Koneurakoitsija - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

omakotitalon maatyöt

90830HAUKIPUDAS

n. 200m2 kaksikerroksinen talo tulossa haukiputaalle. Maapohja n. 20-30cm kuntta, jonka alla 7-8m tiivistä/keskitiivistä hiekkaa. Toimin itse jalkamiehenä, mutta konemies ja maa-ainekset tarvittaisiin joltakulta.

Hirsimökin osien laahaus kiviniemen satamasta löyhän saareen

90810KIVINIEMI

Hirsimökin osien (sisältäen myös kiukaan ja takan) laahaus kiviniemen satamasta löyhän saareen. Ohessa linkki mökin tietoihin https://smartia.fi/rakennus/saaga-32-pihasauna/. Pakettitiedot saa Smartian Risto Pohjolalta +358415068670. Laauhaus jäitä pitkin Oulun kiviniemen satamasta löyhän saareen traktorilla + perävaunu tai moottorikelkalla ja isolla reellä. Ajanakohta parhaiden jäiden aikaan tammi tai helmikuussa. Mittailin etäisyyttä löyhän kohteeseen niin kiviniemen venesatamassa jäätä pitkin n.8,5km.

Umpisäiliön asennus maahan

90650OULU

Hei, Pyydän tarjousta uuden umpisäiliön asennuksesta maahan. Kyseessä on noin 10 kuution säiliön kaivaminen maahan ja yhdistäminen viemäriputkeen. Kohde sijaitsee Oulussa Saarelan alueella. Työ tulisi suorittaa ennen talvea.

Syksylle -23 laajennuksen pohjien tekijä hakusessa

90230OULU

Kohde ahtaan puoleinen rintamamiestalotontti, johon tehdään 45 neliöinen laajennus kellarillisena. Hakusessa kaivinkoneurakoitsija joka kaivaa vanhan maan ja 70% maa-aineksesta ajetaan tontilta pois. Lisähommana mahdollisesti pohjalle murskeen ajo ja tasoitus. Hommaa hankaloittaa kaupunkitontti Oulun Peltolassa jossa operoidaan 4,5m aukon kautta naapurin aitaa ja meidän taloa väistellen.

Pihan asfaltointi

90810KIVINIEMI

Asfaltointia pinta-ala noin 70 neliömetriä.