Isommat urakat - Porvoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Talon ulkomaalaus

07370PELLINKI

Vanha kaksikerroksinen (250m2) mansardikattoinen puutalo on kunnostettu 2017 jolloin ulkolaudoitus on vaihdettu. Ikkunanpuitteet ja listat ovat maalattu kaksi kertaa mutta varsinainen laudoitus on maalattu vain kerran tehtaassa, eli tämä osio pitää maalata vielä kerran. Eli pinta on hyvässä kunnossa. Pyytäisin tästä tarjousta ensi kevääksi. Kuvia löytyy.

Komeron purku + optio uuden väliseinän rakentamisesta

06100PORVOO

Hei! Tarve olisi purkaa vanha komero/VH v. 1969 valmistunneesta kerrostalosta 3. krs. Luvat on jo saatu ja lausunto että seinät ovat kevytrakenteisia sekä absestitesti tehty. Toimitan dokumentit jos hommiin päästään. Aloittaa voi heti. Eteisenpuolen seinän pituus on 104cm, makuuhuoneen 147cm. molemmat betonia tai vastaavaa materiaalia, Komerossa oleva ilmanvaihtokanava jäisi paikoilleen, venttiilin puoli uudessa väliseinässä olisi mkh. Optiot: uuden väliseinän* rakentamisesta koko välille, 3.8m väliselle matkalle ja seinään tulisi 9x20* kaarmin lisäksi upotus makuuhuoneen puolelle eteisen tilaan että saisi upotetut vaatekaapit. Materiaalit eivät ole hankittuna. Kaarmin koko sekä väliseinän tarkka kohta varmistuisi vasta kun seinät ovat kaadettu. Makuuhuoneen puolella olisi tarkoitus tasoittaa yksi seinä tapettia varten. en osaa tarkkaa mittaa sanoa vielä ennen kun seinän tarkka sijainti on määritelty.

Rintamamiestalon saneeraus ja laajennus Porvoo

06100PORVOO

Vuonna 1950 valmistuneen rintamamiestalon (112+80 m2) saneeraus, jossa muutetaan huonejakoja, lisätään kylpyhuone- ja WC tiloja, ja laajennuksen osalta sekä kellarikerrosta ja keskimmäistä kerrosta laajennetaan. LVI järjestelmän modernisointi/päivitys, sähköistyksen modernisointi/päivitys tarpeen mukaan. Alustavasti suunnitelmana on tehdä saneeraus-ja laajennustyöt vaiheittain, riippuen suosituksista.

Rakennus/kirvesmies

06500PORVOO

Omakotitalo Erkkeri päädyn laudoituksen uusiminen. Yläkerran parvekkeen uusiminen. Betoni rappujen parantaminen.

Palahuovan asennus, pintakermi

06400PORVOO

Alushuopa kerabit 2200 asennettu 2021. Pyydetään tarjousta palahuopa ruskea 170 m2 asennus. - piipun juuripelti - piipunhattu - 2 låpivientiä, niiden oikea asennus - jiirin kohtaan uusi alipaineventtiilin asennus - vesikourut - syöksytorvet vesisieppareineen

piharakennuksen punamultamaalaus

06400PORVOO

Lomittainen laudoitus on homesuojattu. Koko 6m X 5 M, korkeus 2,5-4,2 m. Uudisrakennus. UUlan homesuoja. Uulan punamultamaalilla maalaus. Eteläsivu kahteen kertaan. Etelässä isoaukko ja ovi.