Isommat urakat - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Isommat urakat - Helsinki

Ahkerat Majavat Oy

Olemme täyden palvelun ketterä rakennusliike, joka toimii koko Etelä-Suomen alueella.Meidän kanssamme saat nopeasti arvion ja toteutuksen joko urakkana tai pidempänä huoltosuhteena.

Vuokra-asunnon pintasaneeraus

"Vakuuttava tekijä. Remppa saatiin tehtyä hyvään hintaan, ja yritys osasi myös ohjata tekemään pitkäkantoisia ratkaisuja."
J
Jonas
TAMPERE, Tammi 2024
Ahkerat Majavat Oy

Ultimaali Oy

Olemme 100% kotimainen maalausyritys. Pääasiallista toimialuettamme on Uusimaa ja sen lähiympäristö.Olemme erikoistuneet julkisivumaalauksiin ja erityisesti huoltomaalattaviin kohteisiin, jotka vaativat lahokorjausta tai muuta puu- tai peltiosien työstöä ennen maalausta. Toimialaamme ovat myös muut talon julkisivuun tehtävät kunnostukset ja korjaukset, joita teemme pääosin maalausurakoiden ohessa.Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt sekä taloyhtiöt. Toimintaamme ohjaa korkean asiakastyytyväisyyden tavoittelu. Pyrimme tavoitteeseemme osaavan henkilöstön, kovan työmoraalin ja ammattiylpeyden kautta.Maksuttomalla arviointikäynnillämme tarkastamme talon ulkoverhoilun ja maalipinnan kunnon sekä arvioimme huoltotarpeen.Palveluissamme on 4 vuoden takuu.

Lue lisää

Kahden paritalon julkisivukorjaus ja maalaus Helsingin Tammisalossa

"Kokonaishinnaltaan Ultimaali oli erittäin kustannustehokas, lisäksi työstä sopiminen onnistui helposti ja tarjous oli erittäin selkeä. Työ itsessään sujui aikataulussa suunnitelman mukaan, ja tilaajan toiveet järjestelyistä ja aikataulutuksesta ot..."Lue lisää
T
Teemu
HELSINKI, Marras 2023
Ultimaali Oy

Laatoitus- ja Muurauspalvelu PP OY

Olen yhden miehen yritys ja teen lähes kaikkia rakennus- ja remonttitöitä mm. uudiskohteet, laatoitukset, kylpyhuoneet ja niiden huoltokunnostukset ( mm. silikonien vaihdot ja pinnoitteet), vedeneristykset (VTT-sertifikaatti), saunat, huoneistoremontit, keittiöt, parketit, laminaatit, maalaukset, terassit ym. ota yhteyttä puh 0505583219. www.ppurakointi.fi

Lue lisää

Kylpyhuoneen laattasaumojen uusiminen ja silikonisaumaus

"Kylpyhuoneen silikonisaumojen uusiminen ja suihkunurkkauksen laattasaumojen siistiminen sujui nopeasti ja jälki siistiä. Mukava yrittäjä myös."
E
Elina
HELSINKI, Elo 2023
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Makuuhuoneen Remontti, lattia/seinät/katto

00570HELSINKI

Makuuhoune toisessa kerroksessa asuntoa, osoite Kulosaari Helsingissä. -Latti parkettia jossa vesivaurioita, uusittava kokonaan. Vanhat hyväkuntoiset parketit talteen (voi käyttää muualla asuntoa) -Seinissä vanhat tapetit tai maalit, uusitaan kokonaan. -Katossa vesivaurioita, uusittava. Huone on ehkä noin 25m2. Asunnossa on myös muuta työtä jota mielellään tarjoan jos homma toteutuu hyvin.

Urakoitsija kolmion täysremonttiin

00330HELSINKI

Ostimme kolmion (78 m2) Munkkiniemestä Helsingistä ja se vaatisi täyden remontin. Kylpyhuoneen purku ja uudelleen rakentaminen, lattioiden vaihtaminen, seinien kaataminen, keittiön uudelleen rakentaminen, oikeastaan kaikki tulisi tehdä uusiksi. Aloittaisimme mielellämme projektin heti, kuin mahdollista. Etsinnässä on taho, kenen kanssa kommunikointi ja työskentely sujuisi jouhevasti.

Pienen Wc-tilan kunnostus

00970HELSINKI

Tarkoituksena on tehdä pienestä Wc-tilasta (n. 2,6 neliötä) siistimpi seuraavasti: - pesutornin siirto pois tilasta työn ajaksi ja palautus paikalleen lopuksi - seinien maalaus (metallipintaiset, maalatut seinät) - uuden lattiamaton asennus tai lattian laatoitus. Kyseessä on 80-luvulla rakennettu rivitalo, missä ei ole vessassa lattiakaivoa - vanhat kalusteet irti ja pois: peili, lavuaari, wc-istuin, loisteputkivalo - uusien kalusteiden asennus: peili, jossa sähkövalo, lavuaari, wc-istuin Työn toteutusaika joustava.

Pienen kolmion pinta ja vaatehuoneen remontti + mahdollisia muita tarpeita

00620HELSINKI

Haetaan tekijää pienen kolmion (53,5m2) remontointiin. Tarkoituksena korvata olohuoneen mummolan tapetit maalilla ja uudistaa alkuperäinen vaatehuone (vm 1957). Mahdollisesti myös keittiön purku ja kasaaminen (Ikea) tulisi kysymykseen. Voit tarjota myös osaa hommista, luultavasti kaikkea ei tehdä kerralla. Olohuoneen tapettien poisto ja maalaus – tai suoraan maalaus, mikäli onnistuu siististi. Olohuoneen yhteydessä on avokeittiö ja olohuoneen sivut n. 5,5m, 1,8m ja 2,75m. Tapettia on myös vaatehuoneen etupuolella (1,8m pois lukien ovi) ja eteisen puolella hajanaisesti pari metriä. Muuta: -Mahdollisesti katon maalaus? Kylppärin peilikaapin /allaskaapin vaihto? Vaatehuoneen uusiminen (vm 1957, koko noin 1,5m * 1,8m) -Alkuperäisten puuosien purku ja muovimaton poisto (asbestipurku) -Lattian laitto: laminaatti, vinyylilankku tms materiaalia ei vielä päätetty. -Maalaus ja uusien vaatehuoneen kaapistojen / tankojen asennus (kalusteet eivät ole vielä tiedossa) -Valaisimen uusiminen Mahdollisesti keittiön (3,2m) purkaminen, kun keittiöremontti on ajankohtainen. Keittiö on 2000-luvun alusta. Mahdollisesti uuden asentaminen (tod.näk Ikea). Ohessa muutama kuva suuntaa antamaan ja saa tulla katsomaan paikan päälle, niin katsotaan tarkemmin, miten mummola kannattaa päivittää nykyaikaan. Voit tarjota myös vain osia töistä.

Huoneistoremontti

00350HELSINKI

Purkutyöt Keittiö (kaapistot, välitilalaatta, korkkilattia) 2 kevyttä väliseinää (koko noin 3 x 2,5 m) Kelluva parkettilattia ja alla olevan muovimatto n. 65 m2 Kahden vaatehuoneen hyllyt Muovimatto n.30 m2 Tarvittaessa lattian hionta/tasoitus Purkujäteen poisvienti Rakennustyöt Kevyen väliseinän rakentaminen (n 3 x 2,5 m) Oviaukon ummistaminen Katon ja seinien tasoitus poistettujen seinien kohdalta Tapettien poisto ja seinien tasoitus n. 150 m2 Seinien maalaus, koko asunto Vinyylilankun/lamminaatin asentaminen n. 100 m2 Jalkalistojen asentaminen, koko asunto Urakan aloitus viimeistään 3.4.2024

Kylpyhuoneremontti

00200HELSINKI

Pienen alle 3 m2 kylpyhuoneen kokonaisvaltainen remontti Lauttasaaressa.

Viimeisimmät arvioinnit
Asuntoremontti

Hyvin ja sopimuksen mukaan toimiva yritys. Työnjohdolta hyviä ehdotuksia yksityiskohtiin. Kokemusta ja näkemystä.

Heinä 2023
M

Margit - TTM Rakennusliike Oy

HELSINKI
Asunnon kunnostus

Hienosti sujui, täyden palvelun paketti ja jälki erinomaista.

Huhti 2023
S

Sami - T:mi U.J. Mäkinen

HELSINKI
Kylpyhuoneen silikonisaumauksen uusiminen

Hyvä yhteydenpito, joustava aikataulutus, ammattitaitoinen jälki ja hyvään hintaankin vielä. Suosittelen.

Huhti 2023
J

Juha-Matti - Oma Onni Oy

HELSINKI
Erillisen WC tilan uudistaminen

Olin erittäin tyytyväinen ja voin suositella.

Joulu 2022
O

Outi - Tmi Jon Randström

HELSINKI

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia