Keittiöremontti - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Keittiöremontti - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiö remontti

20380TURKU

Uusimme keittiön ja keittiön hana ja allas tulisi vaihtaa. Paikka pysyy samana. Sama astianpesukone säilyy samalla paikalla.

valaistuksen parantaminen Wc j a keittiön kaapistot.

20900TURKU

WC; ssä peilikaappi jossa valolippa, valaistus vähän huono, joku muu ratkaisu olis tarpeen myös pistorasia tarvitaan, Keittiössä led nauha joka vähän haalistunut ja tehoton.

Pienen kerrostalo asunnon vesien katkaisu ja kahden hanan vaihto

20100TURKU

Pienen kerrostalo asunnon keittiö kaapit vaihdetaan. Vesien katkaisu vaaditaan ja mahdollisesti sulkujen asennus. Myöhemmin tarvitaan hanan asennus. Samoin WC:n käsienpesuallas vaihdetaan ja hana pitää poistaa ja asentaa myöhemmin uudestaan.

LVI-asennus kerrostaloyksiön huoneistoremontti

20700TURKU

Kerrostaloyksiön huoneistoremontin yhteydessä tehtävä asennustyö 3.6 ja apk asennus kesäkuun puolivälissä. Huoneistokohtainen vesisulku porraskäytävässä. Keittiön olemassa olevat pex putket reititetään uudestaan uutta keittiötä varten. Reitillä muutama tiukka 90-asteen kulma ja pituus n. 8-9m. Olemassa olevien vesijohtojen ympärillä olevat kotelot ja vanha keittiö on purettu kokonaan ennen asennustyötä.

Puutaloasunnon remontti lisäeristyksineen

20810TURKU

Puutaloasunto, jossa tarve tehdä lisäeristystä kylmän varalle. Vanhan keittiön purku ja uuden asennus, asunnon pintojen siistiminen ja maalaus. Lattia- ja porrasremppa tulossa tod.näk. erikseen. Yläkerrassa ei-kantavan seinän purku ja uuden rakentaminen huonejaon järkevöittämiseksi. Vaatekaappien purku ja asennus (irralliset). Melko paljon pientä siistimistä ja fiksaamista pinnoissa, edellinen remppaaja ei ole ollut kovin tarkka jäljestä. Aikatauluni aloitukselle on joustava, mutta toivon toki että kun aletaan tehdä, työ sujuisi ripeästi. Ai niin, työmaa olisi Turun Martissa.

Uuden leveämmän lieden asennus ja nykykalusteiden tuunaaminen

20520TURKU

60 cm leveä liesi on tarkoitus korvata uudella 80 cm leveällä liedellä Nykyinen 60 cm leveä liesi on tarkoitus korvata uudella 80 cm leveällä liedellä (BOSCH PVQ895F25E), jossa on sisäänrakennettu (huoneilmaan kierrättävä) tuuletin. Maallikon käsityksen mukaan tarttee itse asentamisen lisäksi 1) leikata rosteritason aukko 20 cm leveämmäksi 2) järjestellä uusiksi laatikoita (ja kaappia), joista tarkempaa tietoa alla. Suoraan lieden alla sijaitsevien laatikoiden -leveys 60 cm -syvyys 50 cm -etulevyjen korkeudet 13, 28 ja 28 cm Levämpi liesi tulee menemään myös osin viereisen karusellikaapin puolelle, mutta rakenetta ei tarvitse purkaa, jos hyllyt edelleen mahtuvat pyörimään. Saikohan tästä nyt käsityksen? Selvennän mieluusti lisää! Yst, Anna

Löydä keittiöremontti alueeltasi