä uusi keittiö näyttää ja mitä materiaaleja aiot hankkia, sinun on tilattava ne hyvissä ajoin. Keittiön eri komponenteilla on usein pitkä toimitusaika – ja on harmillista olla keittiöprojektin puolivälissä ja odottaa kuukausi uusia työtasoja.


Kun aloitat itse remontin, haluat ehkä palkata rakennusurakoitsijan. Silloin sinulla on projektipäällikkö, jolla on hyvä käsitys siitä, mitä on tehtävä. Urakoitsija voi ottaa vastuun tarvittavien ammattilaisten ottamisesta mukaan projektin edetessä. Sinun tarvitsee olla tekemisissä vain yhden henkilön kanssa koko projektin ajan sen lisäksi, että sinulla on ammattilainen, jolla on hyvä näkemys koko remontista.Erityyppiset keittiöprojektit

Jos aiot aloittaa keittiöremontin, siihen liittyy monia erilaisia projekteja. Tässä muutamia projekteja, joista voit aloittaa:


Keittiöremontti ja kodinkoneiden asennus

Kun aiot asentaa uuden keittiön, on suositeltavaa hankkia apua puusepältä. Voit asentaa uudet keittiökalusteet itse, mutta se vaatii tarkkuutta ja taitoa, jotta lopputuloksena eivät ole nuhjuiset laatikot ja vinot hyllyt. Uusien kodinkoneiden asentamiseen sinun on hankittava apua sähköasentajalta – niitä saavat asentaa vain ammattilaiset.


Pura keittiö

Kun aiot remontoida keittiön, sinun on ensin purettava vanha. Riippumatta siitä, aiotko antaa vanhat keittiökalusteet pois tai myydä ne, on tärkeää, ettet pilaa niitä purkaessasi. Voit purkaa kaiken keittiössä itse lukuun ottamatta johdotuksia ja putkia, joiden poistamiseen tarvitset ammattilaisen apua.Täältä voit lukea lisää purkamisesta

Keittiön työtason yläpuolinen laatoitus

Keittiön työtason yläpuoliset laatat ovat suosittu valinta – eikä syyttä. Laatat vaativat vähän huoltoa, ne on helppo puhdistaa ja ne pysyvät hienoina pitkään. Lisäksi voit valita monista erilaisista laatoista ja kuvioista, joista suosittua ovat mm. kuusikulmiolaatat tai kalanruotokuvioiset laatat. Laatoittaja voi auttaa sinua löytämään mukavan ilmeen keittiöösi.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiön sähkötyöt

41160TIKKAKOSKI

Kokonaisvaltainen keittiöremontti, jossa sähkötyöntekijää tarvitaan seuraaviin hommiin: - erillisuunin ja liesitason asennus - liesituulettimen asennus - em. laitteiden sijainnin suhteen tarvittaisiin konsultointia paikan päällä, jotta voidaan suunnitella uusi keittiö - 3 pistorasian asennus - valaisinpaikat seinille > konsultointia tähän myös paikan päällä Keittiö sijaitsee Jyväskylän Tikkakoskella, joten ensisijaisesti paikallisia asentajia halutaan käyttää. Aikataulu konsultoinnille ja tarjoukselle: mahdollisimman pian, varsinaiset sähkötyöt kesäkuun aikana.

Keittiöremontti

15300LAHTI

Vanhan keittiön purku ja uuden asennus. Ikean keittiö ja uudet keittiökoneet. Koko noin 3m x 2.5m. Sähkötyöt ja LVI työt. Aloitus mahdollisesti kesäkuun alussa.

Kerrostalohuoneiston täysremontti

01360VANTAA

Vantaalla 60-luvun kerrostalo asunnon remonttia. -uusi kylppäri -uusi keittiö -uudet lattiat 100m2 asunto

kerrostaloasunnon seinien, kaappien ja keittiön purku

00900HELSINKI

Kerrostaloasunnon seinien, kaappien ja keittiön purku niin että lattiassa oleva parketti ei vaurioidu. Keittiöstä poistetaan myös kaakeli. Purettavista seinistä yksi on betonia. Loput seinät muodostuvat levyistä ja kaapeista. Purettavan tavaran poisvienti.

Keittiöremontti

28100PORI

Keittiöremontti. Runkojen, kaappien, tasojen ja välitilan uusiminen.

kylpyhuoneen ja keittiön remontti

90800OULU

kylpyhuoneen ja keittiön remonttiViimeisimmät arvioinnit
Vanhan keittiön ja kylmähuoneen purku.

Remontti toteutui sovitusti ia aikataulussa. Remontin aikana saimme hyviä ehdotuksia ja ideoita työn toteutukseen. Mukavia ja hyviä tekijöitä!! Voimme suositella...!!!!

Touko 2024
M

Marja - JAV-Group Oy

RAAHE
Keittiön kodinkoneiden uudelleen järjestäminen

Homma hoidettiin kuten sovittiin.

Huhti 2024
N

Nanna - Priima Kaluste Vesa Leppämäki

JYVÄSKYLÄ
Keittiö remontti

Täydet pisteet joka osa-alueella. Kaikki hoitui hienosti ja sovitusti. Joustavaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Työn laatu oli parempaa kuin edes osasin toivoa.

Huhti 2024
L

Laura - T1 Urakointi Oy

ESPOO
Ikea-keittiön laajennus (sis. myös saumojen uusimista ym.)

Ammattimaista ja hyvää palvelua suunnittelusta työn laatuun. Toiveitamme kuunneltiin ja saimme myös hyviä vinkkejä heiltä suoraan rempan aikana, jotka lopulta osottautuivat toimiviksi. Aikataulu piti sovitusti ja työn jälki oli viimeisteltyä. Voimme suositella.

Maalis 2024
J

Jussi - Interior Design Merin

HELSINKI
Keittiöremontti/ Keittiön pintojen valmistelu asennusta varten

Valitsimme Josemeri Oy:n tekemään keittiöremonttimme. Työ sisälsi puretun keittiön seinien tasoittamisen, maalaamisen, sähköjen roilotukset, uuden keittiön kasauksen ja asennuksen. Olemme todella tyytyväisiä remontin kulkuun, lopputulokseen ja asiakaskokemukseen. Asioista oli helppo sopia, aikataulu ja kustannukset pitivät, olimme kokoajan informoituja remontin etenemisestä ja tarvittavat remontinaikaiset päätökset saatiin hoidettua tehokkaasti. Suosittelemme mielellämme Josemerin palveluita.

Helmi 2024
H

Henri - Josemeri Oy

KERAVA
60-luvun alkuperäisen keittiön remontti

Keittiön täysremontti hoitui sujuvasti, ja jäljestä näkyy ammattitaito ja pitkä kokemus. Ile otti projektin hoitaakseen aktiivisella otteella, kommunikoi kaikissa vaiheessa mitä tapahtuu seuraavaksi ja myöskin teki kaiken minkä lupasi. Sain paljon hyviä neuvoja myös niihin remonttihommiin, mitä tein itse. Ile hoiti puolestani sähkö- ja putkimiehen sekä asbestikartoituksen ja oli yhteydessä isännöitsijään. Olen kaikin puolin erittäin tyytyväinen remontin etenemiseen ja lopputulokseen.

Tammi 2024
L

Leena - Havira Interia Oy

HELSINKI
Kerrostaloasunnon pintaremontti ja keittiön uudistus

Aristart teki kaksion perusteellisen pintaremontin (lattia, seinät, katto, ovet) ja vanhan keittiön purkamisen sekä uuden asennuksen. Lopputulos oli loistava.

Syys 2023
K

Kira - Aristart

ESPOO
Kvartsisen työtason sovittaminen uuteen liesitasoon

Erittäin ammattitaitoinen toteutus: arviointikäynnillä käynnillä Jarmo kävi läpi eri vaihtoehdot, riskit ja toteutustavan. Itse työ toteutui juuri kuten sovittiin ja kommunikointi oli kokoajan selkeää. Lopputulos on erinomainen. Suosittelen ehdottomasti.

Maalis 2023
N

Nina - Scanton Oy

HELSINKI


Valitut yritykset
Tuomo Lehtinen Custom Works logo
Tuomo Lehtinen Custom Works
Pekolankatu 4, 13220 HÄMEENLINNA
5.0(9)

Yrityksestä

Tuomo Lehtinen Custom Works on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Tuomo Lehtinen Custom Works

Rakennusliike Lyytinen Oy logo
Rakennusliike Lyytinen Oy
Kirnukuja 1 A 2, 70780 KUOPIO
5.0(7)

Yrityksestä

Rakennusliike Lyytinen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Vieremä, Kiuruvesi, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Rakennusliike Lyytinen Oy

T1 Urakointi Oy logo
T1 Urakointi Oy
Aallonhuippu 8 C 23, 02320 ESPOO
5.0(6)

Yrityksestä

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä T1 Urakointi Oy

Saarju Oy logo
Saarju Oy
Kujantie 47, 32610 VAMPULA
5.0(6)

Yrityksestä

Saarju Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Loimaa, Ylöjärvi, Pöytyä, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Saarju Oy

Nyholm Brothers Oy logo
Nyholm Brothers Oy
Suvisaarentie 36, 02380 ESPOO
5.0(5)

Yrityksestä

Nyholm Brothers Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Nyholm Brothers Oy

Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 11. huhti 2023, 11:28

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:35

Löydä Keittiöremontti alueeltasi