Koneurakoitsija - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sadevesiputkien rassaus

02620ESPOO

Syöksytorvien alla olevasta kaivosta lähtevien sadevesiputkien rassaus ja huuhtelu. 6-8 kaivoa.

Perustan kaivaus

02660ESPOO

Tarvitaan apua talon kivijalan perustan kaivamiseen ja paljastamiseen. Työ on tehtävä käsin, koska taloon tulevien putkien tarkka paikka ei ole tiedossa.

Asvaltointiin

02740ESPOO

Asvaltoitavana olisi samalla pihalla kolme erillistä aluetta joiden koot olisivat noin 130, 20 ja 17 neliötä. Pohjatyöt on jo tehty eli tarvitsen soran päälle asvaltin.

Kadun aslfatointi n.40m2 omakotitalon HSY viemäreihin liittymisen jälkeen Espoossa

02780ESPOO

Espoon Kurttilassa Ranakujalla sijaitseva omakotitalon rakennuskohde, jossa on toukokuun alussa tehty katuun kaivanto ja liitytty HSY vesijärjestelmiin. Tämä n.40m2 kokoinen katualue pitäisi asfaltoida uudestaan ja korjata myös asfalttisaumat Espoon kaupungin vaatimalla tavalla. Katu on pihakatu uudella omakotialueella ja alkuperäinen asfaltti on korkeintaan muutaman vuoden vanha

Rivitalon pihan kunnostuksen pohjatyöt

02130ESPOO

Ennen kuin pääsemme istuttamaan pihalle kasveja, sieltä pitäisi poistaa kantoja 3 kpl ja kaivaa pois vieraslajia Japanintatar. Se kasvaa noin 10-20 neliön alueella. Maa täytyy viedä pois siltä alueelta.

Asfaltin uusiminen

02780ESPOO

Omakotitalon asfaltin uusiminen. 200-30m2. Aikataulu mahdollisimman pian.