Sähköasennus - Jyväskylä

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköasennus - Jyväskylä

HK Rakennussähkö Oy

HK Rakennussähkö Oy:stä vastaa yrittäjä Heikki Kimari, joka on toiminut sähköalalla jo yli 30 vuotta ja sähköalan yrittäjänä viimeisimmät noin 25 vuotta. Yritys on urakoinut sähkötöissä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Referenssejä löytyy esimerkiksi Ruotsista ja Hollannista. Tällä hetkellä yrityksellämme on kolme toimipaikkaa, yksi Mikkelissä, toinen Jyväskylässä ja kolmas Kouvolassa. Yrityksessämme työskentelee sekä kokeneita konkareita että päteviä nuoria tekijöitä, jotka ovat valmiina tar...

Lue lisää
Marras 2023

Sähkökiukaan asennus sekä pistorasioiden asennuksia

"Saimme sähkömiehen päivän varoitusajalla tekemään vaativan sähkökiukaan asennusurakan. Erittäin laadukasta työtä ja kohtuuhinnalla. Suosittelen!"
J
Jukka
JYVÄSKYLÄ

JR-Kodit Oy

Me olemme kotimainen joukkue. Nimenomaan joukkue, koska toimimme kuten hyvä joukkue! Olemme pieni tiivis tiimi, joka puhaltaa aina yhteen hiileen. Meidän luottopakkimme ovat rautaisen ammattitaidon ja vuosien kokemuksen omaavat asentajat. Tukipelaajina meillä toimivat kentällä olevat asiantuntijamme. Maalit joukkueessamme tekevät asiakkaat, jotka ovat meille tärkeä osa joukkuettamme! Toimintamme keskittyy kodin turvallisuuden ja asumisviihtyvyyden ja energiatehokkuuden parantamiseen. Meille on t...

Lue lisää
Marras 2023

Uuden sähkökiukaan asennus

"Olivat helposti tavoitettavissa ja työ sujui suunnitelmien mukaan."
R
Reetta
JYVÄSKYLÄ
JR-Kodit Oy

Joatec Oy

Loka 2023

Kerrostalokämpän sähköjen uusiminen

"Hyvää duunia ja hyvä hinta."
T
Timi
JYVÄSKYLÄ

Teemun Talotekniikka Oy

Olemme Jyväskyläläinen LVIS-ratkaisuita tarjoava yritys, jonka tekemistä ohjaa aito rehtiys – etsimme aina oikein mitoitetun ja toimivaksi todistetun ratkaisun sinun ja kotisi tarpeisiin.

Syys 2023

Asennettujen sähköjen uudelleen veto

"Homma hoitui pikaisesti ja ammattitaidolla"
P
Pasi
JYVÄSKYLÄ
Teemun Talotekniikka Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sähkötyöt

40520JYVÄSKYLÄ

Pientä pintaremonttia. Akustiikkarimaseinän rakennus, valkoisten pistokkeiden uusiminen 2-4kpl mustiksi ja mahdollinen korotuspalan asennus. Lisäksi ledivalon asentaminen ja kytkeminen akustiikkariman päälle ja johdotus. Keittiöremontti myös tulossa sekä muuta pientä sähkötyötä/tarkastusta. Spot valojen uusiminen, noin 40kpl.

Lattialämmityksen termostaattien asennus

40530JYVÄSKYLÄ

Tarvitaan sähkömies poistamaan vanhat ja asentamaan uudet 4 lattialämmitys termostaattia. Termostaatit on jo olemassa. Asennus Jyväskylässä Keljonkankaalla sijaitsevaan omakotitaloon.

Asuntoremontti Lutakossa

40100JYVÄSKYLÄ

Hei, tarvitsisin tammikuulle ja helmikuulle vastaavaa sähköasentajaan asuntoremontin sähkötöihin Jyväskylän Lutakossa. Poistan väliseinän, jossa on valokatkaisija sekä pistorasia. Väliseinän poisto ajoittuu Tammikuun ensimmäiselle viikolle. Muita sähkötöitä asunnossa on keittiöremontin yhteydessä tammi-helmikuussa.

Valokatkaisija särisee, mutta lamppu toimii viiveellä.

40270PALOKKA

Vanha valokatkaisija särisee ja valaisin johon katkaisijalta tulee sähkö syttyy hitaasti. Valokytkin kaksiosainen ja toinen valaisin toimii normaalisti. Asia ei ole kiireinen.

Kattovalaisin asennus

40600JYVÄSKYLÄ

Vanha kerrostaloasunto jossa tulisi asentaa 4 kattovalaisinta. Katossa ainoastaan johdot, ei pistokeliitintä, joten vaikeuksia asentaa.

Sähköauton latausaseman asennus

40270PALOKKA

Hei, Tuli tilattua sähköauto ja nyt pitäisi saada Jyväskylän Keski-Palokassa sijaitsevaan omakotitalooni sähköautolle seinälatausasema. Olin ajatellut hankkia alla olevan linkin mukaisen Motorwerk Type2 11kW 3x16A sähköauton latausaseman: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/motorwerk-type2-11kw-3x16a-5m-sahkoauton-latausasema?id=103121389&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIlbb35_TNggMVtAUGAB3gwAZIEAYYBiABEgIMCvD_BwE Asennuspaikkana olisi talon ulkoseinä autotallin oven vieressä (kuva 1) ja sähkökytkentä varmaankin onnistuisi autotallin sisällä olevaan 3x16A voimavirtapistorasiaan (kuva 2). Latauslaitteelta voimavirtapistorasiaan tulee välimatkaa noin 1 metri ja väliin jäävä rakennuksen ulkoseinä on noin 30cm vahvuinen tiiliseinä. Eli tarvittavat toimenpiteet olisivat: • Johdolle reikä seinään • Latauslaiteen kiinnitys seinään • Syöttökaapeli reiästä läpi ja voimavirtapistoke kiinni kaapelin päähän (En tiedä kuinka pitkä laitteistopaketissa oleva syöttökaapeli on, jos on alle 1m niin voi joutua vaihtamaan pidempään) • Sähkökytkennän toimivuuden varmistaminen mittauksin (Autotallin voimavirtapistoke on 25 vuotta vanha eikä sitä ole ikinä käytetty, joten toimiuudesta ei ole tietoa. Samaan syöttöön on kytketty sähkökiuas.) Olisitteko kiinnostuneet asennuksen tekemään? Milloin onnistuisi ja mitä maksaisi?