Isommat urakat - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Isommat urakat - Espoo

Aristart

Kerrostaloasunnon pintaremontti ja keittiön uudistus

"Aristart teki kaksion perusteellisen pintaremontin (lattia, seinät, katto, ovet) ja vanhan keittiön purkamisen sekä uuden asennuksen. Lopputulos oli loistava."
K
Kira
ESPOO, Syys 2023
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Vanhan huopakaton uusiminen peltiseksi

02360ESPOO

Kyse pienestä ulkorakennuksesta, harjakatosta. Talon lattiapinta-ala 43 neliötä. Talo sijaitsee Loviisan saaristossa, tien päässä kuitenkin.

Kylpyhuoneen remontointi

02750ESPOO

Kylpyhuoneen täysi remontointi: nykyisen purku ja uuden rakennus (mkl. vedeneristykset). Kylpyhuoneen koko ja tiedot: 1,92m x 1,67m, korkeus 2,65m. Ovi ja vastakkaisella seinällä ikkuna, jonka syvennys laatoitetaan. Laatat: seinään 1m x 1m laatta, lattiaan 3cmx3cm mosaiikki laatta. Laatoitettava kaivon kansi. Kattoon kapeaa puupaneelia ja upotettavat valot. Kalusteet sijoitetaan suunnille samoille kohdin missä aiemmin, mutta kalusteiden koko hieman poikkeaa vanhoista: allas- ja peilikaappi, suihku + suihkuseinät, wc-pönttö + pyyhekoukut yms. Kylpyhuoneen kattopaneelit ja allaskalusteet on purettu, muuten purkamatta. Seinät ovat harkkoa. Talo rakennettu 2004 ja kylpyhuone alkuperäinen. Remontin aloitus mahdollisimman pian. Laatat ja tarvikkeet on tilattu ja toimitus arviolta 8.2. Talossa asutaan, eli purkutyössä pitää huomioida suojaukset siten että pölyä ei leviä muualle asuntoon.

2kpl Omakotitalon rakennus kokonaisurakkana

02280ESPOO

Olemme suunnittelemassa 1-2 kpl 200m2 omakotitalon rakentamista Espooseen, etsimme pääurakoitsijaa toteuttamaan hankkeen kokonaisurakkana.

Rungon pystytys sekä katto.

02330ESPOO

Espoo noin 210m2 omakotitalo. Passiivikivitalo tai Lammi/Lakka (Ei vielä allekirjoitettu/päätetty) 2osainen pulpettikatto, bitumi Kiinnostunut myös vanhan purkamisesta sekä maatöistä, siitä minulla myös erillinen ilmoitus.

Kylpyhuoneremontti

02730ESPOO

Espoossa omakotitalon kylpyhuoneen (6,1 m2) ja saunan (2,8 m2) remontti. Kylpyhuoneessa on suihkun alla tapahtunut vesivahinko. Mitä pitäisi tehdä? Kylpyhuoneen lattian ja seinien (laatoitettu) purku ja uudelleen rakennus, kosteuseristys sekä laatoitus. Mahdollisesti myös katon. Saunassa laatoitetun lattian uudelleen laatoitus. Lisäksi uusien suihkujen asennus sekä lattialämmityksen asennus. Toivottu ajankohta: aloitus tammikuussa 2024. Viimeistään helmikuussa. Tilat on edellisen kerran remontoitu 2007, eikä tiloissa ole asbestia.

Erkkerin purku ja uuden seinän pystytys

02860ESPOO

Tarvitsemme urakoitsijaa repimään vanhan keittiön erkkerin (noin kolme neliötä) ja rakentamaan erkkerin sijalle uuden seinän.

Viimeisimmät arvioinnit
Pikkukattojen korjaus Nuuksio, vanhojen ikkunoiden korjaus

Erinomaisen ripeää, siistiä ja kaunista jälkeä tekivät. Roskat heti pois ja joustivat työajassa juhlien vuoksi. Suosittelen lämpimästi. Saamme Nouxista varmaan myös hyvän pientalonmiehen mökille. Päivi

Heinä 2023
P

Päivi - Nouxtop Oy

ESPOO

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia