Keittiö - Espoo

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Keittiö - Espoo

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Ikean keittiökaappien asennus

02100ESPOO

Tarvitsisimme apua Ikean keittiökaappien runkojen kiinnittämiseen seinään ja peitelistojen asentamiseen. Keittiön alla olevaa parkettia ja muutamaa vanhaa vesiputkea pitää myös mahdolisesti leikata kaappien alta. Aikataulu mahd pian esim. pe 19.7.

Keittiön puutason hionta ja öljyäminen

02740ESPOO

Keittiön puutason hionta ja öljyäminen. Viimeksi tehty reilut 5 v sitten. Taso on paikoin jo tummunut veden vaikutuksesta kuten kuvista käy ilmi. Toivotaan että käsittelyllä tummentumat vaalenisivat ja tason yleisilme kohenisi. Laattaseinän ja puutason välissä on silikonisauma (n. 200 cm). Sitä voi joutua uusimaan ainakin osittain, vaikka se on suurelta osin hyvässä kunnossa.

Keittiöremontti kerrostaloasuntoon

02650ESPOO

- Vanhan keittiön purku - Ei-kantavan väliseinän purku ja pintojen tasoitus - Uuden keittiön ja kodinkoneiden asentaminen - Välitilan laatoitus - Kaikki remonttiin liittyvät sähkö- ja putkityöt

Astianpesukoneen asennus

02320ESPOO

Astianpesukoneen asennus keittiöön.

Asunnon pintaremontti

02260ESPOO

59 m2 asunto kaipaa pintaremonttia ja muuta pientä hommaa. Alla listattuna tarkemmat työt: - Reikien ja halkeamien kittaukset ja hionnat seinistä, seinien maalaus (Sävy G497 maalarin valkoinen - Keittiön katon maalaus - Keittiön tason silikonin uusiminen - Allaskaapin hyllylevyn uusiminen - Pattereiden maalaus - Verhokiskon asentaminen kattoon 2kpl, (2 urainen verhokisko sileällä lipalla, valkoinen) - Makuuhuoneen ja keittiön karmien maalaus - Terassin oven ja listojen maalaus sisäpuolelta - Hyttysverkkojen asennus tuuletusikkunoihin - Askelman teko terassin oven eteen ulkopuolelle

Keittiön siirtäminen olohuoneeseen

02360ESPOO

Me asumme kerrostalossa (asunto on 56 m2), ja nykyisen keittiömme haluaisimme siirtää olohuoneeseen. Siihen meidän tarvitsee miettiä uusia putkia saman seinän toiselle puolelle (keittiö ja kylpyhuone jakavat saman seinän olohuoneen kanssa jonne haluaisimme laittaa astianpesukoneen ja pesualtaan olohuoneeseen). Haluaisimme pitää keittiön nykyiset kaapit, mutta haluaisimme vaihtaa keittiötasoa, ja mahdollisesti lisätä muutamia kaappeja. Tarvitsemme siis ammattilaisen apua keittiökaappien siirtämiseen, tason vaihtoon, ja uusiin putkiin. Kiitos tarjouksesta!

Viimeisimmät arvioinnit
Kerrostaloasunnon pintaremontti ja keittiön uudistus

Aristart teki kaksion perusteellisen pintaremontin (lattia, seinät, katto, ovet) ja vanhan keittiön purkamisen sekä uuden asennuksen. Lopputulos oli loistava.

Syys 2023
K

Kira - Aristart

ESPOO