Isommat urakat - Jyväskylä

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Isommat urakat - Jyväskylä

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Tiilikaton pinnoitus

40520JYVÄSKYLÄ

Tiedustelen kilpailevia tarjouksia Jyväskylässä sijaitsevan omakotitalon tiilikaton pinnoituksesta. 2000-vaihteessa rakennettu. -1.5 kerrosta -Loiva katto -Päärakennus + Autokatos + pieni roskakatos (matala) + muutaman metrin ja 2 tiilen mittainen puukatos (matala). Yhteensä noin 290m2 -Päärakennuksessa useampi eritasoinen lape -Kahdella lappeella aurinkopaneeleita, saa tarjota allemaalauksen kanssa, mutta minimi on hyvä suojaus ja telalla niin pitkälle kuin pääsee -Reunatiili -Muutama haljennut tiili mm. harjalla -Läpivientejä 3 kpl + piippu -Sammaleenpoisto tehty ja yleiskunto hyvä 24 vuotiaaksi. -Kattotarvikkeet saa maalata -Asianmukainen suojaus, seinille voi tulla roiskeita kun aluskatteen päälle kulkeutuu vettä ja putoaa räystään tuuleturaosta. Piha osin pihakiveystä. -Naapurin autotalli lähellä autotallin toista lapetta, suojaus. -Savitiilen väri uuteen pinnoitteeseen. Mitä tarjous sisältää ja paljonko kustantaa, sekä mitä pinnoitetta käytetään. Mikäli hinta miellyttää niin soittelen työmaakäynnille ja siitä oikean tarjouksen teko.

Kylpyhuoneen remontti

40400JYVÄSKYLÄ

Kylpyhuoneen ja saunan lattian laatoitus sekä vedeneristys. Puramme itse. Kylpyhuoneen koko n. 4-5m2 + sauna. Kyseessä on rivitaloasunto Jyväskylässä.

Kattovaurion korjaustyö

40320JYVÄSKYLÄ

Omakotitalon loivakattoisen katon kolmen kattotuolin (vain toinen lapepuoli) alavaakapalkin ja yläpalkin vahvistamiset harjalta räystäälle suunnitteluinsinöörin tekemän suunnitelman mukaan pitkillä vahvoilla liimapuupalkeilla tukien. Kattorakenne (huopakatto) avattava n. 3,5m x 7m alueelta. Korjaustyöhön sisältyy myös keittiön paneelikaton (n. 24 m2) oikaisutyö, joka on seurausta kolmen kattotuolin alapalkin painumisesta noin 4-5 cm notkolle. Toivomukseni korjausurakan toteutuksesta olisi tämän kevään tai kesän aikana. Koska huopakate on jo yli 30 vuotta vanha, niin tarkoitus on uusia huopakatto kokonaisuudessaan.

Talon ulkomaalaus

40630JYVÄSKYLÄ

Kahden rivitalon ulkomaalaus Jyväskylän köhniöllä

Kylpyhuonekalusteiden uusinta

40100JYVÄSKYLÄ

Allas- ja peilikaapin uusiminen nykyaikaisemmaksi. Nykyinen kaapisto vuodelta 1975.

Huoneistoremontti

40520JYVÄSKYLÄ

Kolmion sisäkaton uusinta. Keittiön välitila ja tasot uusitaan samoin valot välitilassa. Seinien pinnat ,maalaus / tapetointi. Näiden suunnittelussa myös apua. Jyväskylässä.