Isommat urakat - Hämeenlinna

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kellariin pukuhuone, pesuhuone ja sauna

13100HÄMEENLINNA

Kokonaisuus joka alkaa vanhan betonilattian poistolla. Jatkuen hiekan vaihtamisella murskeeseen, ja eristeiden ja vesikiertoisen lattialämmityksen asentamisella aina uuden lattian valamiseen. Kuunnellaan myös tarjous projektin tekemisestä valmiiseen pintaan asti. Ja jos sähkötyöt onnistuu niin kellarin sähkötkin uusiksi.

Suihkuhuoneen seinien ja lattian laatoitus

13220HÄMEENLINNA

RT suihkuhuoneen- ja saunanlattia ja seinien laatoitus+ vesieristys. Saunassa laattalattia. Suihkutilassa väliseinän purku- voin tarvittaessa sen myös itse purkaa. Siinä olevien pk-liitosten siirtäminen. Ja lämmin vesivaraajan siirto toiseen nurkkaan. Seinärakenteet peltiranka+kipsilevy. Lattiapinta-ala saunan lattian kanssa 7m2. Huonekorkeus 2,5m.

Kerrostalon erillisten toimistohuoneistojen muuttaminen samankokoisiksi asunnoiksi

13100HÄMEENLINNA

Tarkoitus olisi muuttaa nyt toimistokäytössä olevat huoneistot noin (38,78,120 m2) asunnoiksi. Kohteella on asbestipurkua (lattiat). Väliseinien purkamista/rakentamista/kylpyhuoneremonttia. Lähtökohtaisesti kukin huoneisto puretaan ns betonille ja tehdään uudestaan. Ulkoseinät pysyy ja kylppärin paikka. Huoneistot 2. ja 3. kerroksessa. On hissi.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia