Isommat urakat - Vaasa

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Isommat urakat - Vaasa

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

kylpyhuoneremontti

65350VAASA

Kylpyhuoneen täysremontti sisältäen kaakeleiden poiston, kuivatuksen, vesieristeiden uusimisen, vanerien uusimisen, vesikalusteiden uusimisen, ja loppusiivouksen.

WC-tilojen laajennus

65100VAASA

Olemme Warrantti ry ja olemme hankkineet tilan Vaasasta Kauppapuistikolta. WC-tilojen laajennus tulisi toimitilan kellarikerrokseen, jossa on entuudestaan jo yksi wc. Välistä tulisi purkaa pieni seinä jossa tällä hetkellä pieni keittiö vesipisteellä. Tarkoituksena olisi luoda mahdollisimman monta wc-koppia ja yksi iso pisulaari, sekä käsien pesupiste. Tilasta löytyy vanha pohjapiirrustus, jossa kuitenkaan ei ole nykyistä keittiötä. Tilaan on mahdollista päästä suorittamaan mittauksia ja tilasta on saatavilla kuvia. Remontti voidaan aloittaa heti kun urakoitsija on saatu ja luvat hankittua.

Silikonisaumojen vaihto, suihkuseinä purku ja uuden asennus

65320VAASA

Kylpyhuoneessa silikonisaumojen (lattianrajassa) uusiminen kolmelle seinälle (noin 4 metrin matkalle) sekä lattiakaivon ympärille ja wc-pöntön ympärille. Lisäksi lasitiilestä rakennetun suihkuseinän purkaminen. Suihkuseinä on rakennettu seinä- ja lattialaattojen päälle. Uuden suihkuseinän ruuvikiinnitteinen asennus.

Autotalllin hirsikehikon kasaaminen ja kattoristikoiden kiinnittäminen

65280VAASA

Tarvitsen ammattitaitoisen ja ahkeran kirvesmiehen muutamaksi päiväksi viikolla 34 tai viikolla 35. Autotallin noin 60m2 hirsikehikko pitää kasata sokkelin päälle sekä sen päälle asentaa päätykolmiot ja kattoristikot. Olen itse mukana hirsikehikon asentamisessa sekä auttamassa kattoristikoiden kanssa.

Kylpyhuoneremontti Vaasa

65350VAASA

90luvulla remontoitu kylpyhuone tarvitsee uudistusta, suihkutilassa kosteutta. Kylppärissä vesikiertoinen lämmitys joka säilytettäisiin. Seinissä ja lattiassa laatat jotka remontissa poistettaisiin, kosteusvauriot korjattaisiin. Uudet kalusteet, muovimatto seiniin ja lattiaan. Vesipisteitä,vessaa tai sähköjä ei siirrettäisi.

Mökin katon huovan uusinta ja kattolautojen vaihto tarpeen mukaan

65280VAASA

Nykyisen kaksikerroksisen kattohuovan poisto ja kattolautojen vaihto tarpeen mukaan kaksikerroksiseen mökkiin Vaasan sisäsaaristossa ja uuden huovan asennus. Yläkerran terassin purku, jotta pystytään vaihtamaan myös alakerran terassin katon huopa.

Viimeisimmät arvioinnit
WC-tilojen laajennus

Todella laadukasta työtä ja yrityksen edustaja helposti tavoitettavissa ennen työtä, sen aikana sekä jälkeen. Ammattimainen ote työhön, suosittelemme lämpimästi!

Tammi 2024
E

Eetu - Ovi- ja ikkunahuolto Koivisto Oy