Timanttisahaus - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Hirsisaunan purkaminen

33820TAMPERE

Höylähirsisen saunan purku, koko 4m x 4m, 9 hirsikertaa. Peltikatto, teräspiippu, ovet ikkunat, kattotuolit, lauteet ja hirsikehikko tulee purkaa ehjänä ja kuljettaa tilaajan ilmoittamaan paikkaan 10 km säteellä kohteesta. Hirret on jo laputettu. Purku ja kuljetus pitää hoitaa 17.3.2024 mennessä.

Kaivinkone urakoitsija rakennuksen purkuun

33730TAMPERE

Pitäisi purkaa puinen kaksikerroksinen OK-talo, pohja-ala 70m2. Tehty haitta-ainekartoitus ja ei ollut löydöksiä eli purussa ei tarvitse ottaa huomioon haitta-aineita.

Keittiön+eteisen lattialaatoituksen vaihto

33560TAMPERE

Etsitään tekijää rivitaloasunnon keittiön+eteisen lattialaatoituksen vaihtoon. Alueen koko hieman alle 20m2. Työhön kuuluu vanhojen laattojen pois piikkaaminen, alustan tasoittaminen ja uusien 60x60 kokoisten laattojen asennus ja saumaus. Lattiassa vesikiertoinen lattialämmitys jonka pitää ehdottomasti säilyä ehjänä. Työalue pitää suojata purkuvaiheessa pölyn leviämisen estämiseksi. Työn ajankohta heinäkuun alussa.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Aloita tästä
Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia