Keittiö - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Keittiön työtason vaihto

90100OULU

Keittiön puinen työtaso, johon upotettu allas ja hana sekä keraaminen induktioliesi pitäisi irrottaa ja asentaa uusi tilalle. Uusi taso pitää leikata oikeaan kokoon.

Keittiöremonttiin asentamaan sekoittaja

90510OULU

Meillä on tammikuun viimeisellä viikolla tulossa pienimuotoinen keittiöremontti (uusi taso, tausta, kahvat sekä allas ja sekoittaja). Tähän tarvittaisiin joku asentamaan sekoittaja

Keittiöremontti

90510OULU

Meillä on 54 m2 kerrostaloasunto Toppilansaaressa Oulussa. Kerrostalo on rakennettu vuonna 2005 ja keittiön kalusteet ovat saman vuoden takaa. Kerrostalo on vuoden 2005 asuntomessulaueella. Keittiö on U-muotoinen, sisältään 1,3x1,8 m2. Tarve olisi mitä luultavimmin täydelliselle keittiöremontille. Mahdollisesti yhden seinän purkaminen jos taloyhtiö sen sallii ja mikäli se edes on mahdollista yllä menevän IV-kanavan vuoksi.

Keittiöremontti Oulussa

90140OULU

Keittiön uudistaminen, vanhojen 70-luvun kalusteiden poistaminen, uusi lankkulattia, seinien tasoitus ja maalaus (osin tapetointi), uusi tarjoiluaukko väliseinään, kalusteiden asennus viereiseen ns. apukeittiöön. Tarvitaan sähkö- ja putkitöitä.

keittiön kaapisto ja sen pakkasen aiheuttama vesivahinko kaapiston alle

90240OULU

Olen yksin ja eläkkeellä ja en osaa tehdä remonttia ja haluaisin apua ennen talvea. 2022 oli kylmä talvi ja vesi joka tulee sisälle kesämökkiin jäätyi ja nyt haluaisin apua kaapiston poistamiseen tai jos voi korjata kaikki vesivahingot kaappien alta -luulisin että homekin lattiassa on osittain. Mökki sijaitsee Pudasjärvellä.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia