Sähköasennus - Kirkkonummi

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköasennus - Kirkkonummi

24 Sähkö Oy

Tukes rekisteröity. Yksityisille, ja yrityksille, myös iltasin ja viikonloppuisin. Isot ja pienet sähkötyöt. www.24sahko.fi Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, teemme sähköasennuksia koko Uudenmaan alueella. - Lämmitysten ohjaus (Shelly, kellokytkin yms tarvikkeet + asennus) - Sähkökeskukset ja keskusten komponentit, kalusteet ja kaapelit - Toimistojen ja liikekiinteistöjen sähkötyöt - Kerrostalojen sähkötyöt - Omakotitalojen sähkötyöt - Paritalojen sähkötyöt - Rivitaloyhtiöt sähkötyöt - Huone...

Lue lisää
Helmi 2023

Valintakytkimien ja kontaktorien (4 kpl) vaihto sähkökeskukseen

"luotettava ja ammattitaitoinen palvelu"
A
Antti
KIRKKONUMMI
24 Sähkö Oy

ACS-Sähkö

ACS-Sähkö tarjoaa ammattimaisia sähköasennuksia ja huoltoja yritys sekä yksityisasiakkaille. Uskomme omaan työhömme niin vahvasti, että annamme asennukselle (7) vuoden asennustakuun sekä materiaaleille 10 vuoden takuun. Kuulumme myös ennakkoperintärekisteriin, joten työn osuudesta on mahdollista saada tuntuva kotitalousvähennys.Työt teemme sovitussa aikataulussa ja asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti.Puhelinnumero: 040 2201860Sähköpostiosoite: info@acs-sahko.fiNettisivu: acss.fi

Tammi 2023

Pistoke ja sähköt jäähdyttävälle ilmalämpöpumpulle

"Erittäin tyytyväinen! Yksi tähti lähtee pois siitä, ettei lopullisen työn hinnasta sovittu etukäteen ja se oli 2,5 kertaa alkuperäistä isompi. Tosin tehtiin alkuperäistä enemmän töitä."
J
Joni
KIRKKONUMMI
ACS-Sähkö

UV-Putki Oy

Vuodesta 1990 alkaen putki- ja sähkötöihin erikoistunut asennusliike. Työllistämme toistakymmentä alan ammttilaista ja olemme valmiit nopeastikin reagoimaan niin pieniin kuin suurempiinkin LVIS-alan töihin.

Marras 2022

4kW minikontaktori 230V (NO)

"Työ hoitui asianmukaisesti."
J
Jari
KIRKKONUMMI
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lampun asennus kattoon (huonekorkeus 5 m)

02450SUNDSBERG

Kattovalaisimen asennus kattoon, huonekorkeus n. 5 m. Yhtiöltä löytyy ammattilaiskäyttöön soveltuvat A-tikkaat. Katossa pistokekytkentä.

Kuivan tilan mittauskeskuksen vaihto

02400KIRKKONUMMI

Pyytäisin tarjousta Kirkkonummen keskustassa olevan omakotitalomme vanhan sähkökeskuksen vaihdosta uuteen. Liitteenä kuva nykyisestä. Se on sisällä eteisessä oleva mittauskeskus, jossa on pääsulakkeet, mittari ja vähän yli 30 tulppasulaketta. Pääsulakkeet ovat 63A ja nyt Caruna vetää keskukselle asti uuden maakaapelin nykyisen ilmajohdon tilalle. Aikataulu työlle on hyvin joustava, mitään kiirettä vaihdolla ei ole. Uudeksi keskukseksi olin alustavasti katsonut tällaista FinnParttian sivuilta: https://www.finnparttia.fi/epages/finnparttia.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014102905/Products/MK42AV3 Mutta jokin toinenkin keskus toki käy. Olisiko urakalle mahdollista saada kokonaisurakkahinta?

hevostallin valaisimet

02540KYLMÄLÄ

Hevostalliin tarvitaan uudet ledivalaisimet ja ne pitää myös asentaa. Muutamia muitakin pienempiä sähkötöitä olisi.

Keittiöremontin sähkötyöt marraskuussa 2023

02410KIRKKONUMMI

Keittiön seinästä irrotettava lamppu, pistorasioiden irrotus, lieden irroitus, liesituulettimen irroitus. Myös näiden uudelleen kytkennät remontin jälkeen.

Ajastin ja asennus

02400KIRKKONUMMI

Sähköauton latausaseman kylkeen ajastin + asennus. Ei tarvetta pörssisähkön seurannalle tms, vaan yksinkertainen helposti asetettava ajastus.

lämmitystolpan päivitys schuko lataukseen- ja lämmitykseen

02390SARVVIK

Hei, Tiedustelisin urakka-arvioita nykyisen lämmitystolpan päivittämisestä niin, että nykyinen kotelo ja pistorasiaelementti korvattaisiin schuko lataukseen- ja lämmitykseen kykenevään pistorasiakoteloon? Tällä hetkellä taloyhtiössä on Garo-merkkiset pistorasiakotelot. Nykyinen malli: https://garo.fi/tuote/kln-210-1f-kotelop-pylvas/ Taloyhtiössämme on jo muutama lataukseen ja lämmitykseen kykenevä pistorasiakotelo, joten samanlaista toivotaan asennettavan myös tässä muutoksessa. Koska pistorasiakotelo palvelee kahta autopaikkaa, niin kotelon tulee olla jaetulla ovella. Oman arvion mukaan tällainen setti olisi toimiva: Kotelo https://garo.fi/tuote/pdnl-400f-kotelo-jaettu-ovi/ Elementti https://garo.fi/tuote/idln-temp-216-2/ Onko kauttanne mahdollista saada kyseisiä Garo-tuotteita, ja mikä olisi urakan kokonaiskustannus? Terveisin, Joonas