Isommat urakat - Jyväskylä

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kattovaurion korjaustyö

40320JYVÄSKYLÄ

Omakotitalon loivakattoisen katon kolmen kattotuolin (vain toinen lapepuoli) alavaakapalkin ja yläpalkin vahvistamiset harjalta räystäälle suunnitteluinsinöörin tekemän suunnitelman mukaan pitkillä vahvoilla liimapuupalkeilla tukien. Kattorakenne (huopakatto) avattava n. 3,5m x 7m alueelta. Korjaustyöhön sisältyy myös keittiön paneelikaton (n. 24 m2) oikaisutyö, joka on seurausta kolmen kattotuolin alapalkin painumisesta noin 4-5 cm notkolle. Toivomukseni korjausurakan toteutuksesta olisi tämän kevään tai kesän aikana. Koska huopakate on jo yli 30 vuotta vanha, niin tarkoitus on uusia huopakatto kokonaisuudessaan.

Talon ulkomaalaus

40630JYVÄSKYLÄ

Kahden rivitalon ulkomaalaus Jyväskylän köhniöllä

Kylpyhuonekalusteiden uusinta

40100JYVÄSKYLÄ

Allas- ja peilikaapin uusiminen nykyaikaisemmaksi. Nykyinen kaapisto vuodelta 1975.

Huoneistoremontti

40520JYVÄSKYLÄ

Kolmion sisäkaton uusinta. Keittiön välitila ja tasot uusitaan samoin valot välitilassa. Seinien pinnat ,maalaus / tapetointi. Näiden suunnittelussa myös apua. Jyväskylässä.

Autotallin katon muutostyö

40250JYVÄSKYLÄ

Autotallin tasakaton muutostyö pulpettikatoksi. Katon koko n. 32². Aikataulu olisi mahdollisimman pian sopivan tekijän/tarjouksen löydyttyä.

Selluvillaa yläpohjaan, katon uusinta

40640JYVÄSKYLÄ

v.-78 rak. ok talo, Tampereen Ristinarkussa, huoneistoala 115m2, väljällä, hyvin luoksepäästävällä tasaisella tontilla, kattokaltevuus 1:4, vinttiin pääsy välikatoksesta, räystäskorkeus 3...3,5m. Yläpohjassa lasivilla n.250...300mm, lisäeristys 250mm selluvilla, puhallettuna. Katron uusintaan; Nykyinen pinnoite hyväkuntoinen vaakasuuntainen huopakate, aluskatteeksi. Rakennuksen katos, autotalliosa on samalla kattokaltevuudella, saman suuntainen ja -levyinen asuin osan kanssa, mutta n.0,5m asuinosaa alempana. Kaikkia (3kpl) päätyräystäitä on aie jatkaa n.kahden aluslaudan, 20cm verran. Katon yht.pinta-ala on n.230m2. Katossa on savupiipun lisäksi 1-2 suorakaiteen muotoista ja kaksi pyöreää iv-läpivientiä, sekä viemärtuuletusputki. Katteesi on ajateltu tummanharmaa lukkoponttipeltikate. Aikataulu sopimuksen mukaan 10/2023-

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia