Koneurakoitsija - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Viemäriputken kaadon korjaus

00920HELSINKI

Viemäriputki 110 on notkolla noin 3m matkalla, ja tarvitse kaivaa ylös ja korjata kaadot siten että kaatoa olisi jatkossa 2cm/ m. Putki kulkee 3m leveän asvalttipolun alta. Kyse on 4 parintalon taloyhtiö itähelsingissä. Korjayskohdassa pitää käyttää oikeanlaista hiekkaa ja ehdotan että putken päälle asennetaan Finnfoam levyjä routaeristeeksi 2x50mm ja lomittain asennettuna. Työ olisi tarkoitus tehdä ensi kesänä ja tarvitsemme budjettitarjouksen jotta voisimme lisätä sen talousarvioomme.

Tontin maatöiden konsultointi ja hinta-arvio

00840HELSINKI

Olemme mahdollisesti ostamassa tonttia Helsingissä, mihin tarkoitus rakentaa omakotitalo. Tontin tarjouskilpailu päättyy elokuun puolivälissä ja toivoisimme saavamme hinta-arvion maatöistä ja muusta mikä tulisi valmis talo-paketin päälle (raivaus, liitännät, pohjatyöt yms.).

Asfaltointi

00950HELSINKI

Piha-alueen asfaltointityö. Pohjat lähes valmiina, kaatojen hienosäätö tarvitaan. Asfaltoitavaa pintaa noin 200m2, hyvällä tarjouksella saman verran vastapäisellä pihalla.

Leikkipaikan leikkikalusteiden purku

00280HELSINKI

Mm. vanhan maahan upotetun keinun, hiekkalaatikon ja varaston ylöskaivaminen, purku ja pois vieminen. Mahdollisesti uusien leikkivälineiden asennus (mm. kiipeilyteline).

Salaojaremontti

00430HELSINKI

Perustuksista ilmeisesti puuttuvat salaojat ja ne pitäisi rakentaa sinne.