Keittiö - Vantaa

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Keittiö - Vantaa

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiöaltaan vaihto (2 vaihtoehtoa)

01230VANTAA

Hei! Pyytäisin kaksi eri tarjousta alla olevista vaihtoehdoista. Kohde on rivitalohuoneiston keittiö Vantaalla. Vaihtoehto 1 (pelkkä keittiöaltaan vaihto): - Vesijohdon katkaisu keittiöstä (allaskaapista) - Nykyisen keittiöaltaan irrotus - Keittiötason altaan aukon leikkuu uuden altaan muotoiseksi - Uuden keittiöaltaan asennus aukkoon - Altaan mahdollinen tiivistys - Altaan viemäriputkien vaihto ja liittäminen altaaseen - Keittiöhanan asennus altaaseen - Vesijohdon avaus (allaskaapista) - Jätteiden ml. entisen altaan poisvienti - Tarvittavat välineet: Tiivistysaineet, altaan putket, liima ? Vaihtoehto 2 (keittiötasojen, takalevyjen ja keittöaltaan purku ja vaihto) - Mahdollinen kartoituskäynti - Nykyisten 220 x 59 ja 138 x 59 tasolevyjen purku (irrotus siten, että keittiökaapit säilyvät ennallaan) - Nykyisten 220 x 46,5 ja 138 x 59 takalevyjen purku (irrotus siten, että keittiökaapit säilyvät ennallaan) - Uusien tasojen leikkuu muotoonsa - Uuteen tasoon induktielieden integrointi (aukon leikkuu tasoon) - Uuteen tasoon keittiöaltaan intgrointi (aukon leikkuu tasoon) - Uusien tasojen asennus - uusien takalevyjen asennus - Induktiolieden ja uunin asennus - Keittiöaltaan asennus (ml. vaihtoehdossa 1 mainitut kohdat) - Keittiöhanan asennus altaaseen - Jätteiden ml. entisen altaan poisvienti (sekä mahdollisesti vanha uuni/liesi) - Tarvittavat välineet: Tiivistysaineet, altaan putket, liima ?

Liesituulettimen ja maustehyllyn asennus keittiön yläkaappien.

01650VANTAA

Asennetaan maustehylly keittiön yläkaapinoven taakse ja liesituuletin keittiöön. Puretaan lieden yläpuolista hyllykaappia tarpeellisin osin. Etäisyys lieden yläpinnasta min 50 cm. Liesituuletin kytketään noin 1-1,5m etäisyydellä olevaan pistorasiaan pistokkeellaan. Liesituuletin sisäänåalauttava, esim. Electrolux hinta alle 100 €. Kustannusarvio ja tuntihinta Työ voidaan toteuttaa parhaiten 1-2.8.2024. Putkiremontti alkaa seuraavalla viikolla. Kohteeseen voi tutustua viimeistään 1.8.

Vanhan keittiön purku ja tilalle Epoq keittiö

01260VANTAA

Vanha keittiö pitäisi purkaa uuden tilalta. Keittiö on I muotoinen lähes 4 metriä pitkä. Uuteen keittiöön tulossa 13 kaappia. Keittiö pysyy samanlaisena, muuten paitsi että pituutta tulee n. 20cm lisää. Vesi piste ja liesi pysyy samassa paikassa. Työt purussa: Kaapistot ja taso pitää purkaa, välitilan laatoitus poistaa, vanhan altaan ja hanan poisto, liesikuvun irroitus, erillisuunin ja liesitason irroitus, astianpesukoneen pois kytkeminen ja sekä pohjatöiden teko. Työt keittiön asennuksessa: kaappien asennus, integroitu astianpesukoneen asennus, työtasoon altaalle, hanalle ja liesitasolle aukon leikkaus (taso on laminaattia) hanan ja altaan asennus sekä kytkentä, erillisuunin kytkentä, liesikuvun kytkentä

Induktiotason kytkentä ja vanhan irroitus

01400VANTAA

Vanhan keraamisen keittotason irti kytkentä ja uuden induktiotason kytkentä.

Keittiön uuden lavuaarin asennus

01620VANTAA

Vanhan keittiön lavuaarin irroitus ja uuden asennus paikalleen. Mahdollisesti uusien putkistojen kokoaminen ja asennus. Mahdollisesti joutuu myös hieman tason aukkoa suurentamaan. Astianpesukoneen joutuu vetämään pois tason alta, jotta pääsee käsiksi lavuaariin alapuolelle joka paikkaan.

apk, hana ja allas asentaminen

01630VANTAA

Tarvitsen putkiasentajan asentamaan astianpesukoneen, altaan ja hanan keittiöön.

Viimeisimmät arvioinnit
Keittiön kevyt päivitys

Antti vastasi nopeimmin työpyyntööni ja aikataulukin saatiin sovittua nopeasti. Homma hoitui hyvään hintaan ja työn jälki on erinomainen. Hänen kanssaan on myös helppo kommunikoida!

Kesä 2024
M

Mikael - Repair-it Oy

VANTAA
Pieni puusepäntyö / keittiön kaapin saranat

Nopea ja hyvä palvelu kiitos!

Huhti 2024
S

SATU ELINA - Fixattu

VANTAA
Keittiön asennus

Kaikki toimi sovitusti ja yhteydenpito selkeää ja luontevaa.

Helmi 2024
K

Konsta - WesterlingWorks Oy

VANTAA
Asennushommat

Erittäin hyvää palvelua, kommunikaatio toimi koko prosessin ajan. Työn jälki oli erinomaista. Asiakaspalvelu oli hyvää ja Jarilta tuli myös vinkkejä tarvittaessa. Kiitos Jarille! 👍🏼

Tammi 2024
H

Henri - Työapu T:Mi Jari Paulin

VANTAA