Keittiö - Tampere

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Keittiö - Tampere

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Astianpesukoneen asennus

33720TAMPERE

Alakaapin, jonka tilalle astianpesukone tulee, poistaminen, tulvasuojan ja astianpesukoneen asentaminen.

Asunnon pintaremontti

33710TAMPERE

2002 rakennetun 75 neliöisen paritalokolmion pintaremonttia olohuoneessa, keittiössä ja kahdessa makuuhuoneessa. Kaikissa on parketti ja maalatut seinät, toisen makuuhuoneen 2 seinää on paneloitu. Keittiössä on kaappien välissä kaakelit. Keittiössä haluan uudet kaapit ja kaakelit sekä jääkaapin, pakastimen ja pesukoneen alle kosteussuojat. Paneelin poisto. Kaikissa huoneissa maalaus ja parketin hionta. Pihalle terassi ja siihen katos.

Keittiön lattian pinnoitus. Kaappien ja astianpesukoneen paikoilleen laitto

33410TAMPERE

Keittiössä on tapahtunut vesivahinko, joka on kuivattu. Lattialle uusi muovimatto tai vinyylit. Irroitettujen kaappien ja uuden astianpesukoneen asennus.

Keittiön kv-putkien muutos hanalle

33200TAMPERE

Astianpesukoneen, uuden keittiötason ja hanan asennuksen takia kv-putkien sijaintia joutuu muuttamaan n. 30cm oikealle. Myös viemäröinnin läpiviennin sijaintia pitäisi saada siirrettyä ~5cm oikealle, jotta astialaatikosto mahtuu putkien ja viemäröinnin vasemmalle puolelle. Kaapiston purku suoritetaan asiakkaan toimesta.

työtasojen öljyäminen

33210TAMPERE

Kaksion pienen keittiön työtasojen hionta/huolto, öljyäminen sekä saumojen korjaus. Samalla teräksisen tiskialtaan ja hanan vaihtaminen komposiittialtaaseen. Muutamasta keittiön vetolaatikosta menneet rikki hidastemekanismit ja niiden korjaus. Laatikot voidaan korjata ilman hidasteitakin.

Keittiön pintaremontin teko

33800TAMPERE

Haluaisimme vaihtaa keittiöömme ovet ja työtason. Lisäksi samalla vaihtaisimme vanhan keraamisen lieden induktiolieteen joka integroitaisiin työtasoon. Uuni ja liesituuletin vaihdettaisiin myös. Keittiön välitilassa on kaksi vanhaa loisteputkilamppua jotka haluaisimme poistaa/vaihtaa. Välitila itsessään on ok, eikä vaadi muuta. Haluaisimme myös integroida astianpesukoneen, tällä hetkellä ei ole integroitu. Lisäksi haluaisimme vaihtaa pesualtaan alla olevien roskisten säilytystä: tällä hetkellä siinä on runko ovilla, haluaisimme tähän kaksi vetolaatikkoa järkevällä jätesäilytyksellä. Meillä ei ole tarvikkeita valmiina vaan haluaisimme tähän ammattilaisen avun. Kodinkoneet voimme käydä hankkimassa itse.

Viimeisimmät arvioinnit
Keittiön altaan ja pesukoneen liitäntä

Hommat hoitui nopeasti ja laadukkaasti

Helmi 2024
T

Topi - LVI-Ratkaisut t:mi

TAMPERE