Isommat urakat - Nokia

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kahden pienen wc:n laatoitus

37130NOKIA

Kahden pienen vessan kalusteiden purku. Muovimaton poistot ja lattioiden laatoitus. Toisen vessan laatoitus myös puoliväliseinään, yläosaan maalaus. Toiseen vessaan välitilan laatoitus, muutoin maalaus. Myös uusien kalusteiden asennukset molempiin vessoihin yhdelle seinälle. Vessat pitää remontoida niin, että toinen vessa on käytössä toisen ollessa remontissa. Kaikki matetiaalit ovat valmiina. Mahdollisimman pikainen aloitus, mielellään heti.

Putkityöt remontin yhteydessä

37130NOKIA

Keittiö-, kodinhoitohuone-, pesuhuone-, wc-remontti menossa, joihin putkityöt. Samalla käyttövesiputkien uusinta ja myöhemmin mahdollisesti myös ilmavesilämpöpumpun asennus. Ensisijaisesti putkityöt, mutta mikäli mahdollista otan mielelläni tarjouksen myös pesuhuoneen ja saunan laatoituksesta. Aikatauluna heinä-elokuu olisi ihanteellinen.

Kirvesmies eristeiden vaihtoon

37120NOKIA

Omakotitalo, vanhapuoli osittain saneerattu v2009, nyt pitäisi uusia vanhat eristeet eli purkaa kipsilevyä, vanhaa paneelia ja niiden alla olevaan lautaa, uudet mineraalivillaeristeet tilalle. Saunan seinät ja katto jo purettu, mahdollisesti sinne myös remonttiapua. Kohteen koko: olohuone n. 20 neliötä, pieni työhuone n, 4 neliötä, pieni matala parvi n. 4 neliötä. Sauna-pukuhuonetila n. 10 neliötä. Kaikista edellä mainituista pitäisi siis purkaa seinät ja laittaa uudet eristeet.

Vedeneristys ja laatoittaminen

37120NOKIA

Kylpyhuoneen ja saunan vedeneristys sekä laatoittaminen. Seinä pinta-ala n 20m2 ja lattian 7,5 m2.

Etsitään etevää laatoittajaa

37130NOKIA

Nokialla sijaitseva okt menee remonttiin. Kynlpyhuone, kodinhoitohuone ja kuivantilan lattialaatoitusta tiedossa. Vedeneristys ja mahdollinen tasoitus, ennen laatoitusta. Isoa laattaa tulossa (60x120 ja 60x60). Ajankohta viikolta 8 eteenpäin!

Kylpyhuone rintamamiestalon yläkertaan

37100NOKIA

Olen tekemässä kylpyhuonetta vuonna 1955 rakennetun rintamamiestalon yläkertaan. Kylpyhuoneeseen tulee: - Seinäkiinnitteinen wc-istuin - Lavuaari - Iso suihkukaappi, jossa suljettu rakenne (vesihöyry ei pääse huoneilmaan, vaan tuuletetaan suoraan ulos kaapista) - Vesikiertoinen lattialämmitys (tämä on vielä vahvistamatta) Remontin yhteydessä täytyy uusia myös katolta alakertaan kulkeva valurautainen korvausilmaputki. Eli viemäri/tuuletus tehdään katon ja alapohjan väliltä kokonaan uusiksi. (Kellarin puolelle viemäri voitaneen uusia vasta myöhemmin.) Yläkerrassa on kaksi huonetta. Kylpyhuone tulee näiden kahden väliin, eli välissä oleva seinä puretaan, ja kylpyhuonetta varten tehdään uudet seinät. Kustannusten kurissa pitämiseksi osallistuisin mielelläni mahdollisimman moneen työvaiheeseen sen osalta, mitä on järkevää ja mahdollista.