Sähköasennus - Vantaa

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköasennus - Vantaa

SähköHessu Oy

Yrittäjänä 1996 vuodesta lähtien. Teen mielellään pienet ja keskikokoiset remontit sähkötöineen. S2urakointi oikeudet. Kuulun myös Luotettava Kumppani Vastuugroup .fi piiriin. Luottoluokitus AAA.

Marras 2023

Lattialieden asennus

"Työ hoitui oikein hyvin, kiitokset!"
T
Tommi
VANTAA

Trevaco Oy

Trevaco Oy on sähköautonlatauksiin erikoistunut sähköurakointiyritys. Asentajillamme on vuosikymmenien kokemus kaikenlaisista sähkötöistä.

Marras 2023

Sähkötöitä, Keltamotie, Vantaa

"Työt tehtiin erinomaisesti sopimuksen ja sovitun aikataulun mukaisesti."
M
Marjariitta
VANTAA
Trevaco Oy

Idea Sähkö

Erilaiset sähkötyöt luotettavasti ja nopeasti Uudenmaan alueella.

Marras 2023

Kattovalaisimen kiinnityskoukku

"Ammattimaisesti tehty työ ja ystävällinen sähkömies."
S
Satu
VANTAA
Idea Sähkö

Leditko Oy

Leditko oy on erityisesti uudiskohteiden sähköurakointiin erikoistunut yritys. Meiltä löytyy S2 sähköurakointioikeudet. Toimimme Uudellamaalla sekä sopimuksen mukaan lähialueilla.   Palveluihin kuuluvat asuinrakennusten sähköasennukset sähkösuunnittelusta asennukseen, sähköauton latauspisteet, mittauskeskusten uusimiset, kaikenlaiset yleiset sähkötyöt. Vahvuutenamme on tarkka ammattilaisen työnjälki sekä erinomainen joustava asiakaspalvelu

Loka 2023

Saunan sähkötyöt

"Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Helppoa ja nopeata kommunikaatiota ennen ja jälkeen työn. Olen todella tyytyväinen työn lopputuloksiin."
J
Jenna
VANTAA
Leditko Oy

Sähköpalvelu Kulmala

Olemme Helsinkiläinen sähköliike teemme töitä kotitalouksille yrityksille ja yhteisöille. Olemme toimineet vuodesta 2017. Kaikki työt tehdään ammattitaidolla. Pienet ja vähän suuremmat työt.

Syys 2023

Lämpöpatterille sähköä ja 6 lisäpistorasiaa

"Ihan OK."
K
Kyösti
VANTAA
Sähköpalvelu Kulmala

24 Sähkö Oy

Tukes rekisteröity. Yksityisille, ja yrityksille, myös iltasin ja viikonloppuisin. Isot ja pienet sähkötyöt. www.24sahko.fi Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, teemme sähköasennuksia koko Uudenmaan alueella. - Lämmitysten ohjaus (Shelly, kellokytkin yms tarvikkeet + asennus) - Sähkökeskukset ja keskusten komponentit, kalusteet ja kaapelit - Toimistojen ja liikekiinteistöjen sähkötyöt - Kerrostalojen sähkötyöt - Omakotitalojen sähkötyöt - Paritalojen sähkötyöt - Rivitaloyhtiöt sähkötyöt - Huone...

Lue lisää
Elo 2023

Omakotitalon sähkötöitä

"Yhteydenotto tuli todella nopeasti, kuin myös asentaja paikalle. Sekä ilmoituksessa ollut vika että pari muutakin sähkötyötä valmistui samalla kertaa, nopeasti ja huolellisesti. Jäi hyvä fiilis. Ainoa miinus, että hinnoista eikä matkakulujen määrästä..."Lue lisää
M
Marianna
VANTAA
24 Sähkö Oy

Puotilan Sähkö Oy

Teemme kaikenlaiset sähkötyöt pistorasian vaihdosta suuriin saneerauksiin. Teemme myös valaisin korjausta ja entisöintiä. Meille mikään työ ei ole liian pieni.

Heinä 2023

Keittotason vaihtaminen

"Homma hoitui tehokkaasti."
J
Jari
VANTAA
Puotilan Sähkö Oy

AM Electro OY

Me panostamme laadukkaaseen työn jälkeen ja asiakastyytyväisyyteenyli 20 vuoden kokemuksella asunto, suurkiinteistö ja laivanrakennuksien sähkötöistä.

Kesä 2023

Lämmitystolpan ajastimen poistaminen

"Lämpötolpan ajastimen vaihto uudempaan versioon suoritettiin nopealla aikataululla sekä hinta oli sopiva. Kaikki sujui niin kuin sovittu."
J
Juho
VANTAA
AM Electro OY

Installing HeRo

Hei! Nimeni on Henri Roos ja toimin InstallingHeRo toiminimellä. Sähköalan ammattitutkinnon jälkeen olen työskennellyt erilaisissa huoltoteknikon tehtävissä yli 18 vuotta, sekä viimeiset 4v sähkötöiden johtajana. Nyt päivittäistyön ohella teen myös pienimuotoisiä sähkötöitä, sekä remontteja.

Huhti 2023

Pikkuremppaa

"Työ otettiin nopeasti vastaan, vastaus oli ammattimainen ja luotettava, työn tehtiin sovitusti, siististi ja laadukkaasti sekä kommunikointi sujui mutkattomasti. Mikäli tarvetta sähkömiehelle tulee, tiedän kenele soitan"
K
Katja
VANTAA
Installing HeRo
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Liesituulettimen ja työtasovalaisimen kytkentöjen tarkistus

01730VANTAA

Liesituulettimen lamppu on yhdistetty työtasovalaisimeen, ja työtason valaisin ei toimi ilman liesituulettimen valoa. Lisäksi liesituulettimen lampussa palaa ainoastaan punertava hehkulanka (?) enkä uskalla käyttää kumpaakaan valoa. Huomasin myös työtasovalaisimen heiluvan seinässä, ja tällöin valo siinä sammuu kokonaan.

Kattolampun kiinnitys (2 kpl)

01690VANTAA

Ostin kaksi erilaista kattolamppua, mutta niissä ei olekaan pistokeasennusta. Kumpikin tulee makuuhuoneeseen, normaali huonekorkeus.

Lattialämmityksen termostaatin vaihto

01700VANTAA

Lattialämmityksen termostaatin vaihto.

Kylpyhuoneen sähkömittaukset

01360VANTAA

Kylpyhuoneen Remonti tehty , 2 lamppu pitää asettaa ,pistorasia ja kytkin johon on valmiiksi tehty paikka ja johdot sekä sahkömittaukset

Valo

01620VANTAA

2 valaisimet joilla on vaihtuvaa värit ja 9 Lediä. Ne kaikki Ledit eivät toimi.. muut värit toimivat

Lattialämmityksen termostaatin vaihto

01380VANTAA

Keittiön lattialämmityksen termostaatti taisi tulla tiensä päähän. Uusi termostaatti ja työ.