Timanttisahaus - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Vesikierto lattialämmitys

20300TURKU

Rintamamiestalon kellarin yhden huoneen (.30neliöä) lattialämmityksen asennus. Meillä on jo maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys kylpyhuoneessa. Tarvitaan siis jako nykyisestä toiseen huoneeseen jossa betonilattiasta tulee jyrsiä pinta pois, tehdä tarvittavat asennukset lattialämmitykselle ja valaa lattia tasaiseksi. Tila ei ole märkätila eikä siitä tehdä täysin lämmintä asuintilaa. Maalämpökoneisto ja tekniset tilat ovat asennus kohteen seinän takana.

Keittiön välitilan laattojen asbestipurku

20320TURKU

Keittiön välitilojen laattojen asbestipurku (n. 2m2). Asbestikartoitus tehty. Päällä uudemmat arviolta 90-luvulla asennetut laatat. Alla alkuperäistä 15 x 15 laattaa jonka kiinnityslasti ja sauma-aine sisältävät asbestia (antofylliitti). Keittiö ensimmäisessä ensimmäisessä asuinkerroksessa (2. krs) ja keittiöstä on ikkuna ulos sekä talossa on myös hissi. Alustava aikataulu purulle maaliskuun alku. Keittiö tarkoitus purkaa muuten tyhjäksi ennen asbestipurkua.

Purku urakkaa tarjolla.

20740TURKU

Tarve olisi 4,6 m2 kylpyhuoneen ja 2,6 m2 saunan purkutyölle. Ajankohta 15.12-23.12.2023 välisenä aikana. seinän rakenne: levytetty kevyt väliseinä. Lattialla on muovimatto. Projektin laajuus: muovimaton poisto liima jämineen, laattojen/ kipsilevy seinien purku (runko jätetään), saunasta saunapaneeleiden ja eristeiden purku, roskien haalaus ulos jäteasiaan (asunto sijaitsee taloyhtiön 3 krs, hissiä ei ole). Ennen töiden aloitusta pesuhuoneessa tehdään asbesti kartoitus varoiksi, jos löytyy asbestia, tarve katsotaan uudestaan. Multa löytyy tarvittavat purkutyökalut, joten omia työkaluja ei tarvita. Työ tehdään urakka muotoisena, ei tuntitöinä. Laita viestiä, jos olet kiinnostunut!

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Aloita tästä
Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia