Isommat urakat - Lohja

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Isommat urakat - Lohja

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Kesä 2023

Mökin tuvan remontointi

"Yritys on luotettava ja ammattitaitoinen. Voin suositella.😊"
R
Riitta
WesterlingWorks Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Maalaus/ tapetointi/ hionta

08700LOHJA

Omakotitalo yhdessä tasossa, tarve sisäremppaa, pohjatyötä, maalausta myös tapetointia ym. asiaan liittyvää kuten listojen irrotusta, mahd. ovien vaihtoa 2 kpl.

Piharakennuksen ulkoverhoilun puhdistus ja suojakäsittely

08800LOHJA

Piharakennuksen ulkoverhoilun käsittely, rakennuksen koko 13 m2.

Piharakennuksen ulkoverhoilun käsittely

08800LOHJA

Pienen piharakennuksen ulkoseinien pesu ja kuultokäsittely ja "katon alaosien" maalaus. Rakennus on 13 m2. Huom! tuo postinumero on 08800 ja paikkakunta Lohja.

Kylpyhuoneremontti

09120KARJALOHJA

Pyydämme tarjousta n. 8 m2 kylpyhuoneremontista. Puramme vanhat laatat itse, mutta muu työ jää sinulle. Eli tasoittaminen, vesieristys, lattialämmitys, laatoitus, saumaus, silikonit. Uudet laatat ja kalusteet tulee meiltä ellei muuta sovita.

Kellarin kylpyhuoneosaston täysi remontointi

08500LOHJA

Rintamamiestalon kellarissa sauna ja kylpyhuoneremontti. Vanhat materiaalit puretaan betonipinnalle saakka. Vanhanaikaisen rakenteen (ei kapillaarikatkoa) vuoksi ei asenneta uutta vedeneristystä. - Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä rakennetaan uudestaan harkoista - Seinien lämmöneristäminen - Pintamateriaalit - Lattialämmitys, sähkö - Sähkötyöt - Putkityöt

Mökin tuvan remontointi

09430SAUKKOLA

Mökin tuvan remontointi. Katto seinät ja lattia uusiksi.