Sähköasennus

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Sähköasennus

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pihavalaisimien asennus

33450SIIVIKKALA

Tarkoituksena asentaa muutama pihavalaisin rivitalon etupihalle ja takapihalle. Kartoitus, suunnitelma ja asennukset. Aikataulu siten, että kartoitus/suunnitelma mahdollisimman pian ja asennukset heinäkuun alkuopoli.

Sähköpistorasioiden asentaminen

02100ESPOO

Kattoon asennettavien sähköpistorasioiden asennus 3 kpl (katossa sokeripala) Sähköpistorasian asentaminen keittiöön (seinässä tällä hetkellä vain sokeripala astianpesukoneen pistokkeessa) Sähköpistorasioiden vaihto maadotettuihin (6 kpl)

VidaXL valkoinen kattovalaisin lasikristalleilla

00210HELSINKI

Tilasin VidaXL:stä lampun https://www.vidaxl.fi/e/valkoinen-kattovalaisin-kimaltelevilla-lasikristalleilla-8xg9-29cm/8718475891475.html Nettisivulla luvattiin, että tämä lamppu olisi helppo kiinnittää kattoon, joten luulin että lamppu olisi vain nostaa paketista ja laittaa kattoon roikkumaan. Tarvitsemme nyt kuitenkin ammattitaitoista sähköasentajaa laittamaan tämän lampun kattoon. Kiitos etukäteen.

Pohjaratkaisun uusiminen

23800LAITILA

Pohjaratkaisun uusinta: * Kantavien seinärakenteiden (pääasiassa vanhoja hirsiseiniä) aukotus 1. kerroksessa * Kevyiden seinien purkua ja uusien rakennusta molemmissa kerroksissa * Välipohjan avaus tulevan olohuoneen yläpuolelta * Uudet pinnat (lattiat/sisäkatot/seinälevyt) muuttuviin huoneisiin * Vedeneristys tulevaan kodinhoitohuoneeseen Portaiden siirto: * Uusien portaiden rakennus sekä vanhojen purku. Uudet portaat keskipalkilliset, valmistettu vaaleasta puusta. Ks. liitteeet "portaat-malli.jpg" ja "portaat-materiaali.jpg". * Uusiin portaisiin kaiteet sekä lapsiportit molempiin päihin. Kaiteet vaaleaa puuta. Ks. liite "portaat-materiaali.jpg". * Samanlainen kaide avattua välipohjaa ympäröimään * Portaiden malli ei ole kiveenhakattu, ja varsinkin liitekuvat ovat lähinnä suuntaa antavia. Toivomme, että osana tarjousta esittelisitte, minkälaiset portaat tarjoukseen sisältyy. Sähkötyöt: * Sekä ylä- että alakerran sähkökaapit sijaitsevat tällä hetkellä aukotettavaksi / siirrettäväksi merkityissä seinissä --> sähkökaapit tulisi siirtää * Sähköjen vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Sähkökaapin siirron yhteydessä voisi varmistaa, että tulevaisuudessa sauna on muutettavissa sähkösaunaksi ilman suurempia purkutöitä kylpyhuoneen ulkopuolella * Tietoliikennekaappi yläkerrassa sijaitsee myös purettavaksi merkatussa kohtaa seinää ja tulisi siirtää * Valaisimien paikat tuleviin portaisiin sekä tulevaan olohuoneeseen * Joidenkin pistorasioiden ja valaisimien paikkoja saattaa joutua siirtämään Putkityöt: * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Putkien (viemäri & vesi) vetäminen valmiiksi tulevaan kodinhoitohuoneeseen Ilmanvaihtotyöt: * Ilmanvaihdon vetäminen valmiiksi yläkerran tulevaan kylpyhuoneeseen * Ilmanvaihdon vetäminen tekniseen tilaan (teknisestä tilasta puuttuu tällä hetkellä koneellisen ilmanvaihdon venttiili) Liitteenä piirrustukset tavoitetilasta. Huomioitavaa kuitenkin, että * Tupakeittiön ja tulevan olohuoneen välisen seinän aukotus on osana nyt aloitettavaa kokonaisuutta, mutta muu keittiöremontti ei sisälly kokonaisuuteen * Yläkerran tuleva kylpyhuone jätetään toistaiseksi ilman pintoja ja rakennetaan loppuun myöhemmin. Tehdään siellä siis vain työt jotka mahdollistavat kylpyhuoneen rakentamisen loppuun tulevaisuudessa ilman tarvetta ylimääräiselle purkamiselle. * Tulevan kodinhoitohuoneen kiintokalusteet sekä lavuaari asennetaan myöhemmin, eivät sisälly kokonaisuuteen Hoidamme pintojen viimeistelyn (maalaus/tapetointi/listoitus) itse. Hankimme katon ja lattian pintamateriaalit sekä seinien viimeistelymateriaalit (maalit, tapetit ja listat) itse. Toivomme, että urakoitsija hankkii muut materiaalit ja että ne sisällytetään tarjoukseen. Toivomme että urakoitsija hoitaa loppusiivouksen sekä jätteiden poiskuljetuksen. Toivomme myös, että mahdolliset avauksia tehdessä esille tulevat rakenteelliset puutteet voidaan korjata osana tätä remonttia erikseen sovittavina lisätöinä.

Lampun kiinnikkeen vaihto

33720TAMPERE

Kattovalaisimen kiinnike pitäisi saada vaihdettua sokeripaloista pistokekiinnikkeeseen.

Sähköjohtojen uusiminen mikroon ja pesukoneeseen

00940HELSINKI

Asuntoani sabotoitiin ja mikron sekä ihan uuden pesukoneen virtajohdot katkaistiin. Onko näihin mahdollista saada asennettua uusia?

Viimeisimmät arvioinnit
Sähkölieden asennus

Homma hoitui sovitusti hyvään hintaan. Suosittelen !

Kesä 2024
J

Jesse - KM Sähköasennus Oy

TAMPERE
Uunin kytkeminen sähköverkkoon

Nopea vastaus ilmoitukseen, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti hoidettu työ.

Kesä 2024
H

Heidi - Joatec Oy

JYVÄSKYLÄ
Pienet sähkötyöt

Asentaja löysi vian uunista 1. käyntikerralla. Hän hankki uudet varaosat ja hoiti homman loppuun 2. Käyntikerralla. Samalla hän korjasi pari muuta asiaa, kuten lampunhmmentimet ja kylpyhuoneen peilikaapin valaistusongelmat. Oikein hyvä ammattilainen!

Kesä 2024
M

Marita - Sähköpalvelu Kulmala

HELSINKI
Keskeneräisen saunan valmiiksi tekeminen.

Osaavaa toimintaa.

Kesä 2024
a

antti - KVR Rakennuspalvelut

KLAUKKALA
Sähkötyöt

Homma toimi niin kuin pitikin.

Kesä 2024
T

Tuomo - Joatec Oy

JYVÄSKYLÄ
Pistorasian kytkentä

Kommunikointi toimi erinomaisesti ja ja työt tapahtuivat sovitusti

Kesä 2024
M

Marko - Elmarino Oy

TAMPERE
Peilikaapin asennus

Hyvin hoidettu ja vei vielä vanhan kaapin mennessään.

Kesä 2024
T

Timo - Elmarino Oy

TAMPERE
Sähköhella

Ammattitaitoisesti ja nopeasti tehty työ.Suosittelen

Kesä 2024
J

Juhani - T:mi Jarno Suutari

HIETOINEN
Pistorasia

Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Edullinen hinta.

Touko 2024
H

Hanna - Hilios Oy

HELSINKI
Älytermostaatin asentaminen kylpyhuoneeseen

Asennusaika onnistui muutaman päivän päähän, hinta oli edullinen ja hinta-arvio ja aika piti paikkaansa. Käytön samaa palvelua jatkossakin!

Touko 2024
A

Anton - Installing HeRo

ESPOO
Keittiön loisteputkivalojen vaihto led-listaan

Erinomaisella ammattitaidolla ja silti edullisesti toteutettu työ. Asiakkaan toiveen ja tilanteen kuuntelu ykkösluokkaa. Erityiskiitos nopeasta ja hyvästä kommunikaatiota, joka vielä merkittävästi lisäsi luottamusta.

Touko 2024
M

Marika - Sähköasennus Jk-Pro

HELSINKI
Kattovalaisimen vaihto.

Kylpyhuoneen valaisimen vaihto sujui nopeasti. Hinta oli myös maltillinen. Hyvää työtä kaiken kaikkiaan.

Touko 2024
J

Janne - Sähkövisio Oy

HELSINKI