Keittiö

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiökaappien asennus

00320HELSINKI

Keittiökaappien asennus seinään (6kpl Ikean kaappeja, jo kasattuja). Mahdollisesti myös lavuaarin vaihto.

Keittiön välitilan laatoitus

00520HELSINKI

Pienen keittiön välitilan laatoitus.

keittiön päivittäminen

15140LAHTI

kerrostalokeittiön kaappien järjestäminen tehokkaammiksi ja osittainen uusiminen. uudet työpöytälevyt ja välitilan päivittäminen. Ovien maalaus tai lisäys toisenlaisilla.

Keittiön lattiaremontti, uusi suunnitelma

01390VANTAA

Hei, saisinko tarjouksen keittiön ja eteisen lattian remontista? Remontissa tulisi purkaa nykyinen vinyylilankkulattia sekä asentaa uusi lattia ja jalkalistat. Keittiön lattian pinta-ala on noin 10 neliötä, ja tälle alueelle tulisi uusi vinyylilankku. Lisäksi 2 neliötä eteisen vinyylilankusta tulisi korvata 30 x 30 laatalla. Saisinko urakkatarjouksen tarvikkeineen, kiitos! Keittiön keskellä on saareke, se on huomioitu neliöissä.

Keittiöremontti

00510HELSINKI

Työnä keittiöremontti kaksion keittiössä. Remontoitava alue noin 4 m leveä I-mallinen keittiö. Keittiöön vaihdetaan kokonaan kaapit ja työtasot sekä liesi, eli työhön sisältyy myös vanhojen purku ja pois vienti. Kaappien lisäksi asennetaan uusi liesi ja liesituuletin sekä allaskaappi ja paikka tiskikoneelle. Nykyiset kaakelit vaihdetaan uusiin. Keittiökalusteet on tilattu Ikealta (pl. kodinkoneet). Kohde sijaitsee Helsingissä Alppilassa ja remontin toivottu aikataulu olisi vko 13-17 välisellä ajalle.

Keittiön asennus

00590HELSINKI

Hei, Tilaamme uuden keittiön (valmiit moduulit.) Uusimme uunin, lieden, kaikki kaapistot ja astianpesukoneen. Kaikki laitteet pysyvät lähestulkoon samoilla paikoilla. Ei isompia sähkö ja putkitöitä tarvitse tehdä. Liesituuletin pysyy.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia