Koneurakoitsija - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Koneurakoitsija - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Jätevesiviemäröinnin uusinta

02750ESPOO

Vestelli järjestelmän asentamiseen liittyvä asennuskaivannon teko, sekä noin 10 metriä nurmikon ja 90 metriä pellon poikki kaivettavaa viemärikaivantoa, sorat, putken asennus, eristäminen, täyttö. Helppo saavutettavuus kuorma-autolla ja kaivinkoneella. Sijainti Espoossa. Edellytetään kokemusta vastaavista töistä.

Kierrepaalujen asennus 6kpl

02330ESPOO

Tarvitaan 6kpl kierrepaalujen asennus terassinrunkoa varten. Paalut ovat jo hankittu ja niitä on ns. käsipelillä yritetty asentaa, mutta ilmeisesti maassa on juuria sen verran tiellä, että asennus ei ole onnistunut. Ammattilainen, jolta löytyy kokemusta sekä pelit ja vehkeet valmiina, asentaa paalut todennäköisesti hetkessä, joten laitahan tarjousta tulemaan niin saadaan paalut maahan.

Piha-alueen kaivuutyö

02780ESPOO

Piha-alueelle tulossa noin 40neliön kiveys. Pintamaa tulisi poistaa vaihtaa murskeeseen. (kiveys tehdään itse) Pihalle mahtuu pienkaivinkone. Arviolta noin yhden työpäivän homma. Tarjous toivotaan tuntiveloitteisena.

Vesijohdon esiinkaivaminen

02680ESPOO

Asfaltin alla n. metrin syvyydessä oleva vesijohto pitää kaivaa esiin. Alue on n. 2mx2m. Alueen täyttämisestä voidaan neuvotella. As Oy sijaitsee Espoon Uusmäessä, postinumero 02680. Meidän yhtiö on pieni rivitaloyhtiö, ja toimin itse isännöitsijänä.

Vuotava tonttijohto - vuotokohdan paikallistaminen ja korjaaminen

02940ESPOO

Tonttijohto kaupungin vesijohtoverkoston ja talomme välissä vuotaa. Vesi tulee maan pintaan muutamassa kohtaa. HSY:n kaverit ovat 10.6. käyneet tontilla ja tehneet painetestin, todeten että putkessa on vuoto. Nyt pitäisi 1. paikallistaa vuotokohta, 2. kaivaa kohta auki ja 3. korjata vuoto. Kohdat joissa vesi tulee pintaan ovat 25-30 metriä tontin rajalta, putki menee loivaa alamäkeä suuntaan jossa vesi tulee pintaan. Putken yläpuolella tie on asvaltoitu. Tonttijohto on asennettu vuonna 2010/2011, jolloin talomme valmistui. Vakuutusyhtiö edellyttää LVI-asentajan lausuntoa rikkoutumisen syystä.

Mökkitien kunnostus

02320ESPOO

Lanaus, yksi tien alittava rumpuputki, ojien kunnostus/avaus. Tien pituus n. 700-800 metriä.

Löydä koneurakoitsija alueeltasi