Keittiö

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Keittiö

Onko keittiö remontin tarpeessa? Remppatorissa voit julkaista ja kilpailuttaa kaiken kokoiset keittiöremontit - maksutta.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lvi-työt keittiön purussa ja uuden asennuksessa

00570HELSINKI

Kerrostalokaksion keittiöremontti. Pyydetään tarjousta vanhan keittiön täyspurun yhteydessä tarvittaville putki/lvi-töille (vanhan hanan ja altaan poisto ja tulppaus siksi aikaa kunnes uudet asennetaan), tälle aikataulu alustavasti viikko 29 Uuden keittiön asennuksen yhteydessä tarvittavat lvi-asennukset (uusi hana, allas ja apk) olemassaoleviin liitäntöihin. Uuden keittiön asennus arviolta viikoilla 34-36.

Induktiotason kytkentä ja vanhan irroitus

01400VANTAA

Vanhan keraamisen keittotason irti kytkentä ja uuden induktiotason kytkentä.

Keittiön uuden lavuaarin asennus

01620VANTAA

Vanhan keittiön lavuaarin irroitus ja uuden asennus paikalleen. Mahdollisesti uusien putkistojen kokoaminen ja asennus. Mahdollisesti joutuu myös hieman tason aukkoa suurentamaan. Astianpesukoneen joutuu vetämään pois tason alta, jotta pääsee käsiksi lavuaariin alapuolelle joka paikkaan.

Kodin keittiön kaappien ovien maalaus+ pieni muutos laatikostoihin+ katon maalaus

21100NAANTALI

+Ovia 13 +Mikrolle uusi paikka +Tasojen ja kaapiston väliseinän muutos laminaattiin +Olohuoneen katon reikien paikkaus verhotangon jäljiltä ja katon maalaus

Tiskikoneen etulevyn asennus integroituun keittiöön.

20700TURKU

Ikean integroituun keittiöön on uusi tiskikone jo asennettu, mutta etulevy (kaapin ovi + vedin) on asennusta vailla. Kohde on Turun keskustassa.

keittiöremontin pienet sähkötyöt

15540VILLÄHDE

Keittiöremontin ohessa tehtävät pienet sähkötyöt. Valaisimien paikkojen siirto, mahdollisesti uusien pistorasioiden laittaminen.

Viimeisimmät arvioinnit
Our newly bought induction stove is not fitting properly in the kitchen slab

Johan did a great work. We hired him for fixing the induction stove alignment with the kitchen slab, and he completed the work with great perfection also deep cleaned the place before leaving. Highly recommend him for all the works!

Huhti 2024
R

Resmi - ACM Group Oy

HELSINKI
Ikea-keittiön laajennus (sis. myös saumojen uusimista ym.)

Ammattimaista ja hyvää palvelua suunnittelusta työn laatuun. Toiveitamme kuunneltiin ja saimme myös hyviä vinkkejä heiltä suoraan rempan aikana, jotka lopulta osottautuivat toimiviksi. Aikataulu piti sovitusti ja työn jälki oli viimeisteltyä. Voimme suositella.

Maalis 2024
J

Jussi - Interior Design Merin

HELSINKI
Keittiön altaan ja pesukoneen liitäntä

Hommat hoitui nopeasti ja laadukkaasti

Helmi 2024
T

Topi - LVI-Ratkaisut t:mi

TAMPERE
Keittiöremontti/ Keittiön pintojen valmistelu asennusta varten

Valitsimme Josemeri Oy:n tekemään keittiöremonttimme. Työ sisälsi puretun keittiön seinien tasoittamisen, maalaamisen, sähköjen roilotukset, uuden keittiön kasauksen ja asennuksen. Olemme todella tyytyväisiä remontin kulkuun, lopputulokseen ja asiakaskokemukseen. Asioista oli helppo sopia, aikataulu ja kustannukset pitivät, olimme kokoajan informoituja remontin etenemisestä ja tarvittavat remontinaikaiset päätökset saatiin hoidettua tehokkaasti. Suosittelemme mielellämme Josemerin palveluita.

Helmi 2024
H

Henri - Josemeri Oy

KERAVA
Keittiön asennus

Kaikki toimi sovitusti ja yhteydenpito selkeää ja luontevaa.

Helmi 2024
K

Konsta - WesterlingWorks Oy

VANTAA
60-luvun alkuperäisen keittiön remontti

Keittiön täysremontti hoitui sujuvasti, ja jäljestä näkyy ammattitaito ja pitkä kokemus. Ile otti projektin hoitaakseen aktiivisella otteella, kommunikoi kaikissa vaiheessa mitä tapahtuu seuraavaksi ja myöskin teki kaiken minkä lupasi. Sain paljon hyviä neuvoja myös niihin remonttihommiin, mitä tein itse. Ile hoiti puolestani sähkö- ja putkimiehen sekä asbestikartoituksen ja oli yhteydessä isännöitsijään. Olen kaikin puolin erittäin tyytyväinen remontin etenemiseen ja lopputulokseen.

Tammi 2024
L

Leena - Havira Interia Oy

HELSINKI
Asennushommat

Erittäin hyvää palvelua, kommunikaatio toimi koko prosessin ajan. Työn jälki oli erinomaista. Asiakaspalvelu oli hyvää ja Jarilta tuli myös vinkkejä tarvittaessa. Kiitos Jarille! 👍🏼

Tammi 2024
H

Henri - Työapu T:Mi Jari Paulin

VANTAA
Kerrostaloasunnon pintaremontti ja keittiön uudistus

Aristart teki kaksion perusteellisen pintaremontin (lattia, seinät, katto, ovet) ja vanhan keittiön purkamisen sekä uuden asennuksen. Lopputulos oli loistava.

Syys 2023
K

Kira - Aristart

ESPOO
Kvartsisen työtason sovittaminen uuteen liesitasoon

Erittäin ammattitaitoinen toteutus: arviointikäynnillä käynnillä Jarmo kävi läpi eri vaihtoehdot, riskit ja toteutustavan. Itse työ toteutui juuri kuten sovittiin ja kommunikointi oli kokoajan selkeää. Lopputulos on erinomainen. Suosittelen ehdottomasti.

Maalis 2023
N

Nina - Scanton Oy

HELSINKI