Tarvitsetko maanrakentajaa?

Suuremmat rakennusprojektit vaativat usein työmaan valmistelua ennen varsinaista rakentamista. Tähän liittyy usein kaivamista, maansiirtoa, tasoitusta ja salaojitusta suurten nostojen ja raskaiden materiaalien kuljetuksen lisäksi. Usein joudut käyttämään erityyppisiä koneita, kuten kaivinkoneita, ja silloin tarvitset pätevän maanrakentajan.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko maanrakentajaa?

Suuremmat rakennusprojektit vaativat usein työmaan valmistelua ennen varsinaista rakentamista. Tähän liittyy usein kaivamista, maansiirtoa, tasoitusta ja salaojitusta suurten nostojen ja raskaiden materiaalien kuljetuksen lisäksi. Usein joudut käyttämään erityyppisiä koneita, kuten kaivinkoneita, ja silloin tarvitset pätevän maanrakentajan.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Tässä maanrakentaja voi auttaa

Maanrakentaja voi auttaa monenlaisessa urakassa. Tarvitset maanrakentajaa aina, kun joudut tekemään töitä koneilla, kuten kaivinkoneella. Nämä työt voivat olla esimerkiksi:


 • Pohjatyöt
 • Kaivuutyöt
 • Salaojitus
 • Maanrakennus
 • Tasoitus
 • Purkutyöt
 • Maansiirto
 • Räjäytystyöt
 • Tontin kaivaminen

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko maanrakentajaa, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse olla ammattilainen tai tietää oikeita termejä. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mihin etsit tekijää, kun julkaiset työn.Mitä maanrakentaja maksaa?

Maanrakentaja suorittaa useita erilaisia tehtäviä, ja siten hinta vaihtelee sen mukaan, mitä tehdään, mitä konetta käytetään sekä minkä kokoinen projekti on kyseessä.


Maanrakentaja veloittaa usein läsnäolosta, Sen vuoksi voi olla hyvä suunnitella useita urakoita, kun olet hankkinut maanrakentajan, kuten puutarhan tasoituksen, salaojituksen tai ajotien asunnolle.


Maanrakentajan tuntitaksa

Maanrakentajan tuntihinta on 50–200 euroa sisältäen arvonlisäveron. Monien maanrakentajien hintaan sisältyy koko projektin kokonaishintaan. Tarkista siksi, mikä koskee projektiasi.


Tämä voi nostaa hintaa

Projektin monimutkaisuus vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Jos aiot teettää töitä epätasaisessa maastossa, johon koneiden on vaikea päästä, tämä voi kestää kauemmin ja maksaa enemmän.


Muista suunnitella hyvin ennen kuin alat kaivaa, porata, räjäyttää tai suorittaa muita pohjatöitä. Maan alla voi olla sekä putkia että kaapeleita, ja tämä on kallista korjata, jos olet epäonninen ja osut johonkin.


Huomaa, että monet koneet kulkevat teloilla, jotka voivat vahingoittaa kasvillisuutta ja teitä. Suunnittele siksi, mistä ja miten kaivinkoneet ja kuorma-autot tulevat alueelle. Jos laitteet vahingoittuvat , saatat joutua maksamaan siitä.Milloin tarvitset maanrakentajaa?

On olemassa useita erilaisia projekteja, joissa tarvitset koneita ja erikoislaitteita töiden suorittamiseen. Nämä ovat yleisimmät projektit, joissa tarvitset maanrakentajaa:


Pohjatyöt

Pohjatyöt ovat töitä, jotka suoritetaan tontilla ennen rakennusprojektin aloittamista. Pohjatyöt sisältävät yleensä tontin kaivamista, tasoitusta ja salaojitusta rakennuspiirustusten ja -suunnitelmien mukaan.Kaivaminen ja tasoittaminen

Jos aiot tehdä suuria kaivuutöitä, tarvitset maanrakentajan. Maanrakentaja voi suorittaa työn ja ajaa massat pois sopivaan paikkaan. Kaivaminen ja tasoitus voivat olla ojien kaivamista, tonttien ja puutarhojen tasoitusta ja salaojitusta sekä vastaavia töitä kaivinkoneella.Salaojitus

Kun alue on tasoitettu, se useimmiten myös salaojitetaan, jotta vesi ei kerry pintaan. Hyvä salaojitus asunnon ympärillä on tärkeää tulvien ja perustusten kosteusvaurioiden estämiseksi.


Jos sinulla on kosteusvaurioita olemassa olevan rakennuksen kellarissa, se voi johtua huonosta salaojituksesta. Sinun kannattaa harkita salaojituksen parantamista ennen kuin kosteus aiheuttaa lisää vahinkoa asuntoon.Poraaminen ja räjäytystyöt

Jos aiot rakentaa alueelle, jolla on paljon mäkiä, useimmissa tapauksissa sinun on räjäytettävä työmaan valmistelemiseksi. Jos aiot rakentaa uuden rakennuksen ja asentaa maalämmön tai haluat kaivon, sinun on porattava.


Poraaminen ja räjäytystyöt vaativat maanrakentajalta erilliset koneet ja erikoistaidot. Poistettavat massat on myös kuljetettava sopivalle alueelle.Ojan kaivaminen

Oja ohjaa veden pois alueelta, tontilta tai tieltä. Jos aiot kaivaa ojaa, tarvitset usein maanrakentajan. Muista, että myös ojan kaivamisesta ja turvaamisesta on olemassa säännöt. Kysy asiasta maanrakentajalta, jos et ole varma, mikä koskee projektiasi.


Purku ja kunnostus

Purku, kunnostus ja rakennuskannan purkaminen vaatii maanrakentajan, jolla on oikeat välineet, jotta työt voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti. Maanrakentaja voi myös kuljettaa materiaalit ja massat tämän tyyppiselle jätteelle sopivalle alueelle.Lumenpoisto

Maanrakentaja voi auttaa poistamaan suuria määriä lunta tontilta, ajotieltä tai tieltä ja ajaa massat pois sopivalle alueelle.

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Mökkitien kunnostus

02320ESPOO

Lanaus, yksi tien alittava rumpuputki, ojien kunnostus/avaus. Tien pituus n. 700-800 metriä.

Grillikota-saunan perustusten teko

88610VUOKATTI

Linkissä olevan yhdistetyn grillikota-saunan perustusten teko: kaivuu, sora, katekangas, Finnfoam/eristys, harkot. Puinen sokkeli on valmiina. Paikka on haja-asutusalue,hieman epätasainen nurmikkopiha, savipohja. Tarkemmat piirustukset linkissä. Rakennuslupa löytyy. https://www.hyvankaupanpaikka.fi/product/133/arctic-grillikota-saunalla

Salaojitus

28260HARJUNPÄÄ

Taloni rakennettu 1989. Rakennusala 182 neliötä. Työnä salaojitus, patolevy, työmaan jälkisiivous. Työmaa syksyllä tai ensivuonna.

Palju alusbetonilaattojen paikoilleen nosto ja palju paikoilleen nosto

01480VANTAA

Puolivalmiin perustuksen betonilaattijen paikoilleen nosto ja palju paikoilleen nosto.

Maanalainen varasto, pihan rakennus

33250TAMPERE

Hei, etsimme omakotitalon yhteyteen maanalaisen varaston, portaiden ja pihan rakennusfirmaa, ks rakennepiirustukset ohessa. Jos haluatte tarjota vain osaa työstä, sopii, mutta ensin etsimme nyt varaston, portaiden ja yläpihan kannen rakentajaa, jolla on ennestään kokemusta tämänlaisista projekteista.

Mökin parkkipaikan teko

35550SALOKUNTA

Mökille parkkipaikan teko. Noin 4x6-8metriä. Nuotiopaikan teko noin 4x4m pyöreän muotoinen, noin 20cm maata pois ja tilalle murske tms. Mökin reunoilta pientä kaatojen raapimista, sekä kaapeliojan teko pylväältä mökin seinälle, noin 25m. Kaivettavien maa-ainekset saa tontille.
Viimeisimmät arvioinnit
Aidan ruuvipaalujen asennus

Työnä oli siis kierrepaalujen asennus aitaa varten. Paalut asennettiin kaivinkoneella. Paalut tuli suoraan ja korot tarkastettiin laserilla. Suosittelen. Hyvä tuli.

Touko 2024
M

Markus - M&J Rakennus-apu Oy

HYVINKÄÄ
Nurmipihan tasaus

Hinta ja toteutus toimi hyvin.

Helmi 2023
N

Nestori - Maanrakennusliike Heikki Alander Oy

VANTAAValitut yritykset
T1 Urakointi Oy logo
T1 Urakointi Oy
Aallonhuippu 8 C 23, 02320 ESPOO
5.0(6)

Yrityksestä

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä T1 Urakointi Oy

Laihian Moni- alaosaajat logo
Laihian Moni- alaosaajat
Tampereentie 960, 66460 HAAPALA
5.0(4)

Yrityksestä

Laihian Moni- alaosaajat on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kaskinen, Pedersöre, Laihia, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Laihian Moni- alaosaajat

PJR Rakennuspalvelut OY
Kotalahdentie 271 A, 79140 KOTALAHTI
5.0(4)

Yrityksestä

PJR Rakennuspalvelut OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Mikkeli, Kuopio, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä PJR Rakennuspalvelut OY

Vesi-Masa Oy logo
Vesi-Masa Oy
Tuulilasintie 1, 00770 HELSINKI
5.0(2)

Yrityksestä

Vesi-Masa Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä Vesi-Masa Oy

AacoVaaco Oy
Kutomotie 11 F 25, 00380 HELSINKI
5.0(1)

Yrityksestä

AacoVaaco Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.00/5 tähteä.

Lue lisää arviointeja yrityksestä AacoVaaco Oy

Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 28. loka 2022, 08:34

Päivitetty 21. maalis 2024, 12:17

Löydä Koneurakoitsija alueeltasi