Sähköasennus - Järvenpää

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Sähköasennus - Järvenpää

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

WC- Yläkertaan, Rintamamiestalo 1954(2006)

04410JÄRVENPÄÄ

Haluaisimme saada yläkertaan pienet WC-tilat. Aiempien laajennus suunnitelmien (2006) ohessa se oli suunniteltu portaiden viereen. Eli tarpeina olisi vesipiste, viemäröinti, (pieni ikkuna), kalusteet ja sähkötyöt. Viemäröinti on myös oikeastaan enää uudella puolella, joten sen vedon selvittäminen myös tarpeen (silppuava?). Emme ole vielä päässeet muuttamaan, joten mahdollisuus tutustua kohteeseen avautuu 16.6.2024, jälkeen. Töiden aloitus myös mahdollista siitä eteenpäin.

Pieniä kunnostustöitä

04400JÄRVENPÄÄ

Yläkerran ikkunan kahva on jumissa, jokin sisäosa on hajonnut Ikkunan aukipitolaitteita tulisi uusia 2 kpl Voit tehdä tarjouksen kahden sälekaihtimen uusimisesta. WC:n valaisimen muu osa kuin lamppu tulisi vaihtaa (ei toimi vain lampunvaihdolla)

Valopeilin asennus sekä mahdollisesti pistorasian siirtäminen

04410JÄRVENPÄÄ

Valopeilin asennus vessaan sekä pistorasian siirtäminen.

Kylpyhuone remontti ja osittainen saunaremontti

04410JÄRVENPÄÄ

Kylpyhuoneen koko noin 4,5m2. Saunan koko noin 3,2m2. Kylpyhuone remontin osuus: - Lattialämmitys putkiston uusiminen kylpyhuoneeseen ja putkiston jatkaminen myös saunan puolelle (saunassa tällä hetkellä pelkkä patteri). Putkistolle roilojen teko tai lattian purku ja uudelleen valu (kumpi järkevempää?). - Kylpyhuoneen ja saunan vesipatterin poisto ja tulppaus - Kylpyhuoneen ja saunan lattiakaivon uusiminen (ja mahdollinen siirto, siirto ei välttämättä tarpeellinen) - Lattian ja seinien tarvittavat tasoitus yms työt - Kylpyhuoneen vesieristykset - Saunan lattian vesieristukset - Kylpyhuoneen pinnat: lattia ja seinälaatat, kattopaneelit - Kylpyhuoneeseen uusi valaistus, esim kattospotit - Saunaan uusi lattialaatoitus (sama kuin kylpyhuoneeseen) Työt mitä voin tehdä itse - Kylpyhuoneen kalusteiden, laattojen ja katon purun ja mahdollisen lattian piikkauksen - Kylpyhuoneen vesiputkien (pinnassa) purun ja vesikatkon - Saunan lattialaattojen purun ja mahdollisen lattian piikkauksen - Saunasta lauteiden ja kiukaan poisto remontin ajaksi - Kylpyhuoneen ja saunan vesipattereiden poisto ja tulppaus (putkimiehen toimesta) Haluaisin yllä mainituista töistä suuntaa-antavan tarjouksen. Kylpyhuoneen kalusteita ja asennusta ja laattojen hintaa ei tarvitse sisällyttää tarjoukseen.

Kattolamppujen asennusta

04420JÄRVENPÄÄ

5 kattolamppua täytyisi asentaa/vaihtaa.Yhdestä puuttuu kiinnikkeet katosta.

Sähköpistokkeiden uusiminen

04440JÄRVENPÄÄ

Kolme sähköpitoketta koira repinyt irti, piuhat löytyy, eli kuorien uusiminen sekä kytkentä. Yt. Nina

Viimeisimmät arvioinnit
Keittiöremontti/sähkötyöt

Erittäin joustava yrittäjä, joka tuli aina kun projektin edetessä tarvittiin. Hyvä asiakasta kuunteleva asenne, yhteistyö sujui erinomaisesti. Hyvä työn laatu. Suosittelen. Kiitos paljon!

Helmi 2024
P

Päivi - SÄHKÖASENNUS REDEL OY

JÄRVENPÄÄ
Lamppujen kiinnitys

Mukava hommansa osaava sähkömies

Elo 2023
M

Miia - SähköHessu Oy

JÄRVENPÄÄ
3x16A voimapistorasian asennus

Suosittelen varauksetta tätä yritystä sähköhommien tekoon. Ammattitaitoinen, osaa vanhemmatkin toteutukset ja työnjälki sekä hinta oli hyvässä sopusoinnussa. Vanha suositus !

Heinä 2023
H

Heikki - SähköHessu Oy

JÄRVENPÄÄ
Osa pistorasioista ei toimi, lattialämmitystermostaatit eivät toimi

Työ eteni sovitun mukaisesti ja ripeästi sovittuun hintaan.

Kesä 2023
J

Jukka - Sähköasennus Jk-Pro

JÄRVENPÄÄ