Keittiö - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiön altaan ja pesukoneen liitäntä

33500TAMPERE

Uuden keittiön putkityöt, vesihana, allas ja tiskikone liitäntä. Ja samalla voisi tsekata myös vessan lavuaarin kun se vetää vähän huonosti.

Mikron siirto

33530TAMPERE

Mikro on asennettuna seinälle osana keittiökalustusta. Asukkaan on kuitenkin alentuneen kunnon takia vaikea käyttää mikroa, koska se on liian korkealla. Joten se pitäisi siirtää alemmaksi.

Keittiöremontti

33900TAMPERE

Työ sisältää: nykyisen keittiön hanan sulku ja purkaminen. Uuden keittiön hanan asennus. Uuden poistoilmaventtiilin rakentaminen keittiöön, nykyisen liesituulettimen poistuessa käytöstä. Lisätietoa: Vanha keittiö puretaan kokonaan ja tilalle asennetaan uudet kalusteet. Astianpesukoneen ja keittiön tiskialtaan ja hanan sijainnit pysyvät uudessa keittiössä nykyisen keittiön mukaisilla paikoilla. Nykyisen keittiön hana pitäisi sulkea ja purkaa siksi ajaksi kunnes uusi hana asennetaan, huom. eivät tapahdu saman vuorokauden aikana. Lisäksi nykyinen lattialiesi ja liesituuletin puretaan. Tilalle tulee uusi aktiivihiilisuodattimella varustettu liesitaso, joten on rakennettava uusi poistoilmaventtiili keittiöön.

Pientä minikeittiön muokkausta.

33200TAMPERE

Alkuperäiskuntoisen (-70-luku) keittokomeron muokkausta niin että sinne mahtuisi jääkaappipakastin. Vaatii pientä purkutyötä. Lisäksi ulko-oveen ovisilmän asennus.

Keittiöremontti

33580TAMPERE

Tarvitsen tekijää keittiön asennukseen, kodinkoneiden asennukseen mukaan lukien sähkö-ja putkityöt.

Epoq -keittiön asennus

33580TAMPERE

Hei, Olen harkitsemassa asunnon ostoa jossa olisi tarve asentaa epoq kettiö. Keittiön koko on 210x210 (avotilaa olohuoneen kanssa). Kaappeja yhteensä noin 13kpl. Lisäski integroitavat kalusteet kuten uuni, apk, liesi ja tuuletin sekä hana ja lavuaari. Olen saanut tarjouksen asennuksesta keittiötarjouksen yhteydessä, mutta se tuntui oleva todella korkeasti hinnoiteltu.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia